Mazda 626 GE FS '92
No ślicznie moim zadaniem wygląda, aleeeeee... bez sensu z Fsem pod maską ( lubie ten silnik i sam go katuje codziennie w samochodzie, który służy tylko do przemieszczania się z punktu A do B). przecież nie jest to zrobione na żaden tor, więc z tym silnikiem pod maską wystarczyło by pociąć sprężyny i tak samo by wyglądała.. No chyba, że Pajko poda jakieś inne zastosowanie tego zawiasu oprócz lansu? 

Podciąć to sobie można włosy , nigdy w życiu bym takiego patentu nie zastosował
A co do FS'a to dla Mnie w zupełności wystarcza , auta używam tylko w ładną pogodę , służy tylko i wyłącznie do dawania Mi radości z jazdy ale nie do ścigania . Gdybym chciał auto do szaleństw to napewno bym nie robił tego na tej bazie , baaa nawet na 100% nie była by to Mazda . Kiedyś były plany na KL albo FS-T , ale trochę się pozmieniały plany i priorytety życiowe .
A co do FS'a to dla Mnie w zupełności wystarcza , auta używam tylko w ładną pogodę , służy tylko i wyłącznie do dawania Mi radości z jazdy ale nie do ścigania . Gdybym chciał auto do szaleństw to napewno bym nie robił tego na tej bazie , baaa nawet na 100% nie była by to Mazda . Kiedyś były plany na KL albo FS-T , ale trochę się pozmieniały plany i priorytety życiowe .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Bartek1986 napisał(a):wystarczyło by pociąć sprężyny i tak samo by wyglądała.
Takie patenty to się robiło w SC. Zostawiało się 1.5 zwoju na sprężynie i gleba względem serii -70

Nie wiem co pisać w tym temacie. Po raz kolejny, że to najładniejsza 626 w Polsce ? Którą powoli goni Lukasowa Mazda ?
Szkoda, że na każdym zdjęciu rotor jest w cieniu i nie widać prawdziwego koloru.
Pajko daj halogeny w pomarańcz i bedzie mega malinka 
ale i tak jest wypas
ale i tak jest wypas
Może kiedys jakas wspólna sesja
choc przy twojej Madzi moja byla by ledwie zauważalna 
PS. Ewentualnie mozna zrobic jakis krotki klip przy pomocy takiego sprzetu: www.gopro.com bo mam mozliwosc pozyczenia
sampelek: http://www.youtube.com/watch?v=LoIWlvH4jAg
pozdro
PS. Ewentualnie mozna zrobic jakis krotki klip przy pomocy takiego sprzetu: www.gopro.com bo mam mozliwosc pozyczenia
sampelek: http://www.youtube.com/watch?v=LoIWlvH4jAg
pozdro
PHM z wyglądu zewnętrznego auto nie zmieni się już teraz jest idealnie jak dla Mnie , nie liczę kół które zmieniam co sezon
Pierzaktar można coś kiedyś pstryknąć a co do klipu to chciałbym coś takiego ale fajnie ogarniętego
Pierzaktar można coś kiedyś pstryknąć a co do klipu to chciałbym coś takiego ale fajnie ogarniętego
Moge pogadac z kumplem, od jakiegos czasu bawi sie w filmowanie HD ( zloty itp) i cos mozemy krotkiego zmontowac przy jego pomocy
Pajko napisał(a):A co do FS'a to dla Mnie w zupełności wystarcza , auta używam tylko w ładną pogodę , służy tylko i wyłącznie do dawania Mi radości z jazdy ale nie do ścigania . Gdybym chciał auto do szaleństw to napewno bym nie robił tego na tej bazie , baaa nawet na 100% nie była by to Mazda . Kiedyś były plany na KL albo FS-T , ale trochę się pozmieniały plany i priorytety życiowe .

Żeby nie było że nic się nie dzieje w najbliższym czasie będzie ogarniany wydech przleot 2,25" zakończony twin loop'em .
Tyle na ten sezon , jak pójdzie wszystko wg planu to zima będzie owocna w mody wizualne pod maska
Tyle na ten sezon , jak pójdzie wszystko wg planu to zima będzie owocna w mody wizualne pod maska