Mazda 626 GF FS '01 – leather limited edition
Bandit napisał(a): siegu napisał(a):zaciski hamulcowe dostaną meksykańską czerwień
Przemyślałeś ten kolor? Lepiej maluj w jakiś mniej "oczojebliwy" odcień, może czarny?
Porsche ma takie
Bandit napisał(a):Radziłbym jednak na zimę gumowe z rynienkami, 100% praktyczności z błotem, śniegiem i wodą
Radex napisał(a):tez takie polecam, sam uzywam. zwykle dywaniki to porazka w zime, w rynienkowych potrafi sie duzo wody zebrac a gdyby byly zwykle to ta woda by wsiąkła w podłogę
Gumowe trochę mi wiochą zajeżdżają, miałem zawsze szare welurowe w zimę i byłem zadowolony.
igregos napisał(a):Czy szyba z przodu to oryginał czy była wymieniana?
Niemiec wymieniał na zamiennik.
Twoja limitowana różni się od mojej tylko siedzeniami, bo nie mam skurzanych a i dodatkowo mam tylne szyby elektryczne, dziwne wyposażenie montowali, Ty masz skórę na siedzeniach a tylne szyby manualne a ja na odwrót. Dodatkowo moja jest GSI
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
glifiarz
glifiarz napisał(a):Twoja limitowana różni się od mojej tylko siedzeniami,
Nakładki karbonowe na progach i ramkach drzwi oraz srebrne listewki na listwach też ?
Riki napisał(a):Ładna sztukazieleń na hatchu prezentuje się
no i wnętrze – oryginalne dość z tą "skórą"
Nam też się Bardzo spodobała.
Riki napisał(a):Dlaczego sprzedałeś GW DiTD?
Bo pierwotnie miałem kupić mniejsze auto BJ-tkę DITD 101 KM z końca produkcji i podnieść do 110 km, ale po ponad miesięcznym poszukiwaniu i obejrzeniu kilku sztuk łącznie z Almerami z "atrakcyjnymi przebiegami". ( i tu jeszcze raz podziękowania dla Bandity, który dzielnie nas woził po kraju) odechciało mi się diesla. Przeanalizowałem moje przebiegi roczne i stwierdziłem, ze będzie mnie stać (cena zakupu eksploatacja i koszt benzyny & diesel). No i trafiłem to cudo.
Riki napisał(a):trza było machnąć od razu w stronę generacji zoom-zoom![]()
Jeszcze do mnie nie przemówiła wolę generacje lat 90'
Riki napisał(a):Ładna sztukazieleń na hatchu prezentuje się
no i wnętrze – oryginalne dość z tą "skórą"
Nam też się Bardzo spodobała
. Riki napisał(a):Dlaczego sprzedałeś GW DiTD?
Bo pierwotnie miałem kupić mniejsze auto BJ-tkę DITD 101 KM z końca produkcji i podnieść do 110 km, ale po ponad miesięcznym poszukiwaniu i obejrzeniu kilku sztuk łącznie z Almerami z "atrakcyjnymi przebiegami". ( i tu jeszcze raz podziękowania dla Bandity, który dzielnie nas woził po kraju) odechciało mi się diesla. Przeanalizowałem moje przebiegi roczne i stwierdziłem, ze będzie mnie stać (cena zakupu eksploatacja i koszt benzyny & diesel). No i trafiłem to cudo
Riki napisał(a):trza było machnąć od razu w stronę generacji zoom-zoom![]()
Jeszcze do mnie nie przemówiła wolę generacje lat 90'
sokolek22 napisał(a):co masz zainstalowane na tej kierownicy????
Pilot do radia.
sliczny egzemplarz
a wnetrze wyborne 

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Ładny egzemplarz
Od pół roku również wożę się Gf-ką w identycznym wyposażeniu. Nie mogę dojść tylko pod jaki telefon były wstawiane te zestawy głośnomówiące. Przypuszczam, że już dziś ten telefon będzie zabytkiem, ale ciekawość mnie zżera
. Masz zamiar demontować ten zestaw czy spróbować zaadoptować jakiś telefon?
Jak czas pozwoli to również pochwalę się swoją Madzią
Od pół roku również wożę się Gf-ką w identycznym wyposażeniu. Nie mogę dojść tylko pod jaki telefon były wstawiane te zestawy głośnomówiące. Przypuszczam, że już dziś ten telefon będzie zabytkiem, ale ciekawość mnie zżera
. Masz zamiar demontować ten zestaw czy spróbować zaadoptować jakiś telefon?Jak czas pozwoli to również pochwalę się swoją Madzią

- Od: 26 wrz 2009, 13:01
- Auto: 626 2.0(lpg) 115km 2001r
Radex napisał(a):pod jakiegoś starego hebla. ja to zdemontowalem i wywaliłem.
Też mam to zamiar zrobić
Radex napisał(a):teraz Panowie jest coś takiego jak modół BT w radiach
Moje niestety nie ma
Ps. W końcu dzisiaj przyspawałem końcówkę wydechu – jutro wrzucę zdjęcie
siegu napisał(a):Ps. W końcu dzisiaj przyspawałem końcówkę wydechu – jutro wrzucę zdjęcie.
szefie jet dzis 20 a zdjec nadal niema

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):szefie jet dzis 20 a zdjec nadal niemamasz juz dzien zwloki
W końcu znalazłem chwile.
Witam Kolegę, !
Mógłbym wiedzieć ile dałeś za końcówkę , i przede wszystkim gdzie kupiłeś.. ja za swoją dałem 49zł zapraszam do obejrzenia..
Mógłbym wiedzieć ile dałeś za końcówkę , i przede wszystkim gdzie kupiłeś.. ja za swoją dałem 49zł zapraszam do obejrzenia..
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0

- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Lukazie napisał(a):Mógłbym wiedzieć ile dałeś za końcówkę , i przede wszystkim gdzie kupiłeś.. ja za swoją dałem 49zł
Ja dostałem gratisowo od kolegi
Jak ktoś szuka GF'ki w skórach i Dieslu – to stoi cos takiego w Berlinie , w tu nawet 4 szyby sa elektryczne
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... abNumber=1 Cena też bardzo ciekawa 
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... abNumber=1 Cena też bardzo ciekawa 
Pozdros. Tom
Było DEMIO Sportive 1,5 02r – Teraz jest 626 kombi 2,0 ditd 00r
Było DEMIO Sportive 1,5 02r – Teraz jest 626 kombi 2,0 ditd 00r

- Od: 16 lut 2009, 22:01
- Auto: V70 D5
siegu napisał(a):W końcu dzisiaj przyspawałem końcówkę wydechu
Wreszcie się doczekała

siegu napisał(a):jeszcze raz podziękowania dla Bandity
polecam się siegu napisał(a):Ja dostałem gratisowo od kolegi
Dawid (db0511) rozdał swoje seryjne z mazdy 6 V6 3.0
Bliźniacza którą ja miałem u siebie trafiła do BJ-ki dziewczyny Trzydziecha – naszego człowieka w Toruniu You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)