Witam
jako że moja trójka nie informuje mnie o włączonych światłach przy wyłaczonym silniku czy wyciągniętym kluczyku powiedzcie mi czy coś takiego ma sens, i która wersja 12 czy 24v ? :
http://bartsoft.pl/produkty/cat/4/Wlacz ... jania.html
wyłącznik świateł
Strona 1 z 1
kobas26 napisał(a):Witam
jako że moja trójka nie informuje mnie o włączonych światłach przy wyłaczonym silniku czy wyciągniętym kluczyku powiedzcie mi czy coś takiego ma sens, i która wersja 12 czy 24v ?/quote]
Wiesz co wstydź się chłopie za takie pytania. Ty wiesz chociaż jaki masz akumulator w aucie?jako że moja trójka nie informuje mnie o włączonych światłach przy wyłaczonym silniku czy wyciągniętym kluczyku
Jak rozumiem nie działa Ci piszczałka? I tu nasuwa mi się problem który dotyczy tez twojego oświetlenia schowka. Coś masz namieszane skoro nie działa ci sygnalizacja włączonych świateł i pali ci się lampka w schowku, jedno z drugim ma coś po trochę wspólnego.
Madzia Forever :)
- Od: 5 lut 2007, 23:44
- Auto: BYŁA M3 BK HB 1.6 Benzyna 2005/BYŁA 323 BG 1.3 Teraz nie ma nic :(
Oczywiście, że sygnalizacja NIE zgaszonych świateł. powinna być w twoim aucie. Po za tym co do tego ma lokalizacja
, Owszem wydaję mi się, że widziałem twoją brykę kilka razy 
No nie wiem patrząc na twój avatar to mogła być inna w podobnym kolorze. No na pewno takich felg nie miała.Nie wiele M3 do 2009 w samej ZG śmiga. naliczyłem jakoś na typowych Zielono Górskich blachach...4 w hatchbaku i 1 w sedanie
+ jedną FKR, podobna do "mojej" + jedna w podobnym kolorze jak twoja , ale może jednak to byłe s ty 
Ostatnio edytowano 30 lip 2011, 21:32 przez Blumek, łącznie edytowano 1 raz
Dobra wracamy do tematu bo duze OT sie robi.
Powinieneś mieć piszczałkę od zapalonych świateł po zgaszeniu auta i otwarciu drzwi. Nie wiem tylko czy to jeden "głośniczek" odpowiada za sygnał kierunkowskazów, braku zapięcia pasów, i właśnie za sygnalizację świateł.
Powinieneś mieć piszczałkę od zapalonych świateł po zgaszeniu auta i otwarciu drzwi. Nie wiem tylko czy to jeden "głośniczek" odpowiada za sygnał kierunkowskazów, braku zapięcia pasów, i właśnie za sygnalizację świateł.
Blumek napisał(a):Oczywiście, że sygnalizacja NIE zgaszonych świateł. powinna być w twoim aucie. Po za tym co do tego ma lokalizacja, Owszem wydaję mi się, że widziałem twoją brykę kilka razy
tak jak Blumek piszesz z tego co ja wiem w każdej m3 jest sygnał dźwiękowy załączonych świateł przy zgaszonym silniku i jest to w większości aut jak pisaliście wyżej jest jakieś zamieszanie w elektryce
ps na tablicach FZG już 3 mazdy i 1 w sedanie (moja
Strona 1 z 1