TORUŃ – spotkania regionalne
co do czwartku to fotograf dał pomysł, żeby w ramach spotu pojechać gdzieś i zrobić sesje zdjęciową. tak więc proszę na czwartek o umycie samochodów
możecie też dać jakieś pomysły gdzie taka sesja mogłaby się odbyć. np ostatnio wychodziły fajne fotki pod motoareną. grupo toruńska jak Wam się widzi taki pomysł??

wachers napisał(a):Co za autko ma jak wolno zapytać??
kolega ma taka jak Ty 323 F 1.8 bodajrze silnik...
ja jestem za taka sesja
patrzyk napisał(a):wachers napisał(a):Co za autko ma jak wolno zapytać??
kolega ma taka jak Ty 323 F 1.8 bodajrze silnik...ale tez mu sie by szpachla przydala ;D
To niech wpada coś się obluka i wymyśli dla niego po tanich kosztach zapraszamy.
Proponuję Panoramę co wy na to?
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
panorama też dobra opcja , chyba że będzie tam sporo samochodów i korek na most
a wiesz że mamy drugą panoramę? ale ja już tam za bardzo nie wjadę
rejon: http://mapa.targeo.pl/,19,18.66223,53.0 ... 9a9e3bd4c7
no kolega mowil ze postara sie ale raczej nie bedzie go
hmmmm ja bym wlaśnie stawiał na ten widok na skarpie. lepsze to niz panorama.
chyba ze gdzies na jakimś forcie... na tle jakichś starych murów, bunkrów ... ? hmm ? co wy na to ?:>
hmmmm ja bym wlaśnie stawiał na ten widok na skarpie. lepsze to niz panorama.
chyba ze gdzies na jakimś forcie... na tle jakichś starych murów, bunkrów ... ? hmm ? co wy na to ?:>
może być i fort, byle z porządnymi drogami
może fotograf coś wymyśli 
a tamten punkt jednak jest znany
a tamten punkt jednak jest znany

a znacie jakieś stare opuszczone stacje benzynowe ? Ostatnio ciekawe zdjęcia tego typu widziałem i z chęcią bym coś takiego zrobił.

- Od: 11 kwi 2010, 17:59
wiem że taka stacja jest za grudziądzem a gdzie więcej to nie wiem
Dzis zostal zeszlifowany bok u mnie w drzwiach jutro ost. warstwa szpachli i podkład leci więc może na spota już drzwi będą biąłe. hehe
Panie fotografie a co powiesz na np. Barbarka, Lotnisko, Stadion Apatora (pomysł Trzydziecha), Park Bydgoski?
P.S. Wracając do Mazdy 323C co umieściłem link na forum napisałem do gościa oczywiście w języku niemieckim z prośbą o przesłanie większej ilości fotek i dziś dostałe je na mail'a. Jest zaje....bista ta 323C kot jakich w polsce nie ma. jak ktoś chce to umieszczę je na forum.
Dzis zostal zeszlifowany bok u mnie w drzwiach jutro ost. warstwa szpachli i podkład leci więc może na spota już drzwi będą biąłe. hehe
Panie fotografie a co powiesz na np. Barbarka, Lotnisko, Stadion Apatora (pomysł Trzydziecha), Park Bydgoski?
P.S. Wracając do Mazdy 323C co umieściłem link na forum napisałem do gościa oczywiście w języku niemieckim z prośbą o przesłanie większej ilości fotek i dziś dostałe je na mail'a. Jest zaje....bista ta 323C kot jakich w polsce nie ma. jak ktoś chce to umieszczę je na forum.
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
wachers napisał(a):a co powiesz na np. Barbarka, Lotnisko, Stadion Apatora
tzn te miejsca są dość znane i myślałem że uda nam się coś bardziej pomysłowego wymyślić
Fajna sprawa jakiś fort czy poligon może ? ogólnie wydaje mi się że ciekawy klimat może wyjść przy czymś starym. może bocznica kolejowa ?

Ale który fort ? bo w Toruniu jest ich kilka 
tak się zastanawiam jeszcze nad tą koleją .
tak się zastanawiam jeszcze nad tą koleją .

no ja wlasnie nie wiem jaki fort 
ja bym zaproponował jeszcze na lotnisku są takie stare bunkry i tam spokojnie mozna dojechac....
jest jeszcze na drodze do Silna za Złotorią kawałek taki stary opuszczony budynek 2pietrowy. ma typowe powybijane szyby itp... tylko pod nim chyba samochodu parkuja
dalej nie wiem...
ja bym zaproponował jeszcze na lotnisku są takie stare bunkry i tam spokojnie mozna dojechac....
jest jeszcze na drodze do Silna za Złotorią kawałek taki stary opuszczony budynek 2pietrowy. ma typowe powybijane szyby itp... tylko pod nim chyba samochodu parkuja
dalej nie wiem...
Pit napisał(a):Mnie zastanawia z kolei po jaką ciężką cholerę zostawiony jest ori airbox? PHM – turbina wisi łbem w dół na kolektorze pomiędzy chłodnicą a silnikiem, u Ciebie też tak to powinno wyglądać.
tak po przyjrzeniu sie moze i macie racje xD ale po co ori airbox?
no to pewnie tak u mnie tez bedzie zdaje sie na was
jo a ja znowu przyjade czyimś samochodem xD
kto po mnie przyjedzie? xD
może poligon faktycznie? chociaż że jak to teren wojskowy to nie bardzo ze zdjęciami. na moje to może być nawet parking przy Komecie i dokładnie przy tej wielkiej reklamie na parkingu 
Jarek sam szukam opuszczonej stacji na zdjecia xD ale coś nie bardzo znaleźć moge.
aczkolwiek ja nawet przygarne stara po prl'owską sprawna
aczkolwiek ja nawet przygarne stara po prl'owską sprawna