Normalnie te foty wgniataja tego MIGA-29 w ziemie .a wygluszenie tip top sam na wlasne uszy slyszalem jak cicho,o CA nie pisze bo to trzeba zobaczyc i posluchac na zywo
Dłuższy czas już chodził mi po głowie pomysł z przesiadką na 18" z Rexa, a fotki w wątku krystiano tylko podsycały mój apetyt ilekroć doń zaglądałem. Dołożyłem więc nieco starań w tym temacie i....włala na pantofelkach Bridgesone'a Potenza 225/45.
i w polu:
Co prawda jest to tymczasowa jazda próbna w celu wymacania czy wszystko gra i fele lądują w zakładzie renowacyjnym, gdyż mają parę niedociągnięć. Dodatkowo w planie są także są Eibachy na -30. A dłuuugo oczekiwany Lip spoiler już jest w trakcie przygotowawczym – tuaj Melass big dzięks. Mam jeno nadzieje że wyrobię się z całością do zlotu, coby lans był przaśny
Ostatnio edytowano 23 cze 2011, 11:54 przez IraZ, łącznie edytowano 1 raz
...a więc felunek wrócił do mnie po 5 dniach – tyle akurat zajęło jego przywrócenie do stanu "funkiel nófki" Nie mam dokładnych fotek przed, ale miały delikatnie pozdzierane ranty, odpryski farby,drobne parchle itd ślady nadmiernego użytkowania.
Tak to wygląda po renowacji:
a przy okazji poprawiłem wygląd tarcz i zacisków – stare niedociągnięcia
i już po założeniu:
oczywiście nie mogło w tym wszystkim zabraknąć lansiarskich kapturków na wentylki
całość była wykonana tutaj: http://www.felgi-profil.pl Osobiście polecam zakład ,każdemu kto chce mieć porządnie wykonaną robotę
...w następnym odcinku Lip Spoiler
Ostatnio edytowano 2 lip 2011, 16:24 przez IraZ, łącznie edytowano 1 raz