Dajcie mi dobre piwo!
Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Tak pijąc ostatnią perełke export i patrząc na zdjęcia trybunalskiego i niepasteryzowanej doceniam jak dobre piwo mamy w Polsce, na Lubelszczyźnie, bo to co tutaj jest (w UK) to się nie nadaje absolutnie to niczego.
Dajcie mi dobre piwo!
Dajcie mi dobre piwo!
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Owszem, owszem w każdej chwili :–)
Ja spokojnie żuberki dwa bo rano do warsztatu, ale jutro wieczorem znając życie będzie do odcinki.
Ja spokojnie żuberki dwa bo rano do warsztatu, ale jutro wieczorem znając życie będzie do odcinki.
Ostatnio edytowano 5 sie 2011, 23:14 przez Cukierek, łącznie edytowano 1 raz
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Siw-y napisał(a):Obawiam się, że ja też...
To ciekawe kto w niedziele pierwszy piwo na kaca otworzy
btw.... byłbym za zorganizowaniem czegoś podobnego jak majówka 2010 w tarnowie
znając życie to ja pierwsiejszy przed żoną :–) lubię się znęcać, gdy ja na kaca piję piwko a ona cierpi bo się zachciało gdzieś jechać
zawsze w niedzielę rano żona idzie pod prysznic, ja robię śniadanie jak jestem chodzący (staram się) i wtem czas otwieram zimne piwko coby dopełnić formalności związanej z lekkim przejściem kaca. 
www.gtrproject.pl
prezes83 napisał(a):byłbym za zorganizowaniem czegoś podobnego jak majówka 2010 w tarnowie
czy wiesz ile ja mogę, mimo mojej skromnej postury wypić? każdy się dziwi, ale nie każdy może dać radę :–)
sorki bo idę otworzyć 3 żubra bo biedak taki samotny w tej lodówce leży.... dobrze poleżeć przy Żubrze co nie?
www.gtrproject.pl
Siw-y napisał(a):W niedzielę mam poprawiny
to niektórzy wódka zaczną dzień
Cukierek napisał(a):czy wiesz ile ja mogę, mimo mojej skromnej postury wypić? każdy się dziwi, ale nie każdy może dać radę :–)
nie mam pojęcia ile możesz... ale nie przekonam się póki się nie spotkamy
Po moim zeszłoroczny kawalerskim jak rano wstaliśmy to każdy miał o 10:00 na alkomacie 4 promile, o 12 też tak było i się okazało że alkomat tylko do 4 promili pokazuje. 
idę spać bo rano wstać, piwko dopić i jazda... smacznego koledzy

idę spać bo rano wstać, piwko dopić i jazda... smacznego koledzy
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):alkomat tylko do 4 promili pokazuje.
było kulturalnie na komende się udać
w ogóle wiecie że Lepper nie żyje ?
wiem, co zrobić... chłopak się załamał, albo coś innego pchnęło go do tego kroku.... to piwko za tych co są
A wiecie że miesiąc sierpień jest miesiącem trzeźwości?? U mnie akurat to nie robi różnicy bo i tak co tydzień skrzynka piwa idzie.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A wiecie że miesiąc sierpień jest miesiącem trzeźwości?? U mnie akurat to nie robi różnicy bo i tak co tydzień skrzynka piwa idzie.
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):A wiecie że miesiąc sierpień jest miesiącem trzeźwości??
Na 12 miesięcy w roku wybrali miesiąc wakacyjny – no ku***wa. Po prostu się nie da, przeważnie mam urlop w sierpniu i jeszcze urodziny
edit:
To kto tam dziś wychyla ?
to wypijmy za trzeźwość
Ja piwko dzisiaj na dobranoc 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)