Tapatalk i jego alternatywa "Forum Fiend"
Witam,
Ponawiam pytanie – czy jest szansa na podpiecie skryptów i dodanie do sieci i Tapatalk forum mazdaspeed?
Umozliwilo by ty czytanie forum poprzez dedykowane aplikacje na urządzenia mobilne a nie przeglądarki www.
Oszczędza to czas i kB (pieniądze) użytkowników
Ponawiam pytanie – czy jest szansa na podpiecie skryptów i dodanie do sieci i Tapatalk forum mazdaspeed?
Umozliwilo by ty czytanie forum poprzez dedykowane aplikacje na urządzenia mobilne a nie przeglądarki www.
Oszczędza to czas i kB (pieniądze) użytkowników
- Od: 31 sie 2009, 13:00
Siw-y napisał(a):Będzie skin przygotowany pod mobilne urządzenia, ale trzeba jeszcze trochę poczekać.
Skin skinem, chodzi o dostęp przez dedykowana aplikacje, np. na iPhone.
To na prawdę ułatwia korzystanie z forum.
Instalacja skryptu zajmuje sekundę, podobnie dodanie do sieci Tapatalk.
Nie rozumiem, dlaczego nie
- Od: 31 sie 2009, 13:00
Nikt nie powiedział, że nie. Kwestia w tym, że do zrobienia w kolejce czekają inne, nie mniej ważne/przydatne rzeczy. Jak wygrzebiemy się z tego co jest do dokończenia, to będziemy zajmować się kolejnymi sprawami.
the right man in the wrong place...
no to też podbiję trochę temat.
Urządzenia mobilne powoli doganiają komputery stacjonarne przy przeglądaniu for internetowych, więc może i nasze forum by trochę podgoniło czas?
Fajnie byłoby przejrzeć forum w drodze do pracy, stojąc w korkach
Urządzenia mobilne powoli doganiają komputery stacjonarne przy przeglądaniu for internetowych, więc może i nasze forum by trochę podgoniło czas?
Fajnie byłoby przejrzeć forum w drodze do pracy, stojąc w korkach

- Od: 23 kwi 2011, 20:55
- Auto: Mazda 6
2.0 MZR-CD (136 KM)
2005r przed liftem
ravo napisał(a):Szczerze jak mówisz, że doganiają to większość sieci oferuję za grosze dostęp do internetu w pakietach ja korzystam tak i jestem bardzo zadowolony korzystając przez przeglądarkę
No na 4" zdecydowanie wolę zorganizowanie tapatalk'a niż przeglądarkę, posługując się Androidem. Jest po prostu wygodniej i tyle
@bieski mały świat
- Od: 23 kwi 2011, 20:55
- Auto: Mazda 6
2.0 MZR-CD (136 KM)
2005r przed liftem
Alo 
Czy jest możliwość włączenia na naszym forum jakieś lekkiej mobilnej skórki?
Chodzi mi o coś w tym stylu:

albo o coś w stylu WPtouch do Wordpressa:

Czy jest możliwość włączenia na naszym forum jakieś lekkiej mobilnej skórki?
Chodzi mi o coś w tym stylu:

albo o coś w stylu WPtouch do Wordpressa:

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja od razu poproszę o opcję stałego wyłączenia w smartfonie 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Co to za smarkfony, które nie potrafią wyświetlić normalnej (komputerowej) wersji strony? 
Potrafią, ale pobawiłem się kilkoma stronami tak zbudowanymi i obsługa paluchem i czytanie bez potrzeby powiększania nawet jak się idzie to jest wygoda nieprzeciętna 
Trusted computing – Yes or No?