Auto waszych marzeń
mnie się marzy jako drugie autko honda s 2000.... tak do pośmigania bez dachu itp.
ehhhhh może kiedyś
ehhhhh może kiedyś
-
mazda_driver
gradacyjnie- cenowo:
camaro 67" ale z japońskim silnikiem i podwoziem
< profanacja wiem, ale auto przy tylu zakrętach ma się prowadzić pewnie, a jak powszechnie wiadomo amerykance nie lubią za bardzo zakrętów > czyli czysta radocha z jazdy w pięknej ale zakazanej budzie 
Mustang 69" fastback – najpiękniejszy z pony, z lekko zmodyfikowanym silnikiem względem ekonomii i mocy (znaczy np wtryski st. elektronicznie, cai , nitro, etc, żeby nie było że LPG jako do ekonomii )
Honda NSX
nie trzeba nic dodawać
Camaro 2010 – dream comes true
czekałem na to auto i wszystko byłoby piękne gdyby nie cena w Norwegii 650 tys pln. ;(;(;(
camaro 67" ale z japońskim silnikiem i podwoziem
Mustang 69" fastback – najpiękniejszy z pony, z lekko zmodyfikowanym silnikiem względem ekonomii i mocy (znaczy np wtryski st. elektronicznie, cai , nitro, etc, żeby nie było że LPG jako do ekonomii )
Honda NSX
Camaro 2010 – dream comes true
- Od: 14 kwi 2011, 00:05
- Auto: Mazda 323 f 02' jubilee edition
Kiedyś jak byłem mały, chyba miałem wtedy 11-12 lat w telewizji leciał taki serial V.I.P.
W tym serialu jezdzili zawsze czerwonym Dodge Viperem który był wyposażony w przeróżne bajery jak w samochodzie Jamesa Bonda tylko lepiej.
W tym serialu jezdzili zawsze czerwonym Dodge Viperem który był wyposażony w przeróżne bajery jak w samochodzie Jamesa Bonda tylko lepiej.
-
radzioolek998
Radex napisał(a):ja jestem zakochany w autach z dzieciństwa![]()
![]()
Obrazek
Moj sasiad jest w jego posiadaniu
Nowe marzenie – Mazda SHINARI
http://www.autoblog.com/photos/mazda-sh ... in-detail/
i niech ktoś napisze, że to nie może być auto marzeń, Jest piękna i tyle.
http://www.autoblog.com/photos/mazda-sh ... in-detail/
i niech ktoś napisze, że to nie może być auto marzeń, Jest piękna i tyle.
ja chce Forda Capri w kolorze czarnego matu ewentualnie mega jaskrawo czerwonego jak mój lakier do paznokci dziś

-
Ania_TM
ta mazda shinari naprawde piekna
a mi sie podobaja mustangi 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Radex napisał(a):ja jestem zakochany w autach z dzieciństwa
A sprowadzenie Delorean'a DMC-12 to już nie taka fantazja jak kiedyś... Całkiem realną kasę to kosztuje. Nawet jeździ coś po Polsce. Eh... chyba każdy chciał być taki jak Marty McFly
Moj sasiad sobie sprowadzil jakies 2 lata temu , i wtedy wyszlo go to okolo 110 tys zl, wiec jednak troche bylo 
Na amerykańskich serwisach stoją od 6k USD za szroty, przez 10-12k USD za średnie po 30k USD za na prawdę ładne. Niestety w przypadku eksploatacji musimy się liczyć z tym, że części zamiennych w intercarsie nie kupimy 
loockas napisał(a):Niestety w przypadku eksploatacji musimy się liczyć z tym, że części zamiennych w intercarsie nie kupimy
Do Mxa też często nie ma
Ja to bym chciał mieć chociaż na weekend tego filmowego bohatera