Witam
Mam pytanie ponieważ potrzebuję kupić silniczek do regulacji przedniej prawej lampy. Jest różnica między prawą a lewą lampą czy to jest obojętne ?
Samochód to mazda 3 z 2004r. 1.6diesel hb
Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...
Z góry dziękuje za pomoc
Silniczek regulacji lampy różnica P/L ?
Strona 1 z 1
flare napisał(a):Witam
Mam pytanie ponieważ potrzebuję kupić silniczek do regulacji przedniej prawej lampy. Jest różnica między prawą a lewą lampą czy to jest obojętne ?
Samochód to mazda 3 z 2004r. 1.6diesel hb
Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...
Z góry dziękuje za pomoc
Już ktoś na forum szukał tej części i chyba w ASO możesz dostać ten plastik pod tablicę.
flare napisał(a):Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...
chyba chodziło ci o to jest tego pełno na allegro

dzux napisał(a):flare napisał(a):Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...
chyba chodziło ci o to jest tego pełno na allegrohttp://allegro.pl/ramki-pod-tablice-kub ... 04580.html
nie nie tego to jest faktycznie pełno, do mazdy jest taka plastikowana nasadka co sie na zderzak przykręca i to co podałeś dopiero się do tego kręci na tablicę.
A ktoś coś może wie na temat tych silniczków czy jest jakaś różnica ?
-
flare
Strona 1 z 1