Mazda Xedos 6 2.0 V6 CA KF 95r Black
WysoL napisał(a):Piciu kiedy robimy zderzak
Piciu jest zapracowany ostatnio....
Zbiera na millenie

-
Fasola
Fasola napisał(a): Piciu kiedy robimy zderzak
Piciu jest zapracowany ostatnio....
Zbiera na millenie
Zderzak trzeba zrobić niebawem ,jak tylko znajdę chwile czasu,którego po prostu nie mam.
A co do Milly to właśnie dzisiaj rozmawiałem na ten temat z Wysolem ale wchodzi w grę tylko Miller

wczoraj maszynka dostała nowe klocki acebono na obie osie
z przodu były prawie nowe kasiyamy ale niestety nie dawały rady i trzeba było je wymienić,tylnych nie było już prawie wcale
po wymianie hamulec na nie dotartych klockach jest lepszy niż na tych badziewiach które były wcześniej
z przodu były prawie nowe kasiyamy ale niestety nie dawały rady i trzeba było je wymienić,tylnych nie było już prawie wcale
po wymianie hamulec na nie dotartych klockach jest lepszy niż na tych badziewiach które były wcześniej

W zeszłym tygodniu xedzik zawiózł nas nad morze i powrócił cały i szczęśliwy i to z całkiem niezłym średnim spalaniem które wyniosło 9.1litra
przy pięciu osobach na pokładzie i pełnym bagażniku tobołów
Co mnie bardzo zaskoczyło to zużycie oleju króre w mieście zawsze wychodzi to ok 0.6l na tysiąc to w trasie 850km wyniosło 0.15 a autka nie oszczędzałem bo gdzie tylko było można to cisnąłem 150-160

Fasola napisał(a):No to gratki, zastanawia mnie tylko jak zmierzyłeś te 0.15 zużycia oleju
tyle musiałem dolać do stanu oleju który miałem przed wyjazdem amigo.wiadomo że mogło to być równie dobrze 0.2 l ale wierz mi że dolewając tyle razy olej do mojej V-ki mam już to obcykane

Dzisiaj mazda dostała nowe nienowe kółka z oponami 205/55/16.Autko poszło delikatnie w dól i lekko zesztywniało,ale jeździ się bardzo przyjemnie.
Podziękowania dla Faraona,Fasoli i Wysola za pomoc.
A oto efekt szału nie robi ale mi się podoba.Docelowo felgi będą w czarnym macie

Podziękowania dla Faraona,Fasoli i Wysola za pomoc.
A oto efekt szału nie robi ale mi się podoba.Docelowo felgi będą w czarnym macie

comando napisał(a):jak dla mnie to jest całkiem przyzwoiciemi się też podoba ale jak dasz czarne felgi to jak dla mnie będzie za czarno i kółka gdzieś zniknął
Właśnie ma być czarno

Dawaj felgi na biało i 100zł do portfela za wykorzystanie po raz "n" – ty mojego podwórka 
-
Fasola