PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Chłopaki bardzo Wam dziękuję. Szkoda, że tak wyszło i pojechaliście na daremno. Mógł Wam młotek zadzwonić i odwołać wizytę. Szkoda Waszego czasu tylko
Gdybym tak dzisiaj rano sam się wybrał do Płocka miałbym jeszcze większą stratę czasu dlatego jestem Wam bardzo wdzięczny i zamierzam się zrewanżować. Skoro nie chcecie teraz to zrobię to na zlocie 
To o której i gdzie zbiórka Michał? Ja o 18 kończę robotę, to tak po 19 już bym był gotowy
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
loockas napisał(a):Chłopaki bardzo Wam dziękuję. Szkoda, że tak wyszło i pojechaliście na daremno. Mógł Wam młotek zadzwonić i odwołać wizytę. Szkoda Waszego czasu tylkoGdybym tak dzisiaj rano sam się wybrał do Płocka miałbym jeszcze większą stratę czasu dlatego jestem Wam bardzo wdzięczny i zamierzam się zrewanżować. Skoro nie chcecie teraz to zrobię to na zlocie
Nic się nie stało, zdarza się. Fakt, mógł przynajmniej zadzwonić. Mnie akurat to źle nie wyszło, bo po oględzinach miałem jechać prosto do pracy i tak zrobiłem, tylko, że trochę wcześniej
Maciek, myślę, że około 19:00 przed teatrem
Sorry, ale ja cały czas waham się między wyjazdem do Łodzi na Hip-Hop Arenę, a Warszawą i Vervą street Racing, więc odpadam.
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Witam,
Potrzebuje pomocy moi drodzy.
Namiary na jakiś hotel u was nad Wisłą koniecznie
będę wdzięczna za pomoc
Potrzebuje pomocy moi drodzy.
Namiary na jakiś hotel u was nad Wisłą koniecznie

będę wdzięczna za pomoc
-
Ania_TM
wszystko zależy od komfortu i ceny
Starzyński ale tam to będzie jutro pewnie brak miejsc to samo będzie w Tumskim pozostają http://www.plock.org.pl/
Starzyński ale tam to będzie jutro pewnie brak miejsc to samo będzie w Tumskim pozostają http://www.plock.org.pl/
Kera
Rafał gdzie foty ze szpota ostatniego ?
Przy okazji dzięki właśnie za niego jak również dzięki Maciek i Krzychu za wczorajszy wypad do Włocka 

Widzimy się jutro ?
Nie, nie jadę niestety.
kera napisał(a):miałem chęć podjechać ale przegiąłem z odsypianiem nocki
I tak nic nie było, to przynajmniej się wyspałeś
Nie wiem Krzychu, czy jest sens, pogoda totalna padlina :/
hej!
Wie ktoś może czy wszystko w porządku z toster'em01 ?
Bo już z dobry tydzień nie mam z nim żadnego kontaktu a chciałem jedną sprawę załatwić...
Pozdrawiam!
Bo już z dobry tydzień nie mam z nim żadnego kontaktu a chciałem jedną sprawę załatwić...
Pozdrawiam!
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):hej!
Pozdrawiam!
Jest ok, tylko ma często problem z zasięgiem i ciężko się dodzwonić do niego.
Robimy coś w niedzielę (np. 0,5
), oczywiście jak będzie pogoda?
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Robimy coś w niedzielę (np. 0,5), oczywiście jak będzie pogoda?
Chętnie, ale od poniedziałku do pracy po urlopie