Witajcie. poszukuję możliwości zakupu końcowek do żarówek światła postojowego do Mazdy 3 2007. AUto jest sprowadzone z USA i nie ma takowych światełek.. ale sprawdziłem, ze w kloszu są zaslepki.
Proszę o pomoc,
Rado
Przeróbka lamp przednich w wersji US-spec
Strona 1 z 1
"pocieszę" od razu, że sama oprawka pod postojówkę kosztuje w ASO około 60 pln
też miałem ten problem, szukałem po szrotach – nie znalazłem, wreszcie załatwił mi mechanik – oczywiście używaną po okazyjnej cenie...
- Od: 6 cze 2010, 14:12
- Auto: w poszukiwaniu modelu BL
Jakby ktos szukal elektryka od przerobki: swiatla z wersji USA na europejska, to w Krakowie polecam Auto Land na ulicy Wladyslawa Lokietka 236, tel. 126351175. Mialem do przerobienia postojowe pomaranczowe na biale (Mazde 3, BK). Postojowe to teraz biala dioda naklejona an pomaranczowa zarowke. Przeglad przeszedl bez problemow.
-
yople
yople napisał(a):Jakby ktos szukal elektryka od przerobki: swiatla z wersji USA na europejska, to w Krakowie polecam Auto Land na ulicy Wladyslawa Lokietka 236, tel. 126351175. Mialem do przerobienia postojowe pomaranczowe na biale (Mazde 3, BK). Postojowe to teraz biala dioda naklejona an pomaranczowa zarowke. Przeglad przeszedl bez problemow.
Jaki koszt takiego zbiegu?
MOJA MAZDA
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=111631
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=111631
Co do swiecacych sie czterech lamp jak sie wcisnie stop – wszystko i tak sie raczej zalacza masa, wiec mozesz podlaczyc kabel od przeciwmgielnych i stopu pod jeden zarnik,jak bedziesz potrzebowal swiatla przeciwmgielnych to zalacza sie przelaznikiem a stop bedzie sie zalaczal jak wcisniesz pedal stopu a jak dwa jednoczesnie to i tak zarowka bedzie swiecic tak jak trzeba, bo obydwa swiatla potrzebuja bodajrze 21W.
Ale trzeba to sprawdzic najpierw dokladnie, ale jakby co to zawsze mozna zamontowac sobie przekaznik i tez bedzie hulac..
pozdro
You can join us for best Rasmussen College exam & ccna security braindumps training solutions. Our SAP contains all those materials you want to pass for real University of California, San Diego exam & Youtube training.
Ale trzeba to sprawdzic najpierw dokladnie, ale jakby co to zawsze mozna zamontowac sobie przekaznik i tez bedzie hulac..
pozdro
You can join us for best Rasmussen College exam & ccna security braindumps training solutions. Our SAP contains all those materials you want to pass for real University of California, San Diego exam & Youtube training.
-
miraal
Strona 1 z 1