Fasola napisał(a):Przypomniał mi się jeszcze jeden text
a tego już pewnie nie pamiętasz
"jesteś wilgotna, tu i tam?"
www.mazdaspeed.pl
Fasola napisał(a):Przypomniał mi się jeszcze jeden text
loockas napisał(a):Shadow dzięki za chorwacki przysmakPół butelki jeszcze zostało i leży u mnie w bagażniku... nie mam odwagi tego dotknąć
faraon napisał(a):Teraz juz tylko tam
i jak mi miło usłyszeć coś tak przyjemnego, od tak rutynowanej Klubowiczki MS, dziękuje i wzajemnie z pełną szczerościąWidzewianka_TM napisał(a):pozdro dla kolegi dominator7 i dla jego znajomych, miło było na lotnisku pogadać![]()
Widzewianka_TM napisał(a):zajeździe szlacheckim
loockas napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):zajeździe szlacheckim
My chyba też o ile o tym samym piszemy. Przed samym firlejem, dość wypasione w środku i kibel w szafie?Fajnie tam było. Karczek wymiatał...
Widzewianka_TM napisał(a):Dominator- szkoda,że nie zostałeś, dopiero by było![]()
a w ogóle to .... oj tam oj tam![]()
![]()
poznaliśmy się w Warszawie przecież, ale na zlocie była okazja pogadać dłużej, przy stoisku zacieszaliśmy z wami nieziemsko. jest kilka fotek z tego![]()
![]()
Widzewianka_TM napisał(a):My jedliśmy w niedzielę w Maciejce na trasie- polecam, a w sobotę w zajeździe szlacheckim![]()
pożywienie super, dobre porcje, ceny naprawdę przyzwoite.
Widzewianka_TM napisał(a):ja tam już czekam na Wrocław- z paru powodów![]()
My chyba też o ile o tym samym piszemy. Przed samym firlejem, dość wypasione w środku i kibel w szafie?Fajnie tam było. Karczek wymiatał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości