Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
witam ponownie
mam jedno pytanie,
podczas tankowania a raczej zaraz po odkręceniu korka od baku, przez kilka sekund słychać jakieś syczenie, na dodatek da się odczuć silny zapach paliwa (raz nawet miałem wrażenie jakby podmuchu oparów ).
może ktoś mi pomóc w temacie ?
mam jedno pytanie,
podczas tankowania a raczej zaraz po odkręceniu korka od baku, przez kilka sekund słychać jakieś syczenie, na dodatek da się odczuć silny zapach paliwa (raz nawet miałem wrażenie jakby podmuchu oparów ).
- Od: 27 cze 2011, 11:07
- Auto: mazda 6 2.0 TS, 2005 r, przed lift.
libra napisał(a):witam ponownie
mam jedno pytanie,
normalne, mam tak samo u siebie
- Od: 22 kwi 2010, 22:55
- Auto: Biale
- Kod: Zaznacz cały
r fog deicer relay
zamieniłem przekaźnik od tego czegoś z klimą ktoś może mi powiedzieć co to jest??
- Od: 6 maja 2011, 16:46
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 CiTD 136km 03r.
krystiano napisał(a):na tej stronce mozna sprawdzic (przymierzyc) sobie fele , moze juz bylo ,
http://www.felgi.pl/felgi/mazda/6/4-5-drzwi/i/2-0
dla zainteresowanych sa w Bydgoszczy na Podlesnej (maja takze opony www.oponeo.pl i oddzial w UK www.oponeo.co.uk/)
felgi przerabialem ale do UK nie wysylaja
kerov napisał(a):r (right) przeciwmgielny odmrażacz
blisko
przekaznik tylnego swiatla przeciwmgielnego i odmrazacz...
a moze tak?
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
kerov napisał(a):
r fog deicer relay
mozliwe ze chodzi o REAR FOG DEICER RELAY
przypuszczam ze chodzi o przekaznik do tylnych swiatel przeciwmgielnych
Jezeli byl 30A w puszcze z bezpiecznikami to pewnie to ale pewny nie jestem
Witam. Zamierzam kupić 6-tkę bo rodzina mi się powiększyła, lecz zrażam się powoli do rocznika z przed liftu, bo ta ruda robi nie małe problemy. Czy jest szansa kupić niewytłuczony rocznik 2006 hatchback/sedan (2.0/2.3 benzyna) do 30 000 PLN ? Albo może liczyć na 2004-2005 bez rudych problemów i konserwować ?
Japan Motors Rulez !
- Od: 4 mar 2011, 11:49
- Auto: Honda Civic Coupe VI VTEC
Focus napisał(a):udokumentowaniem po takiej akcji w serwisie będzie graniczyło z cudem.
A dlaczego cudem. Akcje serwisowe sa zapisywane w bazie kazde ASO ma do tego dostep. Oni ci powiedzą czy auto było po akcji czy nie.
Zawsze mozesz poszukac jakiegos wlocha z cieplych regionów i sam go konserwować.
maselek napisał(a):Focus napisał(a):To szukanie jeszcze modelu z udokumentowaniem po takiej akcji w serwisie będzie graniczyło z cudem
Moja była po takiej akcji, gdybym Ci pokazał jak to naprawili to chyba byś się ze$rał ze śmiechu
- Od: 6 maja 2011, 16:46
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 CiTD 136km 03r.
Jeżeli ktoś ma małe dziecko niech zapomni o madzi, zero ogrzewania z tyłu, nawiewy pod fotelami to tylko atrapa, brak kieszeni w tylnych drzwiach, tylko kieszeń w 1 fotelu pasażera, wiem bo przerabiałem to niedawno, żona nie była zadowolona po dłuższych wypadach rodzinnych
- Od: 29 gru 2009, 21:05
- Auto: 02.2006 2.0D143 kM DPF
sport kombi