Mazda Lantis BP 97r GT
danifilth88 napisał(a):łooogieńnaprawdę fajnie pasuje ..... nawet zaczynam troszkę żałować za zmieniłem moje 2 rury na 1 ( niestety przez przypadek)
ale mruczy pięknie i nawet wygląda dobrze .... (mój wątek) poza tym widzę że chyba śmigasz na rainsportach 2 ?
Źle widzisz, rainsporty mają "jodełkę" do końca, a taki bieżnik to jest chyba Toyo T1R – wiem bo toyo mam założone z przodu a rainsporty 2 leżą w piwnicy bo mają mało bieżnika więc sobie na przyszły sezon zostawiłem a teraz mam z tyłu jakieś kumho które dostałem za darmo a bieżnik 5mm to mówię zakładamy
Oj nie chce sie tu kłocić
ale rainsporty 2 nie mają jodełki do końca 
Tu widać to idealnie na moim przykładzie

Tu widać to idealnie na moim przykładzie

- Od: 4 maja 2010, 00:41
- Auto: MAZDA 323BA 2.0 V6 1997r.
danifilth88 napisał(a):Oj nie chce sie tu kłocićale rainsporty 2 nie mają jodełki do końca
Tu widać to idealnie na moim przykładzie![]()
W sumie racja, dawno ich nie widziałem – ale nie sa identyczne
http://static.frazpc.pl/board/2008/02/1 ... 422704.jpg T1R
http://www.oponohaus.pl/galerie/u/uniro ... 5_1402.jpg Rainsport 2
Ja poznałem na pierwszy rzut oka
MateoO napisał(a): przysłali mi o 6 cm za krótki trochę się wnerwiłem ehhh zobaczymy co wymyśli sprzedawca... myślę że jeszcze pójdzie środkowy w odstawkę![]()
Też kupowałem na alledrogo, tak samo nawet wyglądał i chyba też był inny wymiarowo niż ori, bo tłumik z remusa nie chciał przypasować i musiałem go odsprzedać... Też dałeś za ten środkowy ~130zł?
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Co do tłumików polecam kupować na Webautoservice, ceny mają porównywalne z allegro a obsługa fachowa, nie ma później cyrków że coś nie pasuje.
Ja miałem środkowy nazajutrz od złożenia zamówienia na chacie.
Ja miałem środkowy nazajutrz od złożenia zamówienia na chacie.
- Od: 13 maja 2011, 15:57
- Auto: Mazda 323 BG GTX '90
Focus MK1 1.8 TDDi '00
MateoO napisał(a):Oj dawno mnie tu nie było... natomiast u mazdy coś się dziejewymienione sprzęgło, kupno ori 4 głośników i już na dniach likwidacja środkowego wydeszku
o spotach zapominasz
madzia zadbana, to cieszy

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):o spotach zapominasz![]()
proponuje kick-a na forum

autko bardzo ładnie dopieszczone
powodzenia w modyfikacjach