Zgadza się od FC, teraz mogę odpowiedzieć co do klejenia tych federali. Powiem tak, nie jeździłem na lepiej klejących oponach, nawet na mokrym dają radę choć miałem pewne obawy po zobaczeniu kształtu bieżnika. Mieszanka jest miękka natomiast boczki opony twarde i z tego co dzisiaj dało radę sprawdzić to nie uginają się jak poprzednie Nokiany NRVi. Do działania hamulca trzeba się przyzwyczaić i naprawić ABS Jestem mega zadowolony z tych modyfikacji.
Witam po dłuższej nieobecności, jak to w moim przypadku zawsze coś się dzieje. Po awarii map'a i dwukrotnym pogięciu korb padła męska decyzja przebudowy, zatem co następuje:
– seryjne turbo out, T28 z 200sx in – seryjne korby out, kute korbowody PRISM in – intercooler obecny out, nowy większy przelotowy in – DET 3 out, DET 3 + map + fuel implant in
W chwili obecnej składamy silnik, przed weekendem pasowanie icka po weekendzie majowym kabelkologia i strojenie w red race.
o kurcze ale przygody niemile. jak ja tego nie lubie. zawsze cos. ale decyzja fajna i niech autko wraca do sil. co do turbiny tylko uwazam zebs rozwazyl inna. t28 jest malo na rynku i maja kosmiczne ceny. pomysl o td04 lub td05. sa tansze i ilosc na rynku duzo wieksza.
Mały update na razie bez foto, ale auto jeździ silnik "delikatnie" docieramy wstępne kreski na inercji gdzie nie osiągnęliśmy pełnego boostu i zblokował nas vmax limiter wyszło 270km i 350nm. Dobrze że są dobre opony bo na innych byłaby masakra, na warszawskim asfalcie 1,2 bieg jest bez trakcji.
masakra. wynik niesamowity. dopracuj wsyzstko na cacy i nie probuj szukac limitu bo na prawde szkoda na to silnika i cierpliwosci. ten wynik jest niesamowity i chcialbym zobaczyc to auto z taka moca na wiosne na zlocie