ja nie potrzebuję telefonu do filmów
Musze gdzieś zmacać E6 i poczekać do 'po wakacjach' aż trochę zejdzie z ceny. Wykonanie jest podobno świetne
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Śmieszny to jest Android niestety – nowy Galaxy ma 1.2 GHz, żeby to uciągnąć,
Zyg napisał(a):ja nie potrzebuję telefonu do filmów
brii napisał(a):nad zmianą na pewną Nokię
brii napisał(a):Też nie przepadam za Andkiem, ale przyznać trzeba, że na tym sprzęcie 1.2GHz zapindala szybciej niż TGV
loockas napisał(a):Uważam, że E6 kosztuje zaaaa wiele.
loockas napisał(a):Ja bym sobie chętnie E7 kupił
loockas napisał(a):Brii i Nokia... masakra co to się dziejeJa bym sobie chętnie E7 kupił
Zyg napisał(a):E7 ale z baterią 1500.. bo te 1200
loockas napisał(a):Zyg napisał(a):E7 ale z baterią 1500.. bo te 1200
Tyś się uczepił tej baterii. Ja ci już tłumaczyłem, że podłączenie telefonu co dwa dni, a nawet codziennie dla niektórych nie jest problememTym bardziej w dobie wszechobecnego USB i ładowarki samochodowej
loockas napisał(a):Siw-y napisał(a):A co sądzicie o "Jeżynkach" ?
Nic nie sądzę, ale czuję, że kiedyś kupię. Choćby po to, żeby móc coś sądzić
Siw-y napisał(a):A co sądzicie o "Jeżynkach" ?
Bawiłem się chwilę 9300 curve i mi się nawet spodobał
Kuszący jest także 9700 bold2.
Zyg napisał(a):Dla mnie to jest problem i chcę telefon, który bez problemu wytrzyma min. 3 dni
loockas napisał(a):Zyg napisał(a):Dla mnie to jest problem i chcę telefon, który bez problemu wytrzyma min. 3 dni
Rozumiem jakbyś pracował poza domem, w terenie... ale ty spędzasz prawie cały dzień przed kompem
Zyg napisał(a):80% czasu w roku tak. W tych 20% chce mieć psychiczny spokój, że naładowany telefon wystarczy mi właśnie na zapasI weź się nie czepiaj, ja jestem nokiafanem i uj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości