Chyba na mnie czekały
Pit napisał(a):Mam w garażu na półce jeden halogen JDM (musiałbym tylko sprawdzić, który)
Zaglądałem do starych P.W. z tego co pamiętam masz w garażu prawy halogen
www.mazdaspeed.pl
Pit napisał(a):Mam w garażu na półce jeden halogen JDM (musiałbym tylko sprawdzić, który)
DamianMX6 napisał(a):Zaglądałem do starych P.W. z tego co pamiętam masz w garażu prawy halogen. A ja potrzebuję na pewno lewy.
Pit napisał(a):DamianMX6 napisał(a):Zaglądałem do starych P.W. z tego co pamiętam masz w garażu prawy halogen. A ja potrzebuję na pewno lewy.
Potwierdzam(...) Widziałem na Ebay ostatnio (chyba z Japonii) komplet foglightsów za 70 bucksów (+50 shipping). Pewnie o tych piszesz. Promocja normalnie!
DamianMX6 napisał(a): Niestety pech chciał że auto w które udarzyłem to Van z długim hakiem i to on spowodował zdecydowaną większość uszkodzeń.
noxes napisał(a):DamianMX6 napisał(a): Niestety pech chciał że auto w które udarzyłem to Van z długim hakiem i to on spowodował zdecydowaną większość uszkodzeń.
Hak powinien być bezwzględnie odkręcony jeśli nie jest w tym momencie używany! Myślę że nie brałeś winy na siebie?
DamianMX6 napisał(a):Nowy rekord moich przesyłek. Z Japonii do Polski (do rączek) w 6 dni.
Połamane w kolizji postaram się mimo zniszczeń posklejać, klosze na szczęście ocalały.
Trochę to potrwa z racji ilości elementów, licznych deformacji i nawału pracy nie związanej z Mazdeczką.
Z tą zejdzie się najdłużej.
A to reflektor lewy rozmontowany
DamianMX6 napisał(a):Nowy rekord moich przesyłek. Z Japonii do Polski (do rączek) w 6 dni.
pawelc napisał(a):wymieniałeś też tą dolną belkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości