nikt nie potrafi odpowiedzieć na mój problem? :/
www.mazdaspeed.pl

i w niej byl podobny brud co na filtrze i pytanie skad sie tam wzial, zauwazylem ze przy koncowce szyjki jest gombka taka i ona jest z jednej strony taki wilgotna troche i tez taka czarna jak na filtrze, a wydaje mi sie ze te buczenie co inni pisza z okolic filtra to moze byc wlasnie to miejsce co sie laczy z buda filtra jest nie szczelne jak sie da tam reke to czuc powietrze, ja zrobilem sobie taki pierscien
z takiej gumy i nie dochodzi to idealne ale mniej juz czuc te powietrze z tamtad, a buczenie bylo, nie bylo takiego buczenia jak zdjalem ta czesc co jest przykrecona tymi srubkami bialymi na drugim zdjeciu od gory a dziure po tym zakleilem tasma izolacyjna. A tyle jest miejcsa na zasysanie powietrza moim zdaniem to troche lipnie zrobione powinno to byc zamontowane gdzie bedzie dochodzilo wiecej powietrza 

Siwy19 napisał(a):na odpalonym silniku zdjalem wezyk od strony filtra to czuc ze ciagnie powietrze, to czyli dobry jest ten filtr czy nie?

Siwy19 napisał(a):o co tu chodzi co sie zalacza ze te buczenie tak slychac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości