Konkurs Virtual Tuning – czerwiec 2011 – ankieta
Gratulacje dla zwycięzców
Dziękuje za oddane głosy na moją fotkę 
podzielam zdanie
Bardziej pasowałoby pod tuning 3 BL niż BK 
GreXx napisał(a):natomiast tu mamy jakby "wklejony" nowy model
podzielam zdanie
mam 2 miejsce!!
co z tego że od końca
ale zabawa przednia
gratuluje zwycięzcy
cieszę się także że wygrał mój faworyt. praca na prawdę bardzo ciekawa, oryginalna i na wysokim poziomie.
marzę właśnie o tym co zrealizował autor czyli Mazda 3 mps w sedanie

ale zabawa przednia
cieszę się także że wygrał mój faworyt. praca na prawdę bardzo ciekawa, oryginalna i na wysokim poziomie.
marzę właśnie o tym co zrealizował autor czyli Mazda 3 mps w sedanie
Gratulacje dla zwycięzców
1 miejsce- kolega magoor- 82 głosy
2 miejsce- kolega sewa – 53 głosy
3 miejsce- kolega Grexx- 39 głosów
Zwycięzców proszę o przesłanie danych tele-adresowych w celu wysłania im paczek
Mam nadzieję,że konkurs spodobał się wam i że chcecie następną edycję.
taaaaaak?
1 miejsce- kolega magoor- 82 głosy
2 miejsce- kolega sewa – 53 głosy
3 miejsce- kolega Grexx- 39 głosów

Zwycięzców proszę o przesłanie danych tele-adresowych w celu wysłania im paczek
Mam nadzieję,że konkurs spodobał się wam i że chcecie następną edycję.
taaaaaak?

-
Ania_TM
Jako, że brałem udział w tym konkursie wiem, że będę stronniczy. Jak widać, następnym razem trzeba znaleźć gotowe auto, np. tutaj
podmienić je na konkursowe zdjęcie, dla niepoznaki zmienić wloty powietrza, kolor, wstawić ori tablicę rejestracyjną i wygrana, albo przynajmniej drugie miejsce murowane!
Chyba nie na tym polega VT, co zauważyli koledzy powyżej! Praca zwycięzcy oczywiście jest super, ale nie ma nawet kawałka punktu zaczepienia do oryginału....

Chyba nie na tym polega VT, co zauważyli koledzy powyżej! Praca zwycięzcy oczywiście jest super, ale nie ma nawet kawałka punktu zaczepienia do oryginału....
- Od: 12 cze 2008, 12:34
- Auto: Mazda mx-3 1.8 V6, SGI, 93 r.
qazxsw1 – jak zwykle zacznie się zbędna dyskusja. to nie profesjonalne forum VT i nie ma chyba tu co wylewać swoich żalów. po prostu większość głosujących nie ma wielkiego a część żadnego doświadczenia jeśli chodzi o VT i po prostu głosują na to co im się podoba. nie ważne czy ktoś poszedł na łatwiznę czy nie, liczy się efekt. i jeśli i Ty pójdziesz na łatwiznę w następnej turze a zrobisz fajne i ciekawe auto to i ja chętnie na nie zagłosuję.
pamiętaj że to luźna zabawa a głosujący to w sporej większości laicy jeśli chodzi o VT.
pamiętaj że to luźna zabawa a głosujący to w sporej większości laicy jeśli chodzi o VT.
qazxsw1 napisał(a):Chyba nie na tym polega VT, co zauważyli koledzy powyżej! Praca zwycięzcy oczywiście jest super, ale nie ma nawet kawałka punktu zaczepienia do oryginału....
Niestety ale podzielam Twoje zdanie
Gratuluje zwycięzcom
Witam.
Dziękuję za komentarze i uwagi.
Dla niedowiarków i szukających łatwizny powiem, że owszem część zderzaka i maski plus światła przeszczepiłem od innego jednakże dokładając coś swojego i zmieniając kolor. Reszta jest z bazy jak najbardziej.
Tak. Chciało mi się zmieniać profil szyb, progi, spojler, listwę, tylny zderzak, profil drzwi, lusterko, refleksy, profil nadkoli, cienie ręcznie od początku. Wycieraczki nie zostały ruszone nawet o piksel. Mam zachowane warstwy w Gimpie na których pracowałem, więc kto chce może sprawdzić jak szło po kolei.
A co do tych zdjęć tu przedstawionych, to ich nie widziałem i korzystałem z zupełnie innego. linka też posiadam do tego zdjęcia.
W razie pytań udzielę dalszych wyjaśnień.
Edit.
Co do głosowania, to niewiele osób wie na co glosować: czy na pomysł przeróbki, czy jakość wykonania.
Mi akurat taki pomysł się spodobał i go zrealizowałem. A czy zarzutem może być to, że a dużo wniosłem modyfikacji to już zostawiam innym do oceny.
Dziękuję za komentarze i uwagi.
Dla niedowiarków i szukających łatwizny powiem, że owszem część zderzaka i maski plus światła przeszczepiłem od innego jednakże dokładając coś swojego i zmieniając kolor. Reszta jest z bazy jak najbardziej.
Tak. Chciało mi się zmieniać profil szyb, progi, spojler, listwę, tylny zderzak, profil drzwi, lusterko, refleksy, profil nadkoli, cienie ręcznie od początku. Wycieraczki nie zostały ruszone nawet o piksel. Mam zachowane warstwy w Gimpie na których pracowałem, więc kto chce może sprawdzić jak szło po kolei.
A co do tych zdjęć tu przedstawionych, to ich nie widziałem i korzystałem z zupełnie innego. linka też posiadam do tego zdjęcia.
W razie pytań udzielę dalszych wyjaśnień.
Edit.
Co do głosowania, to niewiele osób wie na co glosować: czy na pomysł przeróbki, czy jakość wykonania.
Mi akurat taki pomysł się spodobał i go zrealizowałem. A czy zarzutem może być to, że a dużo wniosłem modyfikacji to już zostawiam innym do oceny.
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
Magoor nie przejmuj się, krytykują Cię zawiedzeni tunerzy, którzy nie widzą ile pracy włożyłeś w przeróbki
Jak najbardziej zasłużyłeś na wygraną, gratuluję. Chętnie się zmierzę w kolejnej edycji. Zarówno z Toba jak pozostałymi chętnymi. Być może zwiększy się w kolejnej edycji liczba nadesłanych prac 
Premacy, jak najbardziej jestem za
Premacy, jak najbardziej jestem za

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
To teraz 2 tura literackiego ? 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
sewa napisał(a):Magoor nie przejmuj się, krytykują Cię zawiedzeni tunerzy
Skąd takie wnioski??
Jeżeli chodzi o mnie to zawiedziony nie jestem, poza tym nikt nie pisał że jest
sewa napisał(a):którzy nie widzą ile pracy włożyłeś w przeróbki
Również dobrze nie wiesz ile inni tej pracy w przeróbki włożyli, dla jednego przeróbki VT to kwestia kilku godzin, a osoby które np. dopiero się uczą/ogarniają PS muszą poświęcić więcej czasu
buczos napisał(a):Skąd takie wnioski??
Widać to po wypowiedziach. Wiadomo nie każdy wygrywa, ale krytykowanie zwycięzcy nie jest fajne. Tym bardziej, że każdy może się podszkolić i pokazać klasę w kolejnych konkursach

buczos napisał(a):Również dobrze nie wiesz ile inni tej pracy w przeróbki włożyli, dla jednego przeróbki VT to kwestia kilku godzin, a osoby które np. dopiero się uczą/ogarniają PS muszą poświęcić więcej czasu
A Ty myślisz, że ja się nie uczyłem i nie wiem ile trzeba czasu poświęcić?

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
sewa napisał(a):Widać to po wypowiedziach.
sewa napisał(a):A Ty myślisz, że ja się nie uczyłem i nie wiem ile trzeba czasu poświęcić?
Każdy się uczy
sewa napisał(a):Przyglądnij się mojej pracy, czy nie widać tam włożonego czasu na dopracowanie wszystkiego?
oczywiście że widać. Jak najbardziej zasługujesz na drugie jak nie pierwsze miejsce – byłeś moim faworytem