Konkurs Virtual Tuning – czerwiec 2011
Badyl napisał(a):chcecie poziom hard, to dam wam moją Premacy
tylko wybierz jakies "nietypowe" zdjecie
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Bartg napisał(a):rójka wybrana, żeby było trudniej, pewnie, że są na forum setki BA i MX'ów, chodzi o to, żeby wykazać się większa inwencją
Uważam podobnie, trójka w sedanie to ciekawa baza do tuningu
buczos napisał(a):Bartg napisał(a):rójka wybrana, żeby było trudniej, pewnie, że są na forum setki BA i MX'ów, chodzi o to, żeby wykazać się większa inwencją
Uważam podobnie, trójka w sedanie to ciekawa baza do tuningu
o losie,ale zamieszanie!
Przepraszam za wybór zdjęcia. Wczoraj poprosiłam Arjota o zgodę, wybór padł na mazdę 3, a wybór użytkownika Arjot był przypadkowy, żeby nie było.
Nie zgadzam się też z opiniami mocnymi na temat fotki arjota- panowie, spokojnie.
Dzięki za inne uwagi na przyszłość.
Arjot- poproszę cię o ładną fotkę

Wszyscy już wiedzą,że konkurs rusza, także mogą myśleć o projektach.
Jeśli ta edycja się uda, to w następnej weźmiemy mx albo BA- każdy model będzie miał swój czas.
Widzę,że każdy by chciał,żeby jego mazdę virtualnie ogarnąć
Pozdrawiam wszystkich i nie kłóćmy się
-
Ania_TM
Widzewianko nikt się nie kłóci
po prostu bardzo kiepska ta fotka (kiepska baza do VT).
mazda 3 arjota piękna sztuka i można ciekawe rzeczy z niej robić, wybór słuszny, ale fotka mogła by być lepsza.
to zdjęcie byłoby już o niebo lepsze

po prostu bardzo kiepska ta fotka (kiepska baza do VT).
mazda 3 arjota piękna sztuka i można ciekawe rzeczy z niej robić, wybór słuszny, ale fotka mogła by być lepsza.
to zdjęcie byłoby już o niebo lepsze

dobra mistrzuniu ciętej riposty Radexie Wielki I- zostaniesz moim giermkiem decyzyjnym i wybierzesz fotkę. zapraszam na gg na czerwony dywanik ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ps. mea culpa, mea culpa.
dałam złą fotkę, żeby temat ruszyć 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ps. mea culpa, mea culpa.

-
Ania_TM
dziekujemy za szybka reakcje z Twojej strony
mysle, ze wszyscy zainteresowani beda zadowoleni...

...a czy komus sie zdjecie kolegi nie podobalo?
Hm... raczej nikt nie krytykowal zdjecia samego w sobie, a tylko jego wybor jako material do VT...
alez prosimy

mysle, ze wszyscy zainteresowani beda zadowoleni...
Widzewianka_TM napisał(a):Nie zgadzam się też z opiniami mocnymi na temat fotki arjota- panowie, spokojnie
...a czy komus sie zdjecie kolegi nie podobalo?
Hm... raczej nikt nie krytykowal zdjecia samego w sobie, a tylko jego wybor jako material do VT...
Widzewianka_TM napisał(a):Dzięki za inne uwagi na przyszłość.
alez prosimy
Radex napisał(a):to zdjęcie byłoby już o niebo lepsze

Arkana , Captur , Mii
ja już wiedziałam telefonicznie o 18 odnośnie uwag na forum, ale byłam w pracy.
akcja-reakcja proste.
Konstruktywna krytyka- to lubię
Na pewno zaowocuje na przyszłość przy kolejnej edycji, która się mam nadzieję odbędzie 
akcja-reakcja proste.

Konstruktywna krytyka- to lubię
-
Ania_TM
Radex napisał(a):to zdjęcie byłoby już o niebo lepsze
Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Planując VT zdjęcie zostało skadrowane dobrze, tylko ten śnieg troszkę przeszkadza
Widzewianka_TM mam nadzieję, że nie masz mi za złe krytykę, czasem mam adhd
Jeżeli zbyt mocno skrytykowałem to przepraszam
dogadamy się, liczę na waszą pomoc, ze mnie taki mistrz foto-szopa,że szok.
Na przyszłość- sami wybierzecie zdjęcie, a ja model auta
a w tej edycji, nie pora na zamieszanie, zostańmy przy aucie arjota, poczekamy na fotkę do jutra.
Nikogo nie zbawi chyba czekanie, wracamy z konkursem po długiej przerwie, także przepraszam za problemy na początku
przyjmę karę słowną

naprawdę, przepraszam, głupio mi
Na przyszłość- sami wybierzecie zdjęcie, a ja model auta
a w tej edycji, nie pora na zamieszanie, zostańmy przy aucie arjota, poczekamy na fotkę do jutra.
Nikogo nie zbawi chyba czekanie, wracamy z konkursem po długiej przerwie, także przepraszam za problemy na początku
przyjmę karę słowną
naprawdę, przepraszam, głupio mi

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Nikogo nie zbawi chyba czekanie, wracamy z konkursem po długiej przerwie, także przepraszam za problemy na początku
Poczekamy
buczos napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Nikogo nie zbawi chyba czekanie, wracamy z konkursem po długiej przerwie, także przepraszam za problemy na początku
Poczekamypoczątki są zawsze trudne.
moja wina, mea culpa, pójdę do Czwy na kolanach z tego powodu,ale chociaż ruch w temacie jest i zainteresowanie
oby sporo prac przyszło.
to co w lipcu wybieramy model hmmmmmmmm.... BJ
-
Ania_TM
arjot napisał(a):Ok, aparat naszykowalem. Jutro z rana jak tylko pogoda pozwoli zrobie cos i podesle.
No to czekamy

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
GreXx napisał(a):arjot napisał(a):Ok, aparat naszykowalem. Jutro z rana jak tylko pogoda pozwoli zrobie cos i podesle.
No to czekamyMam nadzieję że niedługo będziemy mogli ruszyć naszą wyobraźnię i konkursik przebiegnie zgodnie z planem
fotki będę mieć niedługo, wrzucę je ok 15.30-16, bo długo dziś pracuje. a na netbooku niewygodnie
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):fotki będę mieć niedługo, wrzucę je ok 15.30-16, bo długo dziś pracuje. a na netbooku niewygodnie
Spokojnie, się nie śpieszy

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
Jeśli będziecie zmieniać zdjęcie, to ja już więcej czasu nie będę miał, zdążyłem zrobić do pierwszego zdjęcia.

- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003