DymeK napisał(a):Świetna mazda kto by pomyślał ze to 94 rok
dzięki
pawelc napisał(a):Powiem Ci że montażysta LPG nie popisał się ...
szczerze nie znam się na tym
www.mazdaspeed.pl
DymeK napisał(a):Świetna mazda kto by pomyślał ze to 94 rok
pawelc napisał(a):Powiem Ci że montażysta LPG nie popisał się ...
pawelc napisał(a)::) To tak trochę podpowiem :reduktor za wysoko ,spokojnie można go niżej ,brak kompensacji listew ,strasznie długie wężyki od wtrysków do kolektora ,po za tym valteki -nie najlepsze rozwiązanie .....
Xxedos9X napisał(a):Piekna Mazda! Bede dazyc do tego zeby moj Xedos dorownal poziomem do Twojego pewnego dnia!
Pozdrawiam
Bandit napisał(a):Jest limuzyna, jest gleba, jest chrom, jest V6 – jest LANS![]()
Siwus napisał(a):Xxedos9X napisał(a):Piekna Mazda! Bede dazyc do tego zeby moj Xedos dorownal poziomem do Twojego pewnego dnia!
Pozdrawiam
Dzięki i tak jeszcze trochę pracy trzeba włożyć![]()
Niedawno skończyłem walkę z uszczelnieniem silnika, ostatnią rzeczą jaką wymieniłem były ori broki wałków rozrządu.
Ponadto wahałem się z decyzją czy zmienić opony na 215/50 czy zmienić sprężyny na krótsze, jednak patrząc na zdjęcia Milleni Globiego, opony jednak nie wypełniłyby nadkoli tak jak bym chciał, więc decyzja padła jednak na sprężyny ( dzięki dla M.Jaworskiego od którego zakupiłem) Przedwczoraj spędziłem cały dzionek w garażu i wymieniłem. Auto jest troszeczkę twardsze, ale usiadło bardzo ładnie.
Niedługo zapodam jeszcze jakieś fotki za dnia.
radar88 napisał(a):Widzę że naprawdę bdb utrzymany egzemplarz, pozazdrościć. Bez awaryjności
Pozdrawiam
deejay27 napisał(a):Piękne auto,super wygląda po obniżeniu.Choruje na X9 ale niestety brak funduszy....
sq2jul napisał(a):Łukasz jest kosaTeraz tylko pełne lampy z przodu
P.S.
Gdyby to było moje auto to dostaloby jeszcze komplet eunuszych emblemsow i listwy progowe od Eunos 800
sq2jul napisał(a):Cieszy mnie powrót czarnej kierownicy
czyli że co będzie jeszcze modzoneSiwus napisał(a):poza tym, czeka mnie jeszcze wyprawa do Gdyni do Dawida po graty
Beny napisał(a):A czemu z tyłu nakładki na progi sa ciemne?czyli że co będzie jeszcze modzoneSiwus napisał(a):poza tym, czeka mnie jeszcze wyprawa do Gdyni do Dawida po graty![]()
A nie myślałeś nad zrobieniem dołu kokpitu w jasnym kolorze plus tunel środkowy?
DymeK napisał(a):Siwus chce ja w garażu u mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość