sq2jul napisał(a):Jak bedziesz w PL to w Bydgoszczy tez pokaz sie na spocie
Prom juz jest zarezerwowany na grudzien
www.mazdaspeed.pl
sq2jul napisał(a):Jak bedziesz w PL to w Bydgoszczy tez pokaz sie na spocie
glowasiek napisał(a):OOoo to wczesnieja do polski w grudniu nie brykam samochodem. Mialem okazje jechac raz i dziekuje, nigdy wiecej.
zielony110 napisał(a):a z samolotami tutaj kazdy wie jak jest w zimie
glowasiek napisał(a):ee ja 2 lata temu jechalem, w tamta stone, prom opozniony ale dojechalem, zdeka slizgawica byla momentami ale dalem rade ale powrotna – KOSZMAR – 18h zajelo mi dojechanie z torunia do dunkierki. W ypadek za wypadkiem ale przyznam ze snieg tak nawalal od samej polski prawie az do francji ze nawet nie nadazali odsniezac.
Na niemieckiej autostradzie tak wolno nie jechalem nigdy
Pigul napisał(a):Witam. Czy wiecie może jaki jest koszt podłączenia do komputera w serwisie?(uk lub polska) i wgranie nowego softu?
Pigul napisał(a):Nie odczytuje mi aktualnego spalania sredniego itd. Pokazuje ---- od okolo paru tys mil. Odpinalem klemy, troche mil zrobilem, zmienilem wyświetlacz I dalej nic. Co moze byc przyczyna?
Pigul napisał(a):Witam. Czy wiecie może jaki jest koszt podłączenia do komputera w serwisie?(uk lub polska) i wgranie nowego softu?
Trec_Londyn napisał(a):Kolego Pigul a po co ci takie informacje? nawet jak bedize dzialalo to mazda pokazuje ile chce a nie ile jest
darow napisał(a):Panowie, potrzebuje malutkiej przyslugi.
Jako ze nie wybieram sie na najblizszy spot w Milton, poszukuje osoby z Midlands (badz przejezdzajacej przez po spocie) chetnej do odebrania felgi z opona z Milton i zabrania w droge powrotna. Bede dozgonnie wdzieczny.
Aczkolwiek wczyscy pewnie Londynczycy
Jakby jednak znalazl sie ktos chetny, to prosze o info na priv
pozdro
no i wykombinowalpiotrekkk1985 napisał(a):ja tez niestety pracuje w ten weekend ... ale postaram sie cos wykombinowac ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd