Widzewianka_TM napisał(a): wpadnę w piątek wieczorem i wrócę w sobotę po południu do Łodzi, albo wpadnę dopiero w sobotę na wieczór.
wydaje mi sie ze pierwszy termin jest duzo duzo lepszy
www.mazdaspeed.pl
Widzewianka_TM napisał(a): wpadnę w piątek wieczorem i wrócę w sobotę po południu do Łodzi, albo wpadnę dopiero w sobotę na wieczór.
Mieczyslaw napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a): wpadnę w piątek wieczorem i wrócę w sobotę po południu do Łodzi, albo wpadnę dopiero w sobotę na wieczór.
wydaje mi sie ze pierwszy termin jest duzo duzo lepszyw sobote rozni ludzie moga roznie wygladac
rutkowski0075 napisał(a):wiesz koleżanko jakbyś jechała w piątek to moglibyśmy jechać razem
i wtedy byś została do soboty
Widzewianka_TM napisał(a):ja jadę z Łodzipoza tym nie koleguje się z obcymi
![]()
rutkowski0075 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):ja jadę z Łodzipoza tym nie koleguje się z obcymi
![]()
nie to nie łaski bez sam sobie pojadę
Widzewianka_TM napisał(a):Bandit, mam nadzieje,ze przyjedziesz może co?
Bandit napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Bandit, mam nadzieje,ze przyjedziesz może co?
Ups![]()
![]()
pomyliłem tematy
Myślałem, że o Ryki chodzi
![]()
Nie dam rady, mam jeszcze studia
Widzewianka_TM napisał(a):a mówisz,że ja jestem zakręcona
Widzewianka_TM napisał(a):nastawiłam się na 1-3 lipca na wyjazd omg
Bartg napisał(a):No może też odwiedzę was w sobotę, ale raczej nie na długo, zrelaksować się przed zbliżającą się obroną pracy, a potem dalej do nauki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości