9 lipca 2011 – Pro-moto & MazdaSpeed TrackDay Wyrazów

Postprzez loockas » 8 lip 2011, 13:44

Nie będę owijał.... jest źle. Właściciel toru przez pomyłkę wynajął go jakiejś grupie rajdowej na jutro... Trwa odkręcanie tego. Powinniśmy mieć pierwszeństwo, zaliczka poszła na początku czerwca. Dam info jak tylko się coś dowiem.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez Bandit » 8 lip 2011, 13:54

loockas napisał(a):Nie będę owijał.... jest źle. Właściciel toru przez pomyłkę wynajął go jakiejś grupie rajdowej na jutro... Trwa odkręcanie tego. Powinniśmy mieć pierwszeństwo, zaliczka poszła na początku czerwca. Dam info jak tylko się coś dowiem.
<lol> Gruuubo
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Forumowicz

Od: 21 mar 2010, 19:04
Auto: Nie mam

Postprzez Radex » 8 lip 2011, 14:03

loockas napisał(a):Nie będę owijał.... jest źle. Właściciel toru przez pomyłkę wynajął go jakiejś grupie rajdowej na jutro... Trwa odkręcanie tego. Powinniśmy mieć pierwszeństwo, zaliczka poszła na początku czerwca. Dam info jak tylko się coś dowiem.

oczywiscie powiedziales mu ze juz dawno ludzie sa umowieni i przyjezdzaja jutro rano i nie ma zmiluj?

nie bedzie z nas baranow robil bo sie za***al mułem. jesli zarezerwowalismy wczesniej to musi tamtej grupie ustalic inny termin i przeprosic.
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez malutka » 8 lip 2011, 14:16

Przypominają mi się czasy siedzenia przy grillu w akompaniamencie ryku beemek z którymi "musieliśmy się dogadać" – chyba podobna akcja była, że ten sam termin dwóm ekipom dał ? Czy źle pamiętam?

Ja za godzinę zbieram ekipę i wyjeżdżamy – dajcie znać na kom co i jak...
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez loockas » 8 lip 2011, 14:19

Tamta grupa to rallyborne. Jestem właśnie po rozmowie z Panią Jolą. Niestety... oni swój harmonogram imprez mają ustalony od poczatku roku. Po prostu osoba od której wynajmowałem tor dała pupy... Ani my, ani rallyborne nie odwołają imprezy i ja to rozumiem. Jest dzień przed imprezą. Ani my, ani tym bardziej oni nie są w stanie tego odwołać. Musimy się dogadać.

Propozycja jest taka, że oni wpadają rano na tor i są do max godziny 14:00. Ma być ok 20 załóg po 4 przejazdy. Padła propozycja by pojeździć razem jak ktoś ma ochotę po ich przejazdach. Mają profi sprzet pomiarowy.

Od 14:00 do nocy tor jest nasz. Jeszcze tego nie ustaliłem, ale drugiej połowy kwoty za tor nie mam zamiaru płacić. Tak więc koszt imprezy na uczestnika spada o 20zł.

Jedyne co mnie wkur... to podejście tego Pana, który podał mój numer Pani Joli i zostaliśmy w sumie oboje pod ścianą.

Osoby, które chciały przyjechać na jeden dzień w pełni zrozumiem, jeżeli chcą zrezygnować. Jedyne co mogę to przeprosić za zaistniała sytuację.

Zyg do Ciebie tylko prośba byś przekazał Michałowi, że ma się pokazać z mazdami nie wcześniej jak 15:00. Z resztą po pracy do Ciebie zadzwonię.

Ci którzy nie chca bezczynnie siedzieć na torze czy jeżdzić z obcymi proszeni są zatem na przyjazd ok godziny 14:00-15:00. Jeszcze raz przepraszam.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez Xenocyd » 8 lip 2011, 14:20

malutka napisał(a):Przypominają mi się czasy siedzenia przy grillu w akompaniamencie ryku beemek z którymi "musieliśmy się dogadać" – chyba podobna akcja była, że ten sam termin dwóm ekipom dał ? Czy źle pamiętam?

dokladnie to samo mi przyszlo na mysl, jak przeczytalem post Lukasza.
Moze majac tor trzeba miec kalendarz i umiec z niego korzystac? :)
Forumowicz

Od: 13 maja 2007, 12:01
Auto: Mietek

Postprzez malutka » 8 lip 2011, 14:23

No to my będziemy :P Ja tam głównie jadę się z Wami spotkać :P Moja gorsza połowa chce poszaleć ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Radex » 8 lip 2011, 14:28

loockas napisał(a):Jedyne co mnie wkur... to podejście tego Pana, który podał mój numer Pani Joli i zostaliśmy w sumie oboje pod ścianą.

co za kretyn!
to on przeciez powinien wyjasnic wszystko ze stronami.

loockas napisał(a):Od 14:00 do nocy tor jest nasz. Jeszcze tego nie ustaliłem

a co z noclegiem? aktualny?

malutka napisał(a): Ja tam głównie jadę się z Wami spotkać

wiekszosc ludzi tez ale w takim razie mozna olac tego smiesznego kolesia i zrobić mini zlocik z noclegiem na jakims polu namiotowym :)

a generalnie jak z kosztami? wy płacicie całość (połowę= 400zł). a kazdy Wam z osobna daje wyliczoną kwotę od "osoby/auta" ?
Forumowicz

Postprzez HKSze » 8 lip 2011, 14:32

czyli jak przyjade na 11 to nie bede mogl jezdzic?
Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?

– ..... chłodnica
Forumowicz

Od: 6 wrz 2009, 21:02
Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16

Postprzez brii » 8 lip 2011, 14:33

malutka napisał(a):chyba podobna akcja była, że ten sam termin dwóm ekipom dał ? Czy źle pamiętam?

Dobrze pamiętasz. Tego nie da się już nawet nazwać kretynizmem – sytuacja się powtórzyła wielokrotnie, obstawiam, że to zamierzone działanie...

Tor jest nie taki mały, więc obstawiam (o ile druga ekipa to rozsądni ludzie), że bez problemów będzie się dało razem pobawić i pogadać :)
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Radex » 8 lip 2011, 14:44

czekamy na info jak tylko dogadasz sie z druga ekipą Loockas.

mi jak i chyba reszcie osob glownie chodzi o dobra zabawe i milo spedzony czas takze mysle ze my jestesmy otwarci na wszelkie propozycje, a wiec ustalaj tak zeby bylo dobrze :)
Ostatnio edytowano 8 lip 2011, 14:46 przez Radex, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez krakusik mx-3 » 8 lip 2011, 14:45

w takim razie ja dam znać dopiero wieczorem...
prawdopodobnie odpadam gdyż musze wrócić tak około 18/19 do krakowa – praca
jęsli mam być na 14 i siedzieć tylko 3 godziny to troche dla mnie mija się to z sensem....

ewnetualnie wpadne na godzine pogadać ale to już może na moto zobaczyć jak wam idzie i na samą pogawędkę, dam znać do 21 dzisiejszego dnia.
F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
Forumowicz

Od: 18 mar 2006, 21:19
Auto: ruski czerwony sapowóz ]:>
włoski gazowóz :P
i japońska hulajnoga :P

sprzedam alu ramki do mx3/323

Postprzez HKSze » 8 lip 2011, 14:48

Radex napisał(a):czekamy na info jak tylko dogadasz sie z druga ekipą Loockas.

mi jak i chyba reszcie osob glownie chodzi o dobra zabawe i milo spedzony czas takze mysle ze my jestesmy otwarcie na wszelkie propozycje, a wiec ustalaj tak zeby bylo dobrze :)

dokladnie czekamy <ok>

tylko jezeli tor bedzie nasz od 14 to mi nie usmiecha sie robic 240KM tylko po to zeby zrobic 4 kolka na torze...
Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?

– ..... chłodnica
Forumowicz

Od: 6 wrz 2009, 21:02
Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16

Postprzez loockas » 8 lip 2011, 15:01

No ale ja już napisałem jaka jest propozycja. Oni mają zawody od rana do 14:00. Ewentualnie jak ktoś chce się zmierzyć z nieco bardziej doswiadczonymi kierowcami może pojeździć na ich sprzęcie pomiarowym. Później tor jest nasz az do nocy. Nocleg się nie zmienia, zostajemy przy torze. Rano jeszcze można będzie pośmigać. O cenie Zyg pisał 50zł od auta. To jeszcze potwierdzę, ale zamierzam domagać się zniesienie reszty opłaty za tor. Tak więc wyjdzie ok 30zł od samochodu. Jak coś zostanie to zwrócę oczywiscie. Do zapłaty jest również ToiToi, który kosztuje ~220zł.

Oczywiscie rozumiem kolegów z Krakowa... Głupio wyszło :(
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez Radex » 8 lip 2011, 15:04

no mysle ze nikt nie ma zamiaru placic wiecej niz 30zl.
generalnie powinien spuscic o polowe bo jezdzimy polowe dnia.
Forumowicz

Postprzez loockas » 8 lip 2011, 15:14

No taki jest zamiar... 400zł. wiecej nie mam zamiaru placic za pół usługę.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez Szymon » 8 lip 2011, 15:44

generalnie to przewiduje, że rpzez to zrezygnuje nam pare osób i koszt za osobę może pójść w górę.

Ku...a jest kpina jakaś

no i kur...a odechciewa mi się
Forumowicz

Od: 23 mar 2008, 00:01
Auto: ‘13 Lexus IS250 III
‘16 Scenic w Longu
‘03 Mx-5 NB FL Silver Blues

Postprzez onyx » 8 lip 2011, 15:47

Zyg napisał(a):generalnie to przewiduje, że rpzez to zrezygnuje nam pare osób i koszt za osobę może pójść w górę.

Ku...a jest kpina jakaś

Zyg spokojnie, domyslam sie ze jestes wsciekly i pewnie troche Ci glupio, ale nic sie takiego nie stalo.
Licze na dobra zabawe, tak czy inaczej :) Bedzie fajnie, nawet przez pol dnia.

Nie Twoja wina, że ktoś jest niesłownym kretynem....
Forumowicz

Od: 22 wrz 2010, 10:41
Auto: wesoły kapelusznik

Postprzez Szymon » 8 lip 2011, 15:52

dokładnie. Nienawidzę sytuacji kiedy przez czyjąś kretyńską niekompetencję muszę (musimy) świecić oczami przed osobami, którym obiecywaliśmy cokolwiek.
Ciekaw jestem co byłoby gdyby loockas tam dzisiaj nie zadzwonił. W sobotę rano na torze by był kocioł i konkretne nerwy.
Forumowicz

Od: 23 mar 2008, 00:01
Auto: ‘13 Lexus IS250 III
‘16 Scenic w Longu
‘03 Mx-5 NB FL Silver Blues

Postprzez onyx » 8 lip 2011, 16:04

Zyg napisał(a):dokładnie. Nienawidzę sytuacji kiedy przez czyjąś kretyńską niekompetencję muszę (musimy) świecić oczami przed osobami, którym obiecywaliśmy cokolwiek.
Ciekaw jestem co byłoby gdyby loockas tam dzisiaj nie zadzwonił. W sobotę rano na torze by był kocioł i konkretne nerwy.
Mysle ze kogos kto jedzie z daleka mogly by poniesc emocje ;) Takze i tak dobrze ze wiadomo troche wczesniej
Forumowicz

Od: 22 wrz 2010, 10:41
Auto: wesoły kapelusznik