9 lipca 2011 – Pro-moto & MazdaSpeed TrackDay Wyrazów
nie świruje ... informuje tylko mogę mieć problem.
Zawsze też mogę rowerem przyjechać ... w ramach zdrowotności.
w tubie się wyślę hehe
EDIT: właśnie dostałem smsa od kolesia któremu chciałem auto odkupić, że będzie je jednak sprzedawał
Ma ktoś 15k pozyczyć?
Zawsze też mogę rowerem przyjechać ... w ramach zdrowotności.
malutka napisał(a):Znajdź sobie przestronny karton i nadaj się kurierem
w tubie się wyślę hehe
EDIT: właśnie dostałem smsa od kolesia któremu chciałem auto odkupić, że będzie je jednak sprzedawał

Ma ktoś 15k pozyczyć?
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Xenocyd napisał(a):kiedy oddasz i ile narkotykow chcesz kupic za te pieniadze?
mogę oddać do 2012 ale tylko i wyłącznie w pacierzach. Wartość pacierza możemy ustalić indywidualnie.
Narkotyków nie biorę bo są zbyt mainstreamowe.
Pozdrawiam, Tomek
Kawalerskie można zrobić na torze
Po co ci auto? Zapakuję Cię gdzieś do mnie. Obiecuje odwieźć w miejsce z którego zabiorę
Tak. Też Cię Kocham
Musimy się zdzwonić. Mam sprawę służbową.
Tak. Też Cię Kocham
Musimy się zdzwonić. Mam sprawę służbową.
Nie takie trupy jak Twój już wyjeżdżały z toru w całości 
Przyjeżdżaj czarną
Przyjeżdżaj czarną
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Zyg napisał(a):ale Maciek, on chce dać w palnik procentami

Na opak zrozumiałem, jakimś trafem pomyślałem, że może nie chodzić o picie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Z bolem serca musze poinformowac ze niestety nie bd mnie na zlocie nieoczekiwane wydatki i nie wyrobie z kasa z gory sorki za zamieszanie ze jade ale naprawde nie dam rady
pozdrawiam
- Od: 3 lis 2009, 11:06
- Auto: Mx3 Powered By KL-ZE
Jeszcze tydzień, pogoda się pewnie poprawi – padać nie będzie, ale będzie tak wiać (jak zwykle z resztą), że betonowe latawce będzie się dało puszczać 
a my a my też bedemy ale nie wiem czy z forfiterem nie będemy....
a mogemy przyjechać ze szwagrem?? ino że on nima mazdy;( ale jest wporzo
Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Od: 16 cze 2009, 19:05
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata