uniwersalny zamek centralny (centralka) gdzie moze byc ?
Strona 1 z 1
witam , centralny zamek działa mi w niewłaściwy sposób tzn. zamyka normalnie ale nie otwiera po sprawdzeniu siłowników dostrzegłem iż zamiast otwierać to zamyka, obojętnie czy naciskam dolny czy górny klawisz na pilocie drzwi się zamykają , wydaje mi się ze jedynym rozwiązaniem jest wymiana centralki zamka centralnego ale za cholerę nie mogę go znaleźć gdzie może on być ?
w 323 jest pod deską na lewym słupku. W starej hondzie tez tam był więc to chyba ulubione miejsce żółtych konstruktorów?
- Od: 22 sty 2011, 19:27
ja się dopisze do tematu żeby nie zakładać nowego...
Ostatnio jak montowałem gaśnice musiałem wyjąć fotel pasażera i tam była mała plastikowa skrzynka z różnymi kabelkami... I teraz moje pytanie, czy to może być centralka od alarmu, który to wg poprzedniego właściciela jest fabryczny?
A pytam się ponieważ mam zamiar dołożyć otwieranie bagażnika z pilota i będę musiał się tam chyba jakoś podpiąć ew. wymienić centralke.
Poza tym to czy jest jakiś sposób na ominięcie immo bo mam tylko jeden kluczyk i boję się, że jak gdzieś zniknie to sobie już nie pojeżdże... Dorobienie jest raczej drogie, a szczerze mówiąc myślałem o zmianie na alarm z pilotami typu scyzoryk. Strasznie mi się podobają.
Ostatnio jak montowałem gaśnice musiałem wyjąć fotel pasażera i tam była mała plastikowa skrzynka z różnymi kabelkami... I teraz moje pytanie, czy to może być centralka od alarmu, który to wg poprzedniego właściciela jest fabryczny?
A pytam się ponieważ mam zamiar dołożyć otwieranie bagażnika z pilota i będę musiał się tam chyba jakoś podpiąć ew. wymienić centralke.
Poza tym to czy jest jakiś sposób na ominięcie immo bo mam tylko jeden kluczyk i boję się, że jak gdzieś zniknie to sobie już nie pojeżdże... Dorobienie jest raczej drogie, a szczerze mówiąc myślałem o zmianie na alarm z pilotami typu scyzoryk. Strasznie mi się podobają.
- Od: 7 lip 2011, 16:36
- Auto: MX-3 1,6 DOHC 1997r.
Strona 1 z 1