Tutaj się witamy
Witam, forum czytam na bieżąco od pół roku, a wczoraj postanowiłem się zarejestrować. Niedługo zakup Mazdy, prawdopodobnie 323F BA jak funduszy starczy, pozdrawiam 

-
Keidro
Witam Szanownych Forumowiczów.
Rozglądam się za Mazdą Millenia/Xedos 9 i mam nadzieję kupić ją w najbliższym czasie. Jestem z Podlaskiego.
Pozdrawiam
Wojtek
Rozglądam się za Mazdą Millenia/Xedos 9 i mam nadzieję kupić ją w najbliższym czasie. Jestem z Podlaskiego.
Pozdrawiam
Wojtek
-
opitaylor
Mam na imię Arek (19lat) mieszkam w Łękach Dukielskich (Podkarpacie). Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f BA Z5 od listopada 2010r ;> Interesuje się samochodami i komputerami. Jestem uczniem 4 klasy technikum (profil mechatronika) w Krośnie.
- Od: 4 gru 2010, 14:42
- Auto: Była: Madzia 323f Ba 1.5
Jest: Mazda6 GY LF '04 2.0Pb
Ford Cougar 2.0 99r.
Witam Od 2 dni jestem posiadaczką Madzi 323f 97
rok wczesniej miałam poprzednią wersję:) Jestem z Wałbrzycha 

-
nkara
Witam 
Choć z forum korzysam od ponad 3 lat to zarejstrowałem sie dopiero dzisiaj. Miejsce bardzooo pomocne , wielokrotnie informacje od uzytkowników pomogły mi rozwiazać zawiłe dla mnie sprawy związane z Mazdą
za co bardzo dziekuje.
Pozdrawiam
Pempek2000
Choć z forum korzysam od ponad 3 lat to zarejstrowałem sie dopiero dzisiaj. Miejsce bardzooo pomocne , wielokrotnie informacje od uzytkowników pomogły mi rozwiazać zawiłe dla mnie sprawy związane z Mazdą
Pozdrawiam
Pempek2000
-
pempek2000
Witam wszystkich Mazdomaniaków 
Jestem Arek, mam 18lat, posiadam Mazdę Xedos 6 z 1998 roku (KF)... Jestem z niej bardzo zadowolony, każdego ranka miło na nią spojrzeć i oczywiście wyjechać na miasto
Pozdrawiam
Jestem Arek, mam 18lat, posiadam Mazdę Xedos 6 z 1998 roku (KF)... Jestem z niej bardzo zadowolony, każdego ranka miło na nią spojrzeć i oczywiście wyjechać na miasto
Pozdrawiam
arex47 napisał(a):Witam wszystkich Mazdomaniaków
Pozdrawiam
witamy, zapraszamy do Łodzi na spotkania
-
Ania_TM
itam wszystkich fanow Mazdy .Jestem noa uzytkoniczka i forum i Mazdy Cronos.Slabo znam sie na samochodach i jak czytam o zadbanych wypasionych mazdach to az smutno mi sie robi ,ze ta moja taka biedna Choc jezdzi od 18 lat prawie niezawodnie.Teraz po przegladzie okazalp sie ze zawieszenie z jednej strony siadloi jest do wymiany .,Poza tym sprawuje sie swietnie .Nie chce sie z nia rozstaac i musze niestety zainwestowac troszke a moze wiecej.Ciesze sie ,ze jet tu tylu milych ludzi co doradza zwlaszcza takim laikom jak ja .Poczytalam posty na forum i wiele sie dowiedzialam .Dzieki .Gdyby jeszcze byl ktos tu z 3 city bylo by fajnie dowiedziec sie jacy sa dobrzy mechanicy czyli fani mazdy .Pozdrawiam i dzieki za cenne rady .
-
mircia
Witam
Jeszcze nie jestem, ale mam zamiar w krótkim czasie stać się posiadaczem fajnej kombi 6
Jeszcze nie jestem, ale mam zamiar w krótkim czasie stać się posiadaczem fajnej kombi 6
-
volvo144