Reflektory czy pasują z przedliftowej do poliftowej.
Strona 1 z 1
ssik napisał(a):Dziadostwo?
moze jestem pedantyczny ale reflektory przedliftowe z ciemnymi ramkami w srodku nie pasowalyby do tylnych kloszy typu CLEAR, a zwłaszcza do kierunkowskazów przednich także typu CLEAR.
ssik napisał(a):No właśnie w sklepach mają podane lampy 97-01 i 01-02., tak jakby lift był rok później. I te do 2001 są "przyciemnione"
97-01

01-02

tak to wygląda.
rozumiem ze masz wersje po lifcie. musisz szukac lamp typu clear poliftowych.
gdybys koniecznie chcial na zlosc zalozyc przedliftowe musialbys wymienic takze maske, grill i zderzak
Zgadza się. W przedlifcie przecież są ciemne lampy, a te ciemne w polifcie występują tak rzadko, że można pominąć – raczej nie do dostania ani z rozbiórki, ani w zamienniku. Przyjmujemy, że w polifcie są jasne 
W przypadku ciemnych lamp w polifcie, kierunkowskazy są również przyciemnione i wygląda to bardzo dobrze.
W przypadku ciemnych lamp w polifcie, kierunkowskazy są również przyciemnione i wygląda to bardzo dobrze.
- Od: 3 wrz 2009, 15:55
- Auto: 626 GF 2.0 DiTD 02'
Wrobcio napisał(a):W przypadku ciemnych lamp w polifcie, kierunkowskazy są również przyciemnione i wygląda to bardzo dobrze.
tak, jednak trzeba nadmienić że przyciemniane lampy poliftowe występowały na rynek Japoński i Brytyjski a takie światła nie przejdą u nas przeglądu technicznego. chyba że ktoś się uprze i będzie miał drugi komplet Europejskich świateł na zmianę do badania technicznego

No nie sądzę. Moja Hiszpanka ma według VIN-u ciemne, a badania też przechodzi
Poza tym na allegro też raz widziałem taką europejską sztukę. Lampy raczej nieprzełożone, bo wnętrze również inne niż zwykle.
Poglądowo można zobaczyć tutaj http://www.mazda626.net/topic/33853-aussie-626-eclipse/
Poza tym na allegro też raz widziałem taką europejską sztukę. Lampy raczej nieprzełożone, bo wnętrze również inne niż zwykle.
Poglądowo można zobaczyć tutaj http://www.mazda626.net/topic/33853-aussie-626-eclipse/
no chyba że masz jakiś taki dziwaczny egzemplarz
tak czy inaczej lampy od przedlifta nie beda pasowaly do reszt pod wzgledem gabarytow.
wstaw foto jakbys mogl, jestem ciekaw jak to wyglada bo to co wstawiles to jakas Australijka czyli typowy brytol

tak czy inaczej lampy od przedlifta nie beda pasowaly do reszt pod wzgledem gabarytow.
wstaw foto jakbys mogl, jestem ciekaw jak to wyglada bo to co wstawiles to jakas Australijka czyli typowy brytol
Znalazłem jeszcze na allegro
http://otomoto.pl/mazda-626-diesel-klim ... 45232.html
Moja jest identyko jak ta Australijka, ten sam kolor, te same alusy, wnętrze, tyle że HB. Wszystko musiało być w pakiecie
Nie mam fotek aktualnie.

Moja jest identyko jak ta Australijka, ten sam kolor, te same alusy, wnętrze, tyle że HB. Wszystko musiało być w pakiecie
Radex napisał(a):moze jestem pedantyczny ale reflektory przedliftowe z ciemnymi ramkami w srodku nie pasowalyby do tylnych kloszy typu CLEAR, a zwłaszcza do kierunkowskazów przednich także typu CLEAR.
No ja chciałem przednie światła wymienić, a że mam granatowe auto, wyglądałoby to fajnie. Moim zdaniem przynajmniej;)
Radex napisał(a):97-01
01-02
tak to wygląda.
Sęk w tym, że ja mam właśnie identyczne auto jak to drugie, a rocznik jest 2000...
Ale skoro nie pasują, to nie pasują i już.
- Od: 1 wrz 2010, 18:48
- Auto: mazda 626gf 2000r, 1,8, 74kW
mazda 3bm 2015, 2,0 115kW
LIft wychodzil od 2000 roku, zadne 2001.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Wrobcio napisał(a):Znalazłem jeszcze na allegrohttp://otomoto.pl/mazda-626-diesel-klim ... 45232.html
Bardzo fajna wersja

Pozdros. Tom
Było DEMIO Sportive 1,5 02r – Teraz jest 626 kombi 2,0 ditd 00r
- Od: 16 lut 2009, 22:01
- Auto: V70 D5
tomxl napisał(a):Wrobcio napisał(a):Znalazłem jeszcze na allegrohttp://otomoto.pl/mazda-626-diesel-klim ... 45232.html
Bardzo fajna wersjaSzczegolnie podoba mi sie ta tapicerka z zagłówkami i okleina karbonowa na konsoli srodkowej (ciekawe czy jest fabryczna?) Lampy przednie prezentuja sie bardzo agresywnie
one chyba wychodziły już na samym końcu produkcji z tego co kojarzę, dodatkowo kierownica ala w 626 GF MPS

Radex napisał(a):one chyba wychodziły już na samym końcu produkcji z tego co kojarzę, dodatkowo kierownica ala w 626 GF MPS ehhhh......
Takkk super wersja

Pozdros. Tom
- Od: 16 lut 2009, 22:01
- Auto: V70 D5
Witam, od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 626 2.0 w benzynie 1998 rocznik. Pytanie dla niektorych na pewno wyda się zabawne, ale proszę o wyrozumiałość ze względu na to ze to moje pierwsze auto i dopiero zaczynam wchodzic w tą zabwę
mianowicie chodzi o to czy jest możliwość zrobienia liftu autka lub wymiana samych lamp, jeśli tak prosiłbym także o podanie ceny około ile by mnie wyniosła taka zabawa, najbardziej chodzi mi tu o lampy. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji 
-
Konrado96
Strona 1 z 1