Mazda 323f B8-ME '91 / J-Spec Taillights ;)
antek_92 napisał(a):ojojioji to ja tu musze wtracic bo B6 wcale nie gorsze z moich 88 zostalo... az 90 wiec wcale nie duzo do B8 ;p
Bo Twój tak kopci olejem, że to działa jak napęd odrzutowy. Poza tym ten ryk wolnego wydechu przestraszył rolki na hamowni

naklejka po lewej
gdzie taką dostałeś?? chcę ją 
kurka wodna, chce taką 

ooo będę bardzo dźwięczny

l3mur91 napisał(a):Wolałbym chyba jednak OEM Mazda MOMO. Mniejsza niż seria ale większa niż ta. Poza tym po sprzedaży tej miałbym hajs na kupno MOMO, obszycie i jeszcze coś by zostało.
ale cudujesz

-
Ania_TM
Temat widzę gdzieś mi daleko poleciał.... W sumie co prawda nic ciekawego się nie dzieje.
Wyłączyli mi prąd w garażu to nawet nie mam jak odkurzyć w środku...
Zrobiłem zbieżność i w końcu mogę jeździć w deszczową pogodę i nie bać się, że przez nieuwagę znajdę się 2 pasy dalej
Także teraz jedzie powiedzmy prosto.
I znalazłem też jakieś zdjęcie zaległe z jakiegoś spota robione chyba przez Anię.
"Razem z najgłośniejszym autem klubu MazdaSpeed ziemi łodzkiej"

Wyłączyli mi prąd w garażu to nawet nie mam jak odkurzyć w środku...

Zrobiłem zbieżność i w końcu mogę jeździć w deszczową pogodę i nie bać się, że przez nieuwagę znajdę się 2 pasy dalej

I znalazłem też jakieś zdjęcie zaległe z jakiegoś spota robione chyba przez Anię.
"Razem z najgłośniejszym autem klubu MazdaSpeed ziemi łodzkiej"