sylwkoc napisał(a):Jeśli ktoś od strony Krakowa będzie jechał to na PW proszę się zgłosić. Obawiam się, że dolecę później niż wszyscy i czeka mnie karniak![]()
Planowo na godzinę 16-17 będę w Krakowie.
karniak w szklance
www.mazdaspeed.pl
sylwkoc napisał(a):Jeśli ktoś od strony Krakowa będzie jechał to na PW proszę się zgłosić. Obawiam się, że dolecę później niż wszyscy i czeka mnie karniak![]()
Planowo na godzinę 16-17 będę w Krakowie.
KoRnFUN napisał(a):ma moze ktos blizszy namiar na tego "Anioła" bo zupelnie nie kojarze gdzie to jest
Majki88 napisał(a):Dominik ja do 14 w pt pracuje to się zapakuje i przez Bełchatów mogę lecieć to się we 2 zabierzemy
to jakoś koło 17-18 powinniśmy być na miejscu u Bosmana
Bartg napisał(a):Pawmich ma grilla po ostatnim naszym grillowaniu
Mieczyslaw napisał(a):znajoma ma grilla wiec jak cos moge wziac
gadalem z Januszem626, ma wolne wiec tez sie zjawi
jak tam jest w ogole z sanitarka bo nie pamietam, na wanne z hydromasazem pewnie nie ma co liczyc ale jakis nie wiem, prysznic chociaz?
Mieczyslaw napisał(a):aha no to gitara, dzieki wielkie za informacje
20 kielbasek na jednym grillu? o masakra, przyczepe wynajmujecie zeby go przewiezc?![]()
Widzewianka_TM napisał(a):grill jest własnością grupy- składkowy był zakup, ale jest naprawdę spory![]()
do BA Majkiego wejdzie na pewno![]()
Dominik ja do 14 w pt pracuje to się zapakuje i przez Bełchatów mogę lecieć to się we 2 zabierzemy
to jakoś koło 17-18 powinniśmy być na miejscu u Bosmana
adidom napisał(a):Fajnie jakby ktoś flagę klubową wziął.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości