Kiedy tankujesz samochód?
Do tego częściej zjeżdżając na stację marnujesz paliwo bo robisz niepotrzebne kilometry.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Grafit napisał(a):większe spalanie i gorsze osiągi
[ciach]
Jedynym słusznym wytłumaczeniem tego, że nie tankuje się pod korek jest to że rzadko jeździsz więc nie potrzebujesz zamrażać pieniędzy.
Znam też taki przykład kolega tankował zawsze 10-15l od żyda do żyda jeździł, raz się [ciach]zalał bak do pełna (miał passata b4 Więc bak spory) umył samochód, poodkurzał w środku, dolał płynu do spryskiwaczy, wymienił pióra wycieraczek a 5km po wyjeździe ze stacji miał wypadek i skasował auto
- Od: 30 cze 2010, 22:18
- Auto: MONDEO MK3 2.0TDCI 115KM + CHIP
Może nie zrozumiałeś, ale napisałem to tak tylko z przekory odnośnie posta Brii.
Więc nie oceniaj mnie na podstawie jednego postu którego nawet nie zrozumiałeś, bo zdziwisz się ale prawie zawsze tankuje pod korek i nie chodzę w starych butach.
Więc nie oceniaj mnie na podstawie jednego postu którego nawet nie zrozumiałeś, bo zdziwisz się ale prawie zawsze tankuje pod korek i nie chodzę w starych butach.
- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
Odnosnie tankowania za pięc dych to był taki dowcip:
Spotykają się dwie blondynki:
– Słyszałaś, znowu podrożało
paliwo.
Na to druga:
– E...mnie to nie dotyczy...ja i tak
zawsze tankuję za 50 zł.
Spotykają się dwie blondynki:
– Słyszałaś, znowu podrożało
paliwo.
Na to druga:
– E...mnie to nie dotyczy...ja i tak
zawsze tankuję za 50 zł.
ja tam tankuje za 50 zł właśnie, bo tak mam zwykle gotówkę po zajęciach i mi wygodnie, stacje mam zwykle po drodze do domu/pracy 
czasem madzia stoi i marnuje inne paliwo w innym aucie
czasem madzia stoi i marnuje inne paliwo w innym aucie

-
Ania_TM
Zawsze jak się zapali rezerwa.
A sam moment zależny jest od tego czy mam blisko do swoich sprawdzonych stacji.
Jak nie mam to efekt jest taki jak dzisiaj – udało mi się po raz pierwszy od 4 lat zatankować ponad 60l do szóstki
Ale fakt, wskazówka była poniżej zera
A sam moment zależny jest od tego czy mam blisko do swoich sprawdzonych stacji.
Jak nie mam to efekt jest taki jak dzisiaj – udało mi się po raz pierwszy od 4 lat zatankować ponad 60l do szóstki
Ale fakt, wskazówka była poniżej zera

a ja roznie.. jak mam kase to leje pod korek a jak mniej to za 50, 100..., zawsze dojezdzam do rezerwy, we sumie jezdze az jest prawie pusto...
http://www.klub-nocny.pl
--
http://www.twojeprawojazdy.pl !!
--
http://www.graph-media.pl
--
http://www.twojeprawojazdy.pl !!
--
http://www.graph-media.pl
- Od: 16 mar 2008, 23:27
- Auto: Mazda mx-3 2,5 v6 KLDE
Od rezerwy do pełna
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Ja odważnie jeździłem przez 3 dni na rezerwie...;D spontanicznie więc motałem pieniądze na te 5-6l no i niechcący przerodziło się to w opary, z których na stację nie dojadę...;D z moją pensją uczniowską 300zł no i wydatkiem na zakup samochodu przerejestrowanie i OC to przez jakiś tydzień góra dwa jestem zmuszony do przerzucenia się na 2 koła roweru.
Dla tego teraz minimum 20l w bak i niżej pierwszej kreski nie mam zamiaru schodzić
Dla tego teraz minimum 20l w bak i niżej pierwszej kreski nie mam zamiaru schodzić
- Od: 9 lip 2011, 21:31
- Auto: Mazda 323
1997r
1.3 54kW
A ja chwilę po tym jak podjeżdżam na stację benzynową 

Kiedy tankujesz samochód?
Hmm trudne pytanie

-
lukasz2387
Niektóre odpowiedzi mądre inne śmieszne i zabawne 
A ja np tankuje gaz i tankuje go tyle bym mógł zrobić około 100km i jak widzę, że już sie 100 zbliża jadę na stacje i tankuje . Robię tak dlatego że jak wiem że mam pełny bak to jeżdżę często bez celu
Od tak po prostu lubię jeździć .
Mieszkam w mieście stacja LPG co 500m więc problemu nie ma .
Do pracy mam 5km, a do dziewczyny 1km .
No i oczywiście benzynka nie dużo tak by było na odpalanie .
Oczywiście jak bym więcej zarabiał to pewnie by się do pełna lało za każdym razem i człowiek by się nie martwił że marnuje paliwo skoro i tak czy siak lubi jazdę i jest to już wtedy jakaś forma rozrywki i spędzania wolnego czasu .
A ja np tankuje gaz i tankuje go tyle bym mógł zrobić około 100km i jak widzę, że już sie 100 zbliża jadę na stacje i tankuje . Robię tak dlatego że jak wiem że mam pełny bak to jeżdżę często bez celu
Od tak po prostu lubię jeździć .
Mieszkam w mieście stacja LPG co 500m więc problemu nie ma .
Do pracy mam 5km, a do dziewczyny 1km .
No i oczywiście benzynka nie dużo tak by było na odpalanie .
Oczywiście jak bym więcej zarabiał to pewnie by się do pełna lało za każdym razem i człowiek by się nie martwił że marnuje paliwo skoro i tak czy siak lubi jazdę i jest to już wtedy jakaś forma rozrywki i spędzania wolnego czasu .
Kiedy każdy pomysł wydaje ci się idealny, dopij wódke i idź spać
- Od: 25 sie 2010, 09:06
- Auto: 626 Cronos 2,5 V6 Automat