Umówiłem się z mechanikiem na założenie instalacji sekwencyjnej firmy BRC w mojej maździe. Owy mechanik z pośród wielu innych ma w moim terenie dobre recenzje, wystarczy powiedzieć ,że oczekiwanie w kolejce na założenie LPG wynosi u gościa półtora miesiąca, u innych góra tydzień. Za wykonanie instalacji krzyknął mi 2600zł. 1 czerwca ma realizować moje zamówienie. Czy cena nie jest zbyt wysoka
LPG do Mazdy 323F Bj z 2001roku.
Strona 1 z 1
LPG do Mazdy 323F Bj z 2001roku.
Umówiłem się z mechanikiem na założenie instalacji sekwencyjnej firmy BRC w mojej maździe. Owy mechanik z pośród wielu innych ma w moim terenie dobre recenzje, wystarczy powiedzieć ,że oczekiwanie w kolejce na założenie LPG wynosi u gościa półtora miesiąca, u innych góra tydzień. Za wykonanie instalacji krzyknął mi 2600zł. 1 czerwca ma realizować moje zamówienie. Czy cena nie jest zbyt wysoka
? Ile Wy płaciliście za instalkę sekwencji BRC w swoich mazdach
?
- Od: 17 maja 2011, 13:36
- Auto: 323F BJ 1.6 16V z 2001r.
Ja mam taką samą mazdę tylko z 95r no i jak dzwoniłem do jednej z firm to mi też taką cena powiedzieli... Ale co tam oni chcieli zakładać to się już nie dopytałem.
- Od: 14 maja 2011, 22:30
- Auto: 323F BA BP 95r.
Witam
U mnie zakładałem nie BRC ale taką konfigurację:
– Stag 4
– reduktor Zavoli
– wtryski Valtek 34
– butla w kole
– wlew pod klapką
Zapłaciłem 2300zł, zakładałem 4 maja i autko jeździ bez różnicy czy LPG czy PB
U mnie zakładałem nie BRC ale taką konfigurację:
– Stag 4
– reduktor Zavoli
– wtryski Valtek 34
– butla w kole
– wlew pod klapką
Zapłaciłem 2300zł, zakładałem 4 maja i autko jeździ bez różnicy czy LPG czy PB
- Od: 8 kwi 2011, 20:15
- Auto: Mazda 323F Bj 1,5 ZL 1999r.+Stag
Moja Bejota:)
kolabor72
zaczne od wyjasnienia co znaczy skrot BRC : Brak Regulacji Calkowity.
Zakladanie BRC to proszenie sie o klopoty bez mozliwosci uzyskania pomocy.....na forach malo kto Ci pomoze....
poza tym w tej cenie dostaniesz cos mocno kiepskiego .
chcesz dobra instlake to roazwa gazownika ktory jest na forum mazdy (baniamin ) ,lub poszukaj dobrego na lpg forum.
konfiguracja pewnie elektrownika stag 4(+)
wtryski : hana 2000
reguktor zavoli lub alaska
weze parker
filtr FL02 lub FL03
butla w kole
cena od 2700 w gore .....
nie bierz tego badziewia z BRC.
misiek1
podziwiam Twoj spokoj przy waltekach 34... :–) ja bym sie nie zdecydowal na nie . wiem ze lepsze nie czerwone ( stosujac czerwone mialbys furmanke nie autko ) ale valtek. czasem warto doplacic i wziasc lepsze ... 34 lubia szybko padac......
zaczne od wyjasnienia co znaczy skrot BRC : Brak Regulacji Calkowity.
Zakladanie BRC to proszenie sie o klopoty bez mozliwosci uzyskania pomocy.....na forach malo kto Ci pomoze....
poza tym w tej cenie dostaniesz cos mocno kiepskiego .
chcesz dobra instlake to roazwa gazownika ktory jest na forum mazdy (baniamin ) ,lub poszukaj dobrego na lpg forum.
konfiguracja pewnie elektrownika stag 4(+)
wtryski : hana 2000
reguktor zavoli lub alaska
weze parker
filtr FL02 lub FL03
butla w kole
cena od 2700 w gore .....
nie bierz tego badziewia z BRC.
misiek1
podziwiam Twoj spokoj przy waltekach 34... :–) ja bym sie nie zdecydowal na nie . wiem ze lepsze nie czerwone ( stosujac czerwone mialbys furmanke nie autko ) ale valtek. czasem warto doplacic i wziasc lepsze ... 34 lubia szybko padac......
- Od: 15 mar 2011, 15:55
- Auto: mazda 323 BJ 1.5
Wiele czytalem o valtekach i typ 34 to dobre wtryski. Opinii nie ma może zbyt wiele, ale gdzieś w necie znalazłem wypowiedz, że gość ma te wtryski w aucie nauki jazdy przejechał ponad 60tyś i nie ma problemu. Zresztą wiele opinii pozytywnych czytałem i słyszałem od gazownika więc się zdecydowałem na ten właśnie model 
- Od: 8 kwi 2011, 20:15
- Auto: Mazda 323F Bj 1,5 ZL 1999r.+Stag
Moja Bejota:)
Strona 1 z 1