Uwagi do funkcjonowania forum
Nie musisz klikać kwadracika. Tutaj kliknięcie w temat domyślnie przenosi Cię do ostatniego nieprzeczytanego postu.
usuwanie postów – założyłem pod rząd 6 postów dotyczących sprzedaży różnych części, nazwałem dobrze temat, dodałem dane kontaktowe, zdjęcia wszystko tip top (nie pierwszy raz coś sprzedaje). i wszystkie zostały usunięte why?

- Od: 18 kwi 2008, 13:08
- Auto: 2x Mazda 6
Baikal napisał(a):usuwanie postów – założyłem pod rząd 6 postów dotyczących sprzedaży różnych części, nazwałem dobrze temat,
Jakbyś dobrze nazwał to by były.
Baikal napisał(a):(nie pierwszy raz coś sprzedaje). i wszystkie zostały usunięte why?
Bo wczesniejsze były poprawiane. Ale cały czas nikt za Ciebie tego robił nie bedzie. Mozna raz, drugi ale nie non stop.
Jesli nie czytasz regulaminu ( choc powinienes ) to nawet gołym okiem widać jak utworzone są tematy innych uczestników tego forum.
Grzyby napisał(a):Nie dostałeś info z jakiego powodu
Fakt. Powinienem podać powod badz poinformaować prywatną wiadomoscią.
Przepraszam.
Ostatnio edytowano 5 sie 2011, 20:49 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
Heh do regulaminu się uczepiają a post pod postem piszą. Panowie wypijcie po jednym i będzie dobrze.
Myślę że każdy powinien sobie na wzajem pomagać, źle podpisał temat, napisz że ma 24h na poprawkę, jak nie to kosz. Easy...
Czy ktoś wie co się dzieje z Leszkiem (żółty)?
Pozdrawiam
Myślę że każdy powinien sobie na wzajem pomagać, źle podpisał temat, napisz że ma 24h na poprawkę, jak nie to kosz. Easy...
Czy ktoś wie co się dzieje z Leszkiem (żółty)?
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Aha bo właśnie widzę że PW nie dochodzi do niego.
Dzięki za info.
Pozdrawiam
Dzięki za info.
Pozdrawiam
]
-
Kamil
radar88 napisał(a): PW nie dochodzi do niego.
Zwyczajnie go nie odczytał
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Heh tyle to ja wiem, jak się nie loguje na forum to nie mógł go odczytać 
]
-
Kamil
cos sie stalo z forum jest problem z otwieraniem stron itd wszystko trwa z pare minut nie da sie poruszac po zadnym z dzialow dodam ze mam problem tylko z forum mazda inne strony internetowe dzialaja ok problem lezy w mazda forum nie w moim kompie
mechanika,zawieszenia, rozrzady diagnostyka komputerowa pomagam w zakupie samochodu (oceniam stan techniczny przed zakupem pomagam zbic cenne )crawley anglia west sussex 07521055674 wojtek
- Od: 7 paź 2010, 21:46
- Auto: mazda 6 2008 2.0
WItam. Mam problem z zalogowaniem się na swoje konto (Nie to z którego piszę!) mianowicie wszelkie próby zalogowania się na konto kończą się informacją o złym haśle lub złej nazwie użytkownika. Próbowałem odzyskać hasło ale po wpisaniu nazwy użytkownika i email na który mają być przesłane nowe dane pojawia się informacja " Wysłane informacje o e-mailu / nazwie użytkownika nie zostały znalezione.".
Niby nie zostały znalezione ale gdy próbowałem utworzyć nowe konto na starym mailu lub nazwie użytkownika to pojawia się info, że są już zajęte...
Moje konto "/V6". Proszę o pomoc
Niby nie zostały znalezione ale gdy próbowałem utworzyć nowe konto na starym mailu lub nazwie użytkownika to pojawia się info, że są już zajęte...
Moje konto "/V6". Proszę o pomoc
-
RafMx3
Zgłaszałem kiedyś problem z opóźnieniem w przesyłaniu powiadomień o pw.
Teraz problem jest inny ale również dotyczy podobnego tematu.
Otóż dzisiaj zostałem zaskoczony tym co zobaczyłem w skrzynce (wszystkie adresy mailowe mam przekierowane na gmaila). Jak miałem porządek tak moim oczom ukazał się totalny śmietnik.
Ze skrzynki @mazdaspeed.pl dostałem kilkanaście maile – nawet sprzed 6 dni – wszystkie przyszły dzisiaj między 14 a 16.
Co nawala? Trochę lipa jak ktoś pyta mnie o coś konkretnego poprzez wysłanie maila przez forum a info o tym dostaję po 5 dniach!
Teraz problem jest inny ale również dotyczy podobnego tematu.
Otóż dzisiaj zostałem zaskoczony tym co zobaczyłem w skrzynce (wszystkie adresy mailowe mam przekierowane na gmaila). Jak miałem porządek tak moim oczom ukazał się totalny śmietnik.
Ze skrzynki @mazdaspeed.pl dostałem kilkanaście maile – nawet sprzed 6 dni – wszystkie przyszły dzisiaj między 14 a 16.
Co nawala? Trochę lipa jak ktoś pyta mnie o coś konkretnego poprzez wysłanie maila przez forum a info o tym dostaję po 5 dniach!
nie wiem czy u innych problem występuje ale zauważyłem iż jeśli przychodzi powiadomienie o nowym poście w wątku a post przeskoczył na nową stronę przy otwieraniu pokazuje się "wątek nie istnieje"
jeśli wejdę w starszego maila z tegoż wątku – otwiera poprawnie, przy następnej próbie otwarcia tematu (z nowego maila) problem znika – działa poprawnie
jeśli wejdę w starszego maila z tegoż wątku – otwiera poprawnie, przy następnej próbie otwarcia tematu (z nowego maila) problem znika – działa poprawnie
Witam,
mam problem z dołączeniem do swojego profilu podpisu i avatara. Avatar jest zgodny 100X100 pikseli. I nic... Jakaś rada??
mam problem z dołączeniem do swojego profilu podpisu i avatara. Avatar jest zgodny 100X100 pikseli. I nic... Jakaś rada??
Razem idziemy, razem zginiemy... Razem, na śmierć i życie...
- Od: 20 cze 2011, 15:51
- Auto: Mazda Premacy 1840 ccm 16V DOHC, 101 KM, 12.2002
Może nie odpowiedni format pliku. Tylko czemu podpisu nie chce przyjąć...
]
-
Kamil
Grzyby napisał(a):radar88 napisał(a):nie odpowiedni
piszemy razem
Grzyby teraz to mnie rozwaliłeś
-
Pawciu
Grzyby napisał(a):piszemy razem