Pokazal bys te swiatla a nie je bunkrujesz w garazu tylko dla siebie ;p
Mazda 323f B8-ME '91 / J-Spec Taillights ;)
antek_92 napisał(a):Milo mi to slyszec
Zawsze jakieś wyróżnienie ;D
antek_92 napisał(a):Pokazal bys te swiatla a nie je bunkrujesz w garazu tylko dla siebie ;p
Do tego potrzebuję dwóch rzeczy.
1.) Czystego auta

2.) Twojego auta, żeby było widać różnicę pomiędzy zwyklakami i moimi

Szelki zawsze mi się podobały a te szczególnie :–) Wyślij mi zdjęcia kierownicy i info na PW może byłbym zainteresowany.
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Bart0n napisał(a):Czemu wysprzedajesz graty z niego?
Bo się marnują w tym szajowozie.
Widzewianka_TM napisał(a):Bart0n napisał(a):Czemu wysprzedajesz graty z niego?
no właśnie...![]()
szelki fajna sprawa
Szelki fajna sprawa, ale jak masz kubły z przelotkami. Prędzej nadał by się do szelek fotel z jakiegoś ubogiego LX'a niż GT.
djakob napisał(a):Szelki zawsze mi się podobały a te szczególnie :–) Wyślij mi zdjęcia kierownicy i info na PW może byłbym zainteresowany.
PW pójdzie dzisiaj wieczorem.

Witam. Dawno nie zaglądałem na forum, ale coś mnie natknęło żeby poszukać właściciela mojego byłego samochodu i okazało się że daleko nie odjechała z Piły spowrotem wróciła na łódzką ziemię. Jestem dumny, że mazda trafiła w takie dobre ręce powodzenia w dalszych modach 
- Od: 7 sty 2010, 18:21
marcinmmm100 napisał(a):Witam. Dawno nie zaglądałem na forum, ale coś mnie natknęło żeby poszukać właściciela mojego byłego samochodu i okazało się że daleko nie odjechała z Piły spowrotem wróciła na łódzką ziemię. Jestem dumny, że mazda trafiła w takie dobre ręce powodzenia w dalszych modach
o fajnie wiedzieć
-
Ania_TM
marcinmmm100 napisał(a):Jestem dumny, że mazda trafiła w takie dobre ręce powodzenia w dalszych modach
Ja wiem czy takie dobre ?

Lekkiego życia w sumie nie ma.
marcinmmm100 napisał(a):powodzenia w dalszych modach
Mody na tą chwilę zakończone.

Teraz ma tylko jakoś hasać i tyle.
Aktualnie wygląda tak:

Jutro mam nadzieję uda mi się dostać tablicę rejestracyjną.

Ostatnio edytowano 2 sie 2011, 20:06 przez l3mur91, łącznie edytowano 1 raz
W końcu miałem jakiś jeden wolny dzień, żeby zająć się autem...
Znudziło mi się jeżdżenie z uderzonym błotnikiem, zresztą od kilku miesięcy leżał drugi w garażu, a właściwie wisiał na ścianie. Tak więc nadeszła chwila prawdy...

Auto rozebrane... szalone kitajce przymocowali te błotnik na milion śrubek i śrubeczek.
Także trochę roboty jest z rozebraniem tego wszystkiego, ale dałem radę. Drugi błotnik na miejscu, ale nie mam zdjęcia z gotowym. Na dniach jakaś sesja jak zrobię coś na co czekam od dawna.
Aha i przy okazji wymieniłem lusterko które najpierw nie działało, a potem się urwało.
Także nowe i już pomalowane... Zaraz idę tylko dokręcić kilka śrubek i na myjnie. 

Znudziło mi się jeżdżenie z uderzonym błotnikiem, zresztą od kilku miesięcy leżał drugi w garażu, a właściwie wisiał na ścianie. Tak więc nadeszła chwila prawdy...

Auto rozebrane... szalone kitajce przymocowali te błotnik na milion śrubek i śrubeczek.

Aha i przy okazji wymieniłem lusterko które najpierw nie działało, a potem się urwało.

Blacharsko całkiem ładnie się prezentuję w szczególności, że nie jest to chyba mocna strona BG
- Od: 24 lip 2010, 13:00
- Auto: Była323 BG 1.7 D 1990r.
Jest Volvo V40 1.9 TD
folley napisał(a):pawelmazdabg napisał(a):Blacharsko całkiem ładnie się prezentuję w szczególności, że nie jest to chyba mocna strona BG
Mi się wydaje że BG to samochody które dobrze blacharsko się trzymają
zależy co... w sumie, progi lecą mocno i często

-
Ania_TM
pawelmazdabg napisał(a):Blacharsko całkiem ładnie się prezentuję w szczególności, że nie jest to chyba mocna strona BG
Generalnie nie ma tragedii. Tylko ten przeklęty szyberdach... i rynienki...

Widzewianka_TM napisał(a):czekam na efekty, dobrze,że w końcu coś robisz przy aucie
Jak coś ? Cały czas tankuję przecież.

Zaprzestałem inwestycji przeprowadzanych przez moje widzimisię.... zbieram na coś nowego.

folley napisał(a):Mi się wydaje że BG to samochody które dobrze blacharsko się trzymają
Jak ktoś dba to się trzymają, ale newralgiczne miejsca jak chociażby mocowanie tylnych mcpherson'ów, progi i podłużnice dosyć często się sypią. Ale wiadomo jak jest... Tutaj odpukać dziur takich, żeby ręka i noga wchodziła nie ma, Picolo dobrze zadbał o podłogę i chwała mu za to.

l3mur91 napisał(a):Auto zmieniło właściciela.![]()
Także temat może oficjalnie dostać kłódeczkę.
to nie 1 kwietnia, no wiesz co..

-
Ania_TM