Nissan Silvia SR20DET GT2871R @ 1.6 bara
Jestem jedyny na tym forum któremu nie podobają się wystające koła poza obrys samochodu
Męski to jest wydech i męsko może być pod maską, a koła rodem z Kamaza do mnie akurat nie trafiają. Ale gratuluje ładnego S14
Była Mazda 323F BA GT, jest Volvo S40...
- Od: 23 mar 2009, 14:10
- Auto: Volvo S40
Jak takie koła poza obrys Ci przeszkadzają to co dopiero gulfy gdzie tam 10cm wystaje 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Chciałem odp do KoKo, że nie jest jedyny ale pół godziny hasła do forum szukałem 
Chciałem tez napisać coś w tym stylu co Tubi.
Kiedyś auto wyglądało bosko i było męskie, teraz mi podchodzi pod "golf 2 supermegapower tuning!! Jedyny taki na allegro". Szkoda szkoda...
Chciałem tez napisać coś w tym stylu co Tubi.
Kiedyś auto wyglądało bosko i było męskie, teraz mi podchodzi pod "golf 2 supermegapower tuning!! Jedyny taki na allegro". Szkoda szkoda...
- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
Grafit napisał(a):Kiedyś auto wyglądało bosko i było męskie, teraz mi podchodzi pod "golf 2 supermegapower tuning!! Jedyny taki na allegro". Szkoda szkoda...
az mnie zszokowales
Kwestia gustu. Kiedyś mi się samochód podobał w skali od 1 do 10 na.. hmm... 8 – 9, teraz mi się podoba na 3 – 4. Oczywiście mówię TYLKO o wyglądzie zewnętrznym. Ogólnie auto jest zacne, jednak wystające poza obrys koła nie podobają mi się ani trochę. Tak jak mówię, to kwestia gustu więc bez urazy dla Właściciela. Bo mechanicznie samochód, włożona w nie praca i profesjonalne podejście do przeróbek zasługują na najwyższe noty.
- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
hehe widzę grubo
to że się jednym podoba a innym nie to zrozumiałe ale porównując nissana do golfa? na świecie nie tylko DTM ma wystające koła... prostu przykład a proszę,jeżeli uważacie że ta RX wygląda jak golf to chyba ja jestem jakiś spierdolony 

GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
hehehe, nie no Rx-7 czy Nissana S14/S14A do golfa to bym nie porównywał bo to inna liga, ale osobicie uważam że ładny MK3 VR6 nie jest zły i nic do nich nie mam. Podobnie jak MK4 R32 czy MK5 R, są fajne i tyle. Ciesze sie ze nie jestem odmieńcem w temacie wystających kół, i nie odebrałeś mojego postu jako ataku. Fajnie że i swoistego rodzaju krytykę przyjmujesz na klate i się nie napinasz jak inni gdy im coś sie powie. Pozdrawiam serdecznie i działaj dalej w temacie. Będę tu zaglądał
Była Mazda 323F BA GT, jest Volvo S40...
- Od: 23 mar 2009, 14:10
- Auto: Volvo S40
Jest piękny na tych kołach a rex miażdży suty 

a ja z innej beczki, skoro masz pod maską SR20DET to dlatego jeszcze nie jest założona głowica z Neo VVL?