Klubowy Sylwester 2005/06
cos mi sie zdaje ze ten Dunajec bedzie najlepsza opcja bo wiekszosc domków juz od czerwca zarezerwowana.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Crimer jak mozesz to daj mi swoj numer tel na prv ja dzis ci dam znac dokładnie bo wieczorkiem jestem w Szklarskiej
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
Crimer napisał(a):cos mi sie zdaje ze ten Dunajec bedzie najlepsza opcja bo wiekszosc domków juz od czerwca zarezerwowana.
to co rezerwować miejsca w dunajcu?
Mysle, ze tak. Jednoczesnie podtrzymuje swoje pytanie odnosnie sniadania. Uwazam ze jest to dosc istotnia informacja zważywszy na to ze pokoje bedziemy dzielic z inna parką
Jezeli udaloby ci sie to zalatwic to wstepnie mozesz rezerwowac.
Pozdrawiam
JA I NASZA ZŁOTA STRZAŁA 
- Od: 19 sie 2005, 10:59
- Auto: 323F BJ
Edyta (Papajo Team) napisał(a):Mysle, ze tak. Jednoczesnie podtrzymuje swoje pytanie odnosnie sniadania. Uwazam ze jest to dosc istotnia informacja zważywszy na to ze pokoje bedziemy dzielic z inna parką usmiech. Nie chodzi tu juz o koszt tego sniadania tylko wygode nas wszystkich!!!
Jezeli udaloby ci sie to zalatwic to wstepnie mozesz rezerwowac.
Pozdrawiam
Ok, poczekam jeszcze do jutra z rezerwacją bo jest szansa że będziemy mieli inny domek na własność. także jutro wszystko napisze
Pozdrawiam

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Teraz jeszcze dostałem pare ofert które wkleje tutaj:
witam serdecznie!
W opowiedzi na Panstwa zapytanie chcielibysmy przedstawić Panstwu nasza oferte sylwestrowa.
Osrodek dysponuje 2 standardami. Nizszy to pokoje z umywalkami, gdzie toalety i prysznice sa wspolne z innymi goscmi, na korytarzu jest dostep do czajnikow elektrycznych i lodowki.Proponowana przez nas cena to 60 zl/os. Cena zawiera nocleg z posciela oraz 2 posilki dziennie (sniadanie +obiadokolacja , czyli pelny obiad w godzinach wieczornych).
Drugi standard to pokoje z pelnym wezlem sanitarnym (tj. w pokoju jest umywalka, toaleta i prysznic), na wyposazeniu pokoju znajduje sie tv i czajnik elektryczny oraz szklanki, na korytarzu lodowka i kuchenka mikrofalowa.Cena to 80 zl/os i zawiera jak wyzej nocleg i 2 posilki.
Jesli chodzi o posilki, to wydawane sa one w dogodnych godzinach, mozliwe jest rowniez ustalenie indywidualne godziny wydania posilku kazdego dnia.
D.W. Jaś honoruje znizki dla dzieci od 6 do 10 roku zycia, oznacza to, ze cena w pokoju z umywalka to 45 zl, natomiast w pokoju z lazienka to 60 zl. Dzieci do 4 roku zycia spiace z rodzicami maja zapewniony pobyt bezplatny.
Parking pod osrodkiem rowniez jest bezplatny.
Duzy teren pozwala na organizacje ogniska z pieczeniem kielbasek.
Ponadto osrodek dla swoich gosci organizuje zabawe sylwestrowa przy muzyce mechanicznej z DJ-em prowadzacym w cenie 120 zl/os. Ponizej orientacyjne menu:
1. danie na goraco de Volaile z frytkami oraz zestaw surowek (na wejscie)
2 .danie na goraco krokiet (2szt./os) z barszczem czerwonym
przystawki
1.jajka w sosie tatarskim
2.galaretka warzywna
3.rolmops
4.salatka wiosenna
5.polmisek wedlin
6.galaretka z nozek
7.pomidory,ogorki kiszone
8.grzybki w occie
9.pieczywo
ciasto, owoce, napoje tzn.soki owocowe w kartonach, napoje gazowane i niegazowane typu woda min.,coca cola,sprite itp.,kawa, cherbata,
1 szampan na 4 os(pozostaly alkohol we wlasnym zakresie).
Cena dla dzieci do 10 roku zycia – jesli biora udzial w zabawie to 20 zl/os.
Sylwester bedzie organizowany na sali ok.300m2 (sala przeznaczona tylko do zabawy) z kominkiem oraz sali jadalnianej ok.200m2, gdzie beda ustawione stoly.Przewidywana minimalna liczba gosci to 60 osob (do 100).
Chcialabym zaznaczyc, ze oferta dotyczy pobytow minimum na 4 noclegi (oznacza to ,ze nie przyjmujemy na krotsze terminy) oraz nie ma mozliwosci rezygnacji z wyzywienia, jak rowniez obowiazkowa jest zabawa sylwestrowa (nie dotyczy dzieci).
Jesli jestescie Panstwo zainteresowani nasza ofertaw celu ustalenia szczegolow rezerwacji, lub w przypadku jakichkolwiek pytan,prosimy o kontakt mailowy badz telefoniczny.
Na ewentualna Panstwa zyczenie wysylamy zdjecia pokoi.
Posiadamy domek na 25 miejsc, dostepne tylko pokoje z lazienkami, warunki jak wyzej.
ZAPRASZAM!
Dom Wczasowy JAŚ
Łukasik Justyna
ul.Piastowska 27
(75)7173552
+48 693647408
(75)7172177
jas@ig.pl
zdjęcia i opisy ośrodka na
www.jas.int.pl oraz www.szklarska.ig.pl/jas
witam serdecznie!
W opowiedzi na Panstwa zapytanie chcielibysmy przedstawić Panstwu nasza oferte sylwestrowa.
Osrodek dysponuje 2 standardami. Nizszy to pokoje z umywalkami, gdzie toalety i prysznice sa wspolne z innymi goscmi, na korytarzu jest dostep do czajnikow elektrycznych i lodowki.Proponowana przez nas cena to 60 zl/os. Cena zawiera nocleg z posciela oraz 2 posilki dziennie (sniadanie +obiadokolacja , czyli pelny obiad w godzinach wieczornych).
Drugi standard to pokoje z pelnym wezlem sanitarnym (tj. w pokoju jest umywalka, toaleta i prysznic), na wyposazeniu pokoju znajduje sie tv i czajnik elektryczny oraz szklanki, na korytarzu lodowka i kuchenka mikrofalowa.Cena to 80 zl/os i zawiera jak wyzej nocleg i 2 posilki.
Jesli chodzi o posilki, to wydawane sa one w dogodnych godzinach, mozliwe jest rowniez ustalenie indywidualne godziny wydania posilku kazdego dnia.
D.W. Jaś honoruje znizki dla dzieci od 6 do 10 roku zycia, oznacza to, ze cena w pokoju z umywalka to 45 zl, natomiast w pokoju z lazienka to 60 zl. Dzieci do 4 roku zycia spiace z rodzicami maja zapewniony pobyt bezplatny.
Parking pod osrodkiem rowniez jest bezplatny.
Duzy teren pozwala na organizacje ogniska z pieczeniem kielbasek.
Ponadto osrodek dla swoich gosci organizuje zabawe sylwestrowa przy muzyce mechanicznej z DJ-em prowadzacym w cenie 120 zl/os. Ponizej orientacyjne menu:
1. danie na goraco de Volaile z frytkami oraz zestaw surowek (na wejscie)
2 .danie na goraco krokiet (2szt./os) z barszczem czerwonym
przystawki
1.jajka w sosie tatarskim
2.galaretka warzywna
3.rolmops
4.salatka wiosenna
5.polmisek wedlin
6.galaretka z nozek
7.pomidory,ogorki kiszone
8.grzybki w occie
9.pieczywo
ciasto, owoce, napoje tzn.soki owocowe w kartonach, napoje gazowane i niegazowane typu woda min.,coca cola,sprite itp.,kawa, cherbata,
1 szampan na 4 os(pozostaly alkohol we wlasnym zakresie).
Cena dla dzieci do 10 roku zycia – jesli biora udzial w zabawie to 20 zl/os.
Sylwester bedzie organizowany na sali ok.300m2 (sala przeznaczona tylko do zabawy) z kominkiem oraz sali jadalnianej ok.200m2, gdzie beda ustawione stoly.Przewidywana minimalna liczba gosci to 60 osob (do 100).
Chcialabym zaznaczyc, ze oferta dotyczy pobytow minimum na 4 noclegi (oznacza to ,ze nie przyjmujemy na krotsze terminy) oraz nie ma mozliwosci rezygnacji z wyzywienia, jak rowniez obowiazkowa jest zabawa sylwestrowa (nie dotyczy dzieci).
Jesli jestescie Panstwo zainteresowani nasza ofertaw celu ustalenia szczegolow rezerwacji, lub w przypadku jakichkolwiek pytan,prosimy o kontakt mailowy badz telefoniczny.
Na ewentualna Panstwa zyczenie wysylamy zdjecia pokoi.
Posiadamy domek na 25 miejsc, dostepne tylko pokoje z lazienkami, warunki jak wyzej.
ZAPRASZAM!
Dom Wczasowy JAŚ
Łukasik Justyna
ul.Piastowska 27
(75)7173552
+48 693647408
(75)7172177
jas@ig.pl
zdjęcia i opisy ośrodka na
www.jas.int.pl oraz www.szklarska.ig.pl/jas
witam
Farma 69 leży kilka kilometrów od Szklarskiej Poręby
inne informacje na stronie
http://www.farma69.kn.pl
mamy obiekt 20 miejsc
dużą salę taneczną ze sprzętem ngłaśniającym ,oświetleniem ,
i kolacją sylwestrową -bez prowadzącego imprezę
4 noclegi ,plus dwa posiłki dziennie ,plus impreza
400zł od osoby
mamy obiekt 20 miejsc
400zł od osoby
Gajnek napisał(a):witam
mamy obiekt 20 miejsc
400zł od osoby
Ta oferta jest spoko, czyli możemy wynająć cały dom dla siebie tak? i ta cena 400zł to jest za....

cena wyglada na to za 4 noclegi + wyzywienie + zabawa od osoby. Oferte ta dostałem teraz, choc dopiero wrociłem ze Szklarskiej. Wysłałem zapytanie i czekam na szczegóły. Jesli do rana nic nie dostane to bede tam dzwonił i zaraz napisze na forum.
Gajnek napisał(a):witam
mamy obiekt 20 miejsc
400zł od osoby
Czesc,
Jezeli oferta za 400 zl dotyczy tego obiektu ze strony www.farma69.kn.pl i zawiera 4 noclegi, 2 posilki dziennie i zabawe (z gastronomia) to ta oferta jest najlepsza i my jestesmy ZA
Pozdrawiam
Edyta
ps. niemniej jednak na ich stronie jest napisane ze posiadaja 4 pokoje 2 osobowe, a nas chyba jest wiecej. Chociaz moze nie?!
JA I NASZA ZŁOTA STRZAŁA 
- Od: 19 sie 2005, 10:59
- Auto: 323F BJ
100zł od osoby za dobe z wyzywieniem min 4 dni wliczone w tym drobne przekaski na zabawie.
Chca minimum te 400zł od osoby za 4 dni z zabawa bez osoby prowadzacej ale z nagłosnieniem itd.
pokoje sa 4x2 osoby z łazienkami itd + jeden 2 osobowy z łazienka na koryutarzu + jeden pokoj 4 osobowy czyli 14 osob + mozna zrobic dostawki bo w dwoch pokojach sa tam jakies wersalki. Mozliwosc zrobienia sobie ogniska, zorientuja sie czy bedzie mozna zrobic jakis kulig i w jakiej cenie.
Wstepnie to zarezerwowałem mam dac odpowiedz do piatku. Jesli sie zdecydujemy trzeba wpłacic zaliczke w wyskosci 30%. Cała wioska i impreza TYLKO dla nas.
Pozdrawiam
Minimum 4 nocki. Gdyby ktos jednak niemogł to wtedy bedziemy musieli rozłozyc ten koszta na wszystkich.A co do oferty na ich stronie, to troche im sie pozmieniało, chyba pieterko dobudowali z tego co zrozumiełem.
Chca minimum te 400zł od osoby za 4 dni z zabawa bez osoby prowadzacej ale z nagłosnieniem itd.
pokoje sa 4x2 osoby z łazienkami itd + jeden 2 osobowy z łazienka na koryutarzu + jeden pokoj 4 osobowy czyli 14 osob + mozna zrobic dostawki bo w dwoch pokojach sa tam jakies wersalki. Mozliwosc zrobienia sobie ogniska, zorientuja sie czy bedzie mozna zrobic jakis kulig i w jakiej cenie.
Wstepnie to zarezerwowałem mam dac odpowiedz do piatku. Jesli sie zdecydujemy trzeba wpłacic zaliczke w wyskosci 30%. Cała wioska i impreza TYLKO dla nas.
Pozdrawiam
Minimum 4 nocki. Gdyby ktos jednak niemogł to wtedy bedziemy musieli rozłozyc ten koszta na wszystkich.A co do oferty na ich stronie, to troche im sie pozmieniało, chyba pieterko dobudowali z tego co zrozumiełem.
czyli Crimer jak robimy bo 14 osob jest na 100% czyli 7 par cZy jakies dostawki bedziemy robic?? ale chyba teraz to mało wazne. Powinienem tam byc znow w ciagu dwóch tygodni wiec zrobie dodatkowe fotki itd. Ale tez bym musiał jakas zaliczke wpłacic. Sam niestety nie moge w tej chwili wyłozyc za wszystkich bo mam ślub za 3 tygodnie i wiadomo jak to jest wtedy z kasa.
A i to nie jest Szklarska tylko pare kilometrów wczesniej na jakis wiosce.
A i to nie jest Szklarska tylko pare kilometrów wczesniej na jakis wiosce.
Gajnek napisał(a):czyli Crimer jak robimy bo 14 osob jest na 100% czyli 7 par cZy jakies dostawki bedziemy robic??
ze mną może będzie jedna para ale to jeszcze dam znaćna dniach
Gajnek napisał(a):Powinienem tam byc znow w ciagu dwóch tygodni wiec zrobie dodatkowe fotki itd
super
Gajnek napisał(a):Ale tez bym musiał jakas zaliczke wpłacic.
Ja nie widze problemu tylko mów ile i podaj nr konta i myśle że każdy wpłaci zaliczke

Ile i co to to dam jak bedzie akceptacja w 100%(wtedy baba mi poda ile wpłacic bo powiedziałem ze chciałbvy osobiscie wpłacic) i chciałbym zeby kazdy zdeklarował sie na termnin w ktorym by chciał przyjechac
ktos mojego posta wywalił czy cos sie wali forum?? prosze aby wiekszosc zaakceptowała ten wariant sylwestra i potwierdziła terminy przybycia zeby jak cos wynegocjowac ceny wczesniejszego pobytu i ewentualnego wyzywienia
ja mysle od 27 grudnia do 2 stycznia bo 1 stycznia to napewno sie nigdzie nie wybieram