WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
No powiem wam pomijając te
Bułgarki było superr
Dzięki za przesympatycznego
spota

Dzięki za przesympatycznego

No to dziś poszaleliśmy na spocie grillowym i tuz po nim.... dzieki Waterlive za Warsaw by Night, szybka ta twoja czerwona strzała ale udało mi sie Ciebie zgubić
jakimś cudem
Bułgarki rulezz będą dziś mi sie śnic
PS. Kurr.... kto nie zakręcił Coli
będzie mi sprzątał jutro bagażnik! 

Bułgarki rulezz będą dziś mi sie śnic

PS. Kurr.... kto nie zakręcił Coli

Ostatnio edytowano 28 cze 2011, 23:23 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
Dopiero dotarlismy do domu.
Dziekowka wszystkim. Spocik i grilowanie naprawde udane
I spacer też. W szcegolnosci dla Cezara, ktory oszalał na punkcie zawartosci towaru znajdujacego sie w bułgarskim autokarze
Dziekowka wszystkim. Spocik i grilowanie naprawde udane

I spacer też. W szcegolnosci dla Cezara, ktory oszalał na punkcie zawartosci towaru znajdujacego sie w bułgarskim autokarze
-
Szalotka
Dzięki wszystkim obecnym. Grill naprawdę smaczny 
W przysłości proszę o krótszy spacer na miejsce docelowe, lubię mieć na oku auto w takich miejscach
Cezar następnym razem wyłączę klimę to może się role odwrócą, ale i tak zgubiłeś mnie prawie pod domem
A było nas tyle

oraz mały dowód udanego grillowania

W przysłości proszę o krótszy spacer na miejsce docelowe, lubię mieć na oku auto w takich miejscach
Cezar następnym razem wyłączę klimę to może się role odwrócą, ale i tak zgubiłeś mnie prawie pod domem
A było nas tyle

Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
To były w końcu Bułgarki, czy Białorusinki
CezaR – z tą colą to nie ja, ale mam pewne podejrzenia kto
Waterlive -krótszych spacerów nie będzie
Akcja krzewienia aktywności fizycznej wśród Mazdowiczów trwa
Poza tym grillowe smakołyki miały czas na ułożenie się w żołądku
no i spotkaliśmy wesoły autokar (choć dla CezaRa to może osobówka była
) A jak chcesz mieć swoje autko bliżej siebie to noś jej zdjęcie w portfelu
gromaciek – szkoda, że w mx-ie się sprzęgło spsuło, bo byś nas tak długo na tej trasie nie oglądał
Ogólnie to cieszę się bardzo, że wszystko tak fajnie wyszło
Oby więcej takich spotkań, tylko róbmy wcześniej zakupy 
CezaR – z tą colą to nie ja, ale mam pewne podejrzenia kto
Waterlive -krótszych spacerów nie będzie

gromaciek – szkoda, że w mx-ie się sprzęgło spsuło, bo byś nas tak długo na tej trasie nie oglądał
Ogólnie to cieszę się bardzo, że wszystko tak fajnie wyszło

- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
nell8 napisał(a):To były w końcu Bułgarki, czy Białorusinki
Dla Cezara to widać i tak bez znaczenia było
nell8 napisał(a):gromaciek – szkoda, że w mx-ie się sprzęgło spsuło, bo byś nas tak długo na tej trasie nie oglądał
Ja tam jezdze zgodnie z przepisami
-
Szalotka
dzięki za spotkanko – było przesympatycznie. Szacun dla naszych inżynierów za "inwencje oświetleniowe" – łącznie z "latającymi ledami"
. Do następnego...
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Bułgarki brzmią poprawnie
Politycznie

Gib napisał(a):Bawcie się dobrze.
dziękujemy, skorzystaliśmy z porady w 100, może nawet 150 %
Luker81 napisał(a):Szacun dla naszych inżynierów za "inwencje oświetleniowe" – łącznie z "latającymi ledami"
prawda, prawda... lampka nocna wymiotła

dziękuję wszystkim za przesympatycznego spota

nie mogę się doczekać kolejnego spotkania

do zobaczyska
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Kurde...następnym razem nie przepuszczę okazji jeśli będę w Łorsoł
A może spróbowac w tym Rembertowie? Bo wiaty i miejsce ogniskowe są na miejscu i ma się na oku swoje autka non-stop?
A może spróbowac w tym Rembertowie? Bo wiaty i miejsce ogniskowe są na miejscu i ma się na oku swoje autka non-stop?
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):A może spróbowac w tym Rembertowie?
Jesli pogoda dopisze a bedzie zainteresowanie to za tydzien mozemy tam sie udać
Miejsce jest dobre. Jest gdzie zaparkować auta, są wiaty do siedzenia i miejsca na grila i ogniska.
-
Szalotka

Trolix władca płomieni
No takiech spotów jak najwiecej. Nareszcie grilllll... nie mogłem się już doczekać.
I atmosfera była przednia, uśmialiśmy się do łez. I do Cezara
ile koleżanek przyjechało
ze biedak nocy nie przespał.
Chyba Cezar się bałeś takiej ilości bo nie bardzo stałeś murem za naszym macgyverem w tym autobanie
Podsumowując było super, myśle że możemy sprobowac ten rembertow. pozdro

Trolix władca płomieni
No takiech spotów jak najwiecej. Nareszcie grilllll... nie mogłem się już doczekać.
I atmosfera była przednia, uśmialiśmy się do łez. I do Cezara

Chyba Cezar się bałeś takiej ilości bo nie bardzo stałeś murem za naszym macgyverem w tym autobanie
Podsumowując było super, myśle że możemy sprobowac ten rembertow. pozdro
https://t.me/pump_upp
mcmorik napisał(a):heee fantasy park dobre heeee
a propozycja byla dlatego ze o 21 bedzie duzo samochodow duzo mocy,szybkie wycieczki po wawie i kupa dobrej zabawy i szybkiej jazdy.
No ale niestety ze jestem w pracy wczesniej mi sie nie udalo nap o co chodzi
Po pierwsze – spotkania SR nie są odpowiednim miejscem na lokalne spoty klubu, który jak się mówi propaguje bezpieczną jazdę
Po drugie – to nie plac zabaw dla wszystkich zmotoryzowanych i jak się chce brać udział w "szybkich wycieczkach po wawie", to wypadałoby mieć czym, więc chyba dobrze mcmorik że zostałeś w pracy. Chyba że robienie sztucznego tłoku sprawia taką frajdę.
Po trzecie – warto czasem trzymać język za zębami.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Po pierwsze – spotkania SR nie są odpowiednim miejscem na lokalne spoty klubu, który jak się mówi propaguje bezpieczną jazdęJak ktoś ma ochotę zawsze może sobie pojechać wedle uznania, nie ciągnąc za sobą turystów.
Dokładnie.
Juz kiedys było to poruszane. Podczas cyklicznych spotkań nie ma mowy o żadnych Cargo, spalarniach ( Utrata ) i innych miejscach tego typu badz podobnych. A o rajdach ulicznych to juz nawet nie wspomne. Wiekszosc z nas jezdzi z podkładkami klubowymi, ktore są bardzo widoczne i stwarzając zagrozenie na drodze dobrze o klubie to swiadczyć nie bedzie. I o samych nas tak samo.
Jakie propozycje na najbliższy wtorek ?
Jak narazie widać Rembertów --> grill
-
Szalotka
No to teraz plan B na szybko co do jutrzejszego spota bo szanse na grilla w Rembertowie są raczej nikłe 
-
Szalotka