Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
wjechalem gdzies na gwozdz
no i opona przebita
ale juz zwulkanizowana ale i tak narazie na dojazdowce jedze 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Wreszcie umyte plastixy wewnątrz 
Wziąłem się za pranie środka, niestety raz nie wystarczy będę musiał powtórzyć tą czynność jeszcze z 2x bo cały czas brązowa woda 

- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Witam a ja dziś zatankowałem do pełna
i sprawdzałem grubość przednich klocków , zostało ok 0,5cm czas się rozglądnąć i zamówić nowe .

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Wlałem świeży olej
Motul 6100 i zmieniłem filtr
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Zakupiłem nowe buciki na przód...
Yokohama Parada PA01 195/50R15 82V
Zobaczymy jak się sprawdzą podczas jazdy... (jutro powinny przyjść)
Yokohama Parada PA01 195/50R15 82V
Zobaczymy jak się sprawdzą podczas jazdy... (jutro powinny przyjść)

- Od: 20 cze 2011, 17:11
- Auto: Mazda 323f BA
Wymieniłem żarówki postojowe,podświetlenie schowka i wymieniłem wycieraczki z przodu na razie na jakiś bądziew z tesco ale na jesień będą porządne gumy:–) no i zabieram się za przyciemnianie szyb w sobotę jak czas wolny pozwoli.
niebawem wymiana wahaczy,oleju,filtra no i ustawienie zaworów wraz z wymiana podkładek pod wtryskami. Ps. Czy ma ktoś namiar na firmę/osobę zajmująca się konserwacja naszych dupowozow? W okolicach Warszawy poszukuje ze szczególnym naciskiem na kierunek wyszków białystok.
- Od: 20 mar 2011, 19:04
- Auto: Przez 12 lat była Skodzinka
teraz
Mazda 6 2.0 klekot z 2004 roku
Swiezy olej:
Mobil 1 ESP Formula 5W30 plus filtr oleju Mann
Swiece zaplonowe:
NGK irydowe
Filtr powietrza:
micronAir Mazda
Oswietlenie LED:
srodek, postojowki, podswietlenie tablicy rej.
Potem mycie oraz woskowanie Turtle Wax Ice ... efekt dosc ciekawy brakowalo mi troche glebi koloru ale to moze wlasnie przez kolor samochodu, troche za jasny
Mobil 1 ESP Formula 5W30 plus filtr oleju Mann
Swiece zaplonowe:
NGK irydowe
Filtr powietrza:
micronAir Mazda
Oswietlenie LED:
srodek, postojowki, podswietlenie tablicy rej.
Potem mycie oraz woskowanie Turtle Wax Ice ... efekt dosc ciekawy brakowalo mi troche glebi koloru ale to moze wlasnie przez kolor samochodu, troche za jasny
malkolm napisał(a):a ja w czwartek umyłem auto, na szybko przeleciałem maszyną z CG glossworkz glaze i na to CG 50/50 na część maski w ramach testu CELESTE DETTAGLIO,
I jak efekt i wrażenia??Ile Cię kosztowały te dwa woski??
50/50 to jakieś 200 zł detaglio miałem tylko próbkę,
50/50 nadaje szklistego połysku, głębi też coś dorzuca ( podczes nakładania coś tam widać) super wydajny, bardzo łatwo się nakłada a ścieranie to bajka, chyba najłatwiejszy wosk jaki miałem, no może dodo podobne, Z.... japon niech się schowa, tyle że ten zapach, może nie tak okrutny jak 476 ale coś podobnego, mimo to jestem zadowolony,
a ten drugi hm, nakłada się nieżle , ale polerowanie to męka , różnicy w wyglądzie nie widać, tyle że lakier nie był taki śliski , pod fibrą było czuć jakby opór, jest bardziej naturalny więc pewnie musi się ułożyć i wypocić,
moim zdaniem 50/50 lepsze , jak nie zapomnę to na maskę nie będę używał QD i zobaczę ile posiedzą oba, na aucie siostry jest już ponad 3 tygodnie i ma się świetnie, może na zimę będzie następca #16
50/50 nadaje szklistego połysku, głębi też coś dorzuca ( podczes nakładania coś tam widać) super wydajny, bardzo łatwo się nakłada a ścieranie to bajka, chyba najłatwiejszy wosk jaki miałem, no może dodo podobne, Z.... japon niech się schowa, tyle że ten zapach, może nie tak okrutny jak 476 ale coś podobnego, mimo to jestem zadowolony,
a ten drugi hm, nakłada się nieżle , ale polerowanie to męka , różnicy w wyglądzie nie widać, tyle że lakier nie był taki śliski , pod fibrą było czuć jakby opór, jest bardziej naturalny więc pewnie musi się ułożyć i wypocić,
moim zdaniem 50/50 lepsze , jak nie zapomnę to na maskę nie będę używał QD i zobaczę ile posiedzą oba, na aucie siostry jest już ponad 3 tygodnie i ma się świetnie, może na zimę będzie następca #16
Byłem na przeglądzie , cos mi się odzywa w zawieszenia , mam problem bo nic nie mogę znaleść
a tu dale puka i stuka
- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat