Mazda MX-6 GE FS Turbo '93
Piękne te Mazdy
Śledzę wszystkie wątki MX-6, ale ten egzemplarz jest przepiękny i dopracowany perfekcyjnie<serduszka> Naprawdę chylę czoło 

-
lukasz2387
dzięki Panowie za pozytywne słowa 
Po takich słowach ma sie jeszcze wieksza motywacje do działania
Pindol pięknie obszyty 
bardzo ładnie Ci wykonali, wszystko teraz zaczyna się komponować ze sobą
oby tak dalej.
pozdrawiam
pozdrawiam
People_Hate_Me napisał(a):dzięki Panowie za pozytywne słowa
A mniej mniej, kiedy to turbo bedzie?!!
aż noga będzie w miare znośna do chodzenia 
chińska podróba Garetta T3
co do wykonania to guru uturbiania MX5 ze stanów mowi że jakościowo jest praktycznie to samo. a wyglądaja i bebechy maja zrobione wrecz identycznie.
IC od propera blow Proper Typ I
i FMU OBX
IC od propera blow Proper Typ I
i FMU OBX
ponoc nie jest źle z wytrzymałością. jak padnie zamówi sie nowa :) na moje ważne że jest nowa.
i jak bedzie sie o nią dbało tyle wytrzyma
bov zgadza sie ten głośniejszy
People_Hate_Me napisał(a):ponoc nie jest źle z wytrzymałością. jak padnie zamówi sie nowana moje ważne że jest nowa.
ja gdzieś czytałem, ze te chinole są ok przy delikatnych traktowaniu i do czasu aż nie uzywasz procedury startu
Adrenaline Addiction.
o to dobrze ze kolejne info mam odnośnie nich 
procedury startu raczej nie bedzie bo przy tej mocy to i po co?
a co do traktowania to wiadomo, jak kto dba tak ma
procedury startu raczej nie bedzie bo przy tej mocy to i po co?
a co do traktowania to wiadomo, jak kto dba tak ma
jak świnka to odrazu lepsze wtryski, nowa pompa, i jeszcze kilka innych rzeczy które trzeba by wymienić.
pozatym do tego strojenie i tak dalej. i robi sie nagle 3k wiecej
pozatym do tego strojenie i tak dalej. i robi sie nagle 3k wiecej
zaczne od rzeczy najmniej przyjemnych, w czwartek w nocy trafiłem lisa na szczescie jechałem tylko 70ką i na pasie obok nie było nikogo to zdażyłem uciec i dostał tylko strzał w pupę (albo w łep nie wiem nie przygladałem sie ale nie żal mi gnojka rudego)

Jak juz mozna zauważyć na fotkach wyżej halogeny zostały pomalowane na żółto (wyglada bosko w nocy)

Kolejnym dodatkiem jest Mała tablica rejestracyjna personalizująca samochód

i na koniec. Powoli staram sie skończyć wykończenie wnętrza i dlatego tez na poczatek poszło kilka detali w czarnym floku
jako ze wysłałem tylko kilka rzeczy (bo chciałem sprawdzic jak bedzie to wygladało w rzeczywistości) jest troche nie dopary w tej chwili ale juz wiem ze mi sie podoba i pojdzie reszta również we flok
oto efekt 

Jak juz mozna zauważyć na fotkach wyżej halogeny zostały pomalowane na żółto (wyglada bosko w nocy)

Kolejnym dodatkiem jest Mała tablica rejestracyjna personalizująca samochód

i na koniec. Powoli staram sie skończyć wykończenie wnętrza i dlatego tez na poczatek poszło kilka detali w czarnym floku

Trzeba było zabrać lisa i zrobić sobie z kitki breloczek
albo zwis na lusterko 
Napisz za jakiś czas jak tam z utrzymaniem czystości na tych wyflokowanych elementach. Wygląda fajnie, ale mam obawy co do jasnych paprochów, że się będą "wgryzać"

Napisz za jakiś czas jak tam z utrzymaniem czystości na tych wyflokowanych elementach. Wygląda fajnie, ale mam obawy co do jasnych paprochów, że się będą "wgryzać"

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
People_Hate_Me napisał(a):juz wiem ze mi sie podoba i pojdzie reszta również we flok
No i wtedy będzie piknie

malutka napisał(a):Trzeba było zabrać lisa i zrobić sobie z kitki breloczekalbo zwis na lusterko

Albo przyczepić do tylnego uchwytu holowniczego jak Domo kuna