Pajko napisał(a):nic się nie dzieje w najbliższym czasie będzie ogarniany wydech przleot 2,25" zakończony twin loop'em .
Nie chce robić off topa, ale zapytam. Jak FS reaguje na takie rozluźnienie wydechu? Robił ktoś jakieś testy 2" vs 2,25"?
www.mazdaspeed.pl
Pajko napisał(a):nic się nie dzieje w najbliższym czasie będzie ogarniany wydech przleot 2,25" zakończony twin loop'em .
To daj koniecznie znaćPajko napisał(a):Zrobię to się okaże , jak większość modyfikacji u mnie bede chyba pionierem w kolejnej dziedzinie
Lukas007 napisał(a):Ja mam teraz przelot na 2 tlumikach o srednicy 2" ale plan jest na wydech 2.5" rowniez na 2 tlumikach, ale ze sportowym katem badz tylko malym, dodatkowym tlumikiem w celu eliminacji rezonansu. Corksport wsadza do swoich Protege 5 FS wlasnie rury tej srednicy i uzyskuja dobre efekty. Poza tym nie trzeba bedzie zmieniac I modernizowac jak sie w przyszlosci dolozy jakis dodatkowy "dodmuch" powietrza
u mnie chodzi przepieknieLukas007 napisał(a):Pomysl tez o jakims rezonatorze badz sportowym kacie, bo bez tego przelot brzmi bardzo kiepsko ... bynajmniej w tym silniku.
dyszel85 napisał(a):Dał byś jakieś fotki wnętrza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości