Tutaj się witamy
WITAM
Od paru dni jestem posiadaczem Mazda 6 Kombi (kolo Brzeska)
– jutro rejestracja w urzedzie – dzisiaj na forum
POZDRO
Od paru dni jestem posiadaczem Mazda 6 Kombi (kolo Brzeska)
– jutro rejestracja w urzedzie – dzisiaj na forum
POZDRO
-
tomelek
Witam wszystkich.
Jeżdżę obecnie mazdami: od 5 lat – BJ 323F/2001, a od pół roku również M5/2006.
Pozdrawiam
Jeżdżę obecnie mazdami: od 5 lat – BJ 323F/2001, a od pół roku również M5/2006.
Pozdrawiam
-
storkadalbert
Witam Wszystkich. Nazywam sie Rafał jestem z Legnicy i od 2 dni posiadam Mazde 323F z 2002r 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 5 lip 2011, 22:58
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=121130
Wrzucę trochę oryginalności w Maździ świat. Od dziecka pasjonowałem się Mazdami B-Series.
Od ponad roku składam i renowuję swoją wymarzoną mazdę B2500 '96. Jeżeli ktoś z klubowiczów ma taki egzemplarz proszę o rady na co zwrócić uwagę
Pozdro
Od ponad roku składam i renowuję swoją wymarzoną mazdę B2500 '96. Jeżeli ktoś z klubowiczów ma taki egzemplarz proszę o rady na co zwrócić uwagę
Pozdro
-
MB2500
EMILO83 napisał(a):CO ROBIC
Przeczytać regulamin i zamieszczać tego typu posty w odpowiednich działach.
Dzień dobry w ogóle...
-
Fasola
Witam Wszystkich.
Dziwnym trafem zagorzały Fordziarz (5 Fiordów na przestrzeni 4 lat) stał się posiadaczem Madzi, tak Madzi bo jak inaczej nazwać stworzonko ze znaczkiem 121 DB...
'91 1.3 Canvas Top – odpukać póki co wewnątrz czyściutko i suchutko... na start przyszło wymienić wahacze i sprzęgło.
Wiem też że po następnej zimie podłoga będzie przypominać ser "Dziurawiec"
Targają mną dylematy czy dać Madzi drugie życie czy nie wrócić do Fordów. Póki co jednak budżet trzyma więc prawdopodobnie Madzia zostanie i po kolei będę załatwiał kolejne problemy (poprzednią właścicielką było młode dziewczę więc autko jest obtarte tu i tam...)
Nie kręci mnie jakoś "tjuningowanie", niemniej z ciekawości poszukałem czy do tego modelu są oferowane jakieś nietypowe elementy.... i np. na allegro poza nakładkami na nadkola nie ma nic....
Mam ochotę zrobić coś niezwykłego – jeżeli starczy mi sił, samozaparcia i $$.
Rejestrując się na tym forum liczę na wsparcie duchowe ( chociaż finansowe też może być
) i cóż – zaczynam przygodę z moją 20-letnią Japonką
Dziwnym trafem zagorzały Fordziarz (5 Fiordów na przestrzeni 4 lat) stał się posiadaczem Madzi, tak Madzi bo jak inaczej nazwać stworzonko ze znaczkiem 121 DB...
'91 1.3 Canvas Top – odpukać póki co wewnątrz czyściutko i suchutko... na start przyszło wymienić wahacze i sprzęgło.
Wiem też że po następnej zimie podłoga będzie przypominać ser "Dziurawiec"
Targają mną dylematy czy dać Madzi drugie życie czy nie wrócić do Fordów. Póki co jednak budżet trzyma więc prawdopodobnie Madzia zostanie i po kolei będę załatwiał kolejne problemy (poprzednią właścicielką było młode dziewczę więc autko jest obtarte tu i tam...)
Nie kręci mnie jakoś "tjuningowanie", niemniej z ciekawości poszukałem czy do tego modelu są oferowane jakieś nietypowe elementy.... i np. na allegro poza nakładkami na nadkola nie ma nic....
Mam ochotę zrobić coś niezwykłego – jeżeli starczy mi sił, samozaparcia i $$.
Rejestrując się na tym forum liczę na wsparcie duchowe ( chociaż finansowe też może być
-
aureel
Witam !
Jeszcze nie mam swojej madzi, ale cały czas szukam 323f BJ.
Dzięki wielkie za źródło informacji , jakim jest to forum.
Mieszkam w Wawie ale dość dobrze znam Ryki i okolice.
Jeżdżę tam dość często, w razie potrzeb – piszcie PW.
Pozdrawiam
Mariusz
Jeszcze nie mam swojej madzi, ale cały czas szukam 323f BJ.
Dzięki wielkie za źródło informacji , jakim jest to forum.
Mieszkam w Wawie ale dość dobrze znam Ryki i okolice.
Jeżdżę tam dość często, w razie potrzeb – piszcie PW.
Pozdrawiam
Mariusz
- Od: 7 lip 2011, 12:39
- Auto: 323f BJ 2002 1.6 98KM
Cześć,
Od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy 626 GF i wygląda na to, że będę tu zaglądał częściej, więc kultura wymaga się przywitać.
Od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy 626 GF i wygląda na to, że będę tu zaglądał częściej, więc kultura wymaga się przywitać.
-
zylad
Witam wszystkich
Od wczoraj jestem, a raczej moja żona jest posiadaczem Mazdy Demio 1.5 z roku 2000. Jest to pierwsza Mazda w domu. Mimo posiadania już wielu innych aut z amerykańskimi włącznie, ciekawi jesteśmy jak będzie się sprawował ten mały "kitajec".
Witamy wszystkich serdecznie i obym jak najrzadziej używał słowa "pomoc".
Pozdrawiam
Od wczoraj jestem, a raczej moja żona jest posiadaczem Mazdy Demio 1.5 z roku 2000. Jest to pierwsza Mazda w domu. Mimo posiadania już wielu innych aut z amerykańskimi włącznie, ciekawi jesteśmy jak będzie się sprawował ten mały "kitajec".
Witamy wszystkich serdecznie i obym jak najrzadziej używał słowa "pomoc".
Pozdrawiam
-
Northools
Witam oraz pozdrawiam wszystkich
!
Od wczoraj szczęśliwy posiadacz białej mazdy 6, diesel, 2008 r

Od wczoraj szczęśliwy posiadacz białej mazdy 6, diesel, 2008 r
-
robsonp75
Witam Wszystkich Forumowiczów 
Nazywam się Kamil, jestem z Oleśnicy pod Wrocławiem i od 4 dni jestem właścicielem Mazdy 323. Urzekło mnie to auto, w oryginalnej ospojlerowanej wersji ;D a że Mazdy ogólnie mają w sobie to coś, to w celach edukacyjnych i nie tylko postanowiłem dołączyć do owej społeczności
U mnie w domu nikt nie miał auta, rodzice bez prawa jazdy, brak starszego rodzeństwa więc jestem pierwszym właścicielem auta w domu. Dla tego myślę, że i tutaj sporo się nauczę 
Bless!
Nazywam się Kamil, jestem z Oleśnicy pod Wrocławiem i od 4 dni jestem właścicielem Mazdy 323. Urzekło mnie to auto, w oryginalnej ospojlerowanej wersji ;D a że Mazdy ogólnie mają w sobie to coś, to w celach edukacyjnych i nie tylko postanowiłem dołączyć do owej społeczności
Bless!
- Od: 9 lip 2011, 21:31
- Auto: Mazda 323
1997r
1.3 54kW