siema ..,
szukałem po forum ale jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem
w 6mps reflektory powinny mieć czarną matową fakturę odbłyśnika .. a taką mocno ciemna kawową ma 6 po liftingu .. a mps którym jestem zainteresowany ma własnie ciemno kawowe reflektory (auto jest srebrne) i właściel sie zarzeka, że tylko prawy wymieniał lewy jest oryginalny .. generalnie auto w prawy róg było robione.. czy istnieje możliwość, że wyszedł fabrycznie mps z takimi reflektorami? czy np. srebrny mógł mieć takie .. czy facet albo nie wie że sam kupił kombinowane auto? chłop nie wydaje się być oszustem nie zalezy mu na sprzedaży auta .. wskazał mi wszystkie jego wady i się pokrywało z tym co mówi...
Reflektory 6mps
Strona 1 z 1
ktulu napisał(a):.... czy istnieje możliwość, że wyszedł fabrycznie mps z takimi reflektorami? .....
nie!
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
tak wystawiłem evo ix do sprzedania ale to nie moje auto .. tylko powiedzmy moje służbowe.... czyli szefa
ja miałem do tej pory same hondy .. i w niedziele sprzedałem civica '92 oklatkowanego z silnikiem z typera '03 220 KM
także ten mps to dla mnie nowość .. i muszę wynaleść jakieś epc i mechanika ogarniętego ... bo tego juz sam nie ogarnę póki co jak hondy .. oraz jakiś kontakt do ludzi co mają dużo części do tego samochodu .. licze się z tym że nie sa tanie ale za dobry towar trzeba płacić
ja miałem do tej pory same hondy .. i w niedziele sprzedałem civica '92 oklatkowanego z silnikiem z typera '03 220 KM
także ten mps to dla mnie nowość .. i muszę wynaleść jakieś epc i mechanika ogarniętego ... bo tego juz sam nie ogarnę póki co jak hondy .. oraz jakiś kontakt do ludzi co mają dużo części do tego samochodu .. licze się z tym że nie sa tanie ale za dobry towar trzeba płacić
- Od: 29 cze 2011, 17:55
ktulu napisał(a):..
czyli muszę sobie teraz wymienić na fabryczne
nie , to tylko optyka, no ale fachowiec pozna hisorie powypadkową auta i przy pierszym kontakcie wzrokowym

pzdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Strona 1 z 1