![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kogo widziałem / widziałam
pozdrowienia dla dwoch mx3 czarnej i czerwonej widzianych w czwartek na traktorowej jadących w kierunku ul. krakowskiej tak w godzinach 17.00 17.30 dokladnie nie pamietam...
jechałam w kierunku aleksandrowskiej ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
pozdrowienia dla Hansa jadącego czerwonym BAltazarem w piatek kolo 14-15 zgierska nieopodal liściastej
machałem i wogole ale jechałem białą plemniko-astra
wieć moze dlatego mnie nie widziałes 
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Riki napisał(a):Pozdro dla Siwego, którego widziałem dziś na Poznańskiej w okolicach Jaksy ok. południa....
Napisałeś tego posta po północy także wczoraj nie dziś
A ja pozdrawiam Devilów przez których zostałem obtrąbiony w czwartek jakoś koło 20:00 na Kasprzaka
Oraz promyczków widzianych kilka minut później jak siedzieli mi na ogonie a potem pojechali do domu
Pozdrowienia dla niemalże identycznej 6 jak moja, z którą dzisiaj na Grójeckiej staliśmy maska w maskę
po 17 na światłach. Wprawdzie podkładek klubowych nie było, ale narzeczona powiedziała, że kierowca się uśmiechał 
Rejestracja ES XXXXXX z podkładkami Skierniewice.
Rejestracja ES XXXXXX z podkładkami Skierniewice.
- Od: 18 mar 2010, 12:12
- Auto: M6 GY 2.0 MZR-CD 2003 r.
kristofc napisał(a):Wczoraj na Kijowskiej kiwka z Gromaćkiem – pozdrawiam
Dokladnie jak mowisz. Też pozdrawiam
-
Szalotka
Magoor napisał(a):Pozdro dla kierowcy ciemno zielonej 626 LUB.... na starych niebieskich podkładkach widzianej dzisiaj po 14. Jechałem za Tobą od Bogdanki do Puchaczowa (skręciłeś na Łęczną a ja na Włodawę i chybaś mnie nie widział).
Z lekkim opóźnieniem
Pozdrowienia również dla właściciela czerwonej efki BG nr rej ELW.... widzianej wczoraj podczas pikniku na lubelskim czechowie
- Od: 20 paź 2003, 09:53
- Auto: Mazda 323 BG BP & 626 GE FS & 626 GF FS
a ja pozdrawiam wiśniowego xsedosa na niebieskich, klubowych podkładkach, nr rej WE..., a pod rejestracją "poTURBOwani"-miejsce: Dolina Służewiecka, godz: ok 15.45.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Pozdrowienia dla H4n50na widzianego pod realem na Jana Pawła po godz. 14.00
Ależ Cie wyczaiłam 

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
Lulu napisał(a):Luker81 napisał(a):a ja pozdrawiam wiśniowego xsedosa na niebieskich, klubowych podkładkach, nr rej WE..., a pod rejestracją "poTURBOwani"-miejsce: Dolina Służewiecka, godz: ok 15.45.
bionda
przecież ma skasowany tył.
viewtopic.php?f=137&t=97747
- Od: 15 maja 2010, 22:20
- Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"
Umcyk dziś widziany na Dąbrowskiego, ale mi się buźka śmiała na twój widok
umiesz człowieka rozweselić
umiesz człowieka rozweselić
-
Ania_TM
Czarna 323F BJ, na podkładkach bez wlepek, przynajmniej nie od strony kierowcy, tablice PKL... Widziana na ulicy Lipowej. ok. 16
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Czerwona, krwista BA z rejestracją EL 619AR i naklejką na szybie widziana dzisiaj koło 14 na Zachodniej. Któż to? 
- Od: 21 lis 2010, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 DISI 2011
Volvo XC70 2008
twardy103 napisał(a):Czerwona, krwista BA z rejestracją EL 619AR i naklejką na szybie widziana dzisiaj koło 14 na Zachodniej. Któż to?
Hanson
-
Ania_TM