za to jutro w sobotę z chęcią bym się spotkał ktoś chętny może lotnisko tak o 17.00?
BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
niestety niedziela mi nie pasuje 
za to jutro w sobotę z chęcią bym się spotkał ktoś chętny może lotnisko tak o 17.00?

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA

- Od: 13 gru 2008, 00:31
 - Auto: Mazda 6 GG

cisza tutaj widzę 
może jakiś zlocik mały w tym tyg??? co wy na to

może jakiś zlocik mały w tym tyg??? co wy na to

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA

- Od: 13 gru 2008, 00:31
 - Auto: Mazda 6 GG

Czy są jeszcze jacyś chętni na wyjazd w niedzielę do Ełku, na II Mazurski Moto Show? 
W promocji, wszyscy chętni którzy odwiedzą ASO na produkcyjnej i powołają się na nasz klub, otrzymają darmową wejściówkę na tą imprezę

W promocji, wszyscy chętni którzy odwiedzą ASO na produkcyjnej i powołają się na nasz klub, otrzymają darmową wejściówkę na tą imprezę
NA razie ustawiliśmy się z Kamilem u mnie pod blokiem o 7:45. Ale myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby 8:00 gdzieś na wyjeździe na Ełk już. 
Podajcie jakieś dobre miejsce i tam się spotkamy. W chwili obecnej są już 4ry autka.

Podajcie jakieś dobre miejsce i tam się spotkamy. W chwili obecnej są już 4ry autka.
Zgadnij kotku, co mam w środku....

- Od: 22 kwi 2006, 20:18
 - Auto: M6 2.3 Sport

Spotkać się można albo na Lotosie  przy giełdzie rolno-spożywczej w Fastach albo na parkingu przy Aneksie na Przędzalnianej.

- Od: 5 gru 2003, 15:25
 - Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02 
Dobra ja też się pisze, będę jechał z dziewczyną, do zobaczenia o 8 pod aneksem na przędzalnianej 
A kto jedzie w końcu i ile furek się wybiera w kolumnie?

A kto jedzie w końcu i ile furek się wybiera w kolumnie?
- 

2+2=5

- Od: 27 mar 2011, 01:01
 - Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)