Jakie auto- podobna budowa propozycje

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez bzikiers » 2 sie 2011, 16:59

witam
poszukuje auta podobnego do budowy mitsubishi starion, bo poprostu mnie sie marzy taka brylka i wlasnie niewiem nie potrafi sobie przypomniec jakie sa popdobnej budowy samochody.
przypuszczam ze to bedzie auto azjatyckiej produkcji wiec to mysle ze na tkim forum jak to bedzie najprosciej zapytac
z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich wlascicieli mazdy :)
bzikiers

Postprzez McMan » 2 sie 2011, 18:13

bzikiers napisał(a):witam
poszukuje auta podobnego do budowy mitsubishi starion, bo poprostu mnie sie marzy taka brylka i wlasnie niewiem nie potrafi sobie przypomniec jakie sa popdobnej budowy samochody.
przypuszczam ze to bedzie auto azjatyckiej produkcji wiec to mysle ze na tkim forum jak to bedzie najprosciej zapytac
z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich wlascicieli mazdy :)

Stawiam na RX 7 FC

Czyli coś takiego ;)

pzdr
Obrazek
Forumowicz

Od: 19 wrz 2008, 11:34
Auto: Mazda 3 BL
Nissan..

Postprzez TALREP » 2 sie 2011, 18:22

toyota supra III gen (`86-`93) <faja>
Nissan 200sx s12 :>
ObrazekObrazek
Forumowicz

Od: 29 lis 2005, 16:30
Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r

Postprzez bullet » 3 sie 2011, 14:59

autek w podobnym kształcie było sporo, ale tylko w podobnym,
najbardziej dopasowane chyba były już wymienione, ale jeśli nie zależy Ci bardzo na dokładnie takim to wybór jest spory (o cenach i dostępności niektórych wspominać nie będę :P )
TALREP napisał(a):Nissan 200sx s12

albo Nissan 200ZR
Obrazek

Toyota Corolla AE86
Obrazek
Obrazek

Nissan Pulsar NX i Nissan Pulsar EXA Convertible – jest też wersja z dachem ale według mnie tył ma paskudny
Obrazek

TVR Tasmin
Obrazek

Renault Alpine A610 (lub Alpine GTA)
Obrazek

Fiat/Bertone X1/9
Obrazek

do tego jest Honda Prelude III, Toyota MR2 AW11, Triumph TR7, Pontiac Fiero SE i GT, Maserati Khamsin i Merak, Porsche 944
troszkę podobny jest Ford Mustang SVO i jakiś inny Ford był podobny tylko nie mogę znaleźć, z braku laku Alfa Romeo GTV-6 (ale to naciągane), DeTomaso Pantera (w zasadzie nie podobne ale trochę "klin" z podnoszonymi światłami podobnie jak bmw M1)

zapytaj tez może tu http://mitsubishi-starion.pl/forum/portal.php albo na forum Mitsumaniaków
Forumowicz

Od: 28 kwi 2006, 23:20
Auto: a zależy kto kluczyki da