a moja ma szpachle i malowana przeze mniekulao7 napisał(a):Konkretniej nowa maska którą mam od innej madzi odstaje..
MALBORK – spotkania regionalne
- Od: 14 lip 2008, 11:21
- Auto: 323F 96 < 323F 98 LE LUXURY < 323F 94
damigda napisał(a):kulao7 napisał(a):Jakiś przejazd po Malborku?
Żeby potem nie było że za głośno
haha u mnie też burczy
Edit:
viewtopic.php?f=314&t=117641&p=2026118#p2026118 <– foto maski tam jest
KUPIĘ FIATA 126 p "MALUCHA"
Mam na sprzedaż wszystkie części od madzi 626 GE
- Od: 9 kwi 2011, 23:59
- Auto: szukam fiata 126 p !
U mnie chyba najgłośniej – zobaczycie mego skromnego ,,Solinga''. Co do maski musisz kombinować naginać itp. nieźle ci idzie z tą madzią – zgłoszę się kiedyś z malowaniem do Ciebie:)kulao7 napisał(a):haha u mnie też burczy![]()
No i temat spotu uciekł. Temat Malbork zabrany przez przedstawicieli regionów; nawet ,,Mckoper'' nie odpiszesz na 2 z rzędu pw... chyba tylko dlatego bo nie mam zamiaru tj. to określiłem płacić za status klubowicza bo nie potrzebny mi podpis pod foto a zniżki na części mam u siebie...bez ładu i składu...
macius napisał(a):No i temat spotu uciekł. Temat Malbork zabrany przez przedstawicieli regionów; nawet ,,Mckoper'' nie odpiszesz na 2 z rzędu pw... chyba tylko dlatego bo nie mam zamiaru tj. to określiłem płacić za status klubowicza bo nie potrzebny mi podpis pod foto a zniżki na części mam u siebie...bez ładu i składu...
co ty piszesz za bzdury??

macius napisał(a):Sam się puknij ...
Kolego Twoje zachowanie nie jest adekwatne do aspektu sprawy co koliduje z naszymi interaktywami... zważaj na słowa...
Właśnie ogarnij...
Ja nadal jestem na liście obecnych
Lista!!!
1. mckoper
2. kulao7 (kula) + dziewczyna
3. Ja z 323f plus Beata też z taką samą 323f ma 90%
4. max_gd + damigda
5.D4NI3L + Danielowa
6.
Chętni dopisywać się!
Ja nadal jestem na liście obecnych
Lista!!!
1. mckoper
2. kulao7 (kula) + dziewczyna
3. Ja z 323f plus Beata też z taką samą 323f ma 90%
4. max_gd + damigda
5.D4NI3L + Danielowa
6.
Chętni dopisywać się!
KUPIĘ FIATA 126 p "MALUCHA"
- Od: 9 kwi 2011, 23:59
- Auto: szukam fiata 126 p !
Z Elbląga narazie jest 2 chętnych i może uda się więcej osób namówić to z chęcią też przyjedziemy
na spota 
macius napisał(a):Byłoby super.Postaram się ściąnąć z Raczków/Elbląga ,,Angie07'' o ile, sami jej nie ściągniecie he
Angie07 już dawno się nie odzywała,ale milo było by jak by nas odwiedziła
Już jest trzech chętnych
Panowie opanujcie się
macius, sorry, że nie odpisałem na PW, ale dziennie tyle ich dostaję, że nie mam zawsze czasu odpisać. Do tego dochodzi organizacja najbliższego mega zlotu....
Temat niedzielnego spota jest wciąż aktualny i mam nadzieję, że spotkamy się dość dużą grupką zapaleńców
macius, sorry, że nie odpisałem na PW, ale dziennie tyle ich dostaję, że nie mam zawsze czasu odpisać. Do tego dochodzi organizacja najbliższego mega zlotu....
Temat niedzielnego spota jest wciąż aktualny i mam nadzieję, że spotkamy się dość dużą grupką zapaleńców

No widzę, że faktycznie będzie nas sporo. Już nie mogę się doczekać, żeby nam zdjęcia porobić 
日本の国内市場
- Od: 27 maja 2011, 01:25
- Auto: MX3 1.6 SOHC viewtopic.php?f=312&t=122756