Piłka nożna – temat zbiorczy
ManU w pierwszej połowie walczył dzielnie. Było fajne widowisko. Fajnie, że wygrało aktorstwo a nie męska gra. Dla podgrzania atmosfery – biały ManU to ładne tło dla Barcy 
Oby za rok finał był w takim samym składzie
Oby za rok finał był w takim samym składzie
Zyg napisał(a):Szacunek, byliście lepsi, nie ma co się oszukiwać.
Odegramy się za rok. Gratuluję![]()
Mimo wszystko przykro
Prawda niestety,ale taki sport było pokolenie realu,milanu teraz jest barcelony mają szczęście i tyle
Ale trzeba pogratulować Man gry. Za każdym razem jak zbliżali się pod pole karne to nie czułem się fajnie. Pique czy Abidal to się o własne nogi potykają (szacun dla Abidala!! ) Mam nadzieję, że Barca poszuka wzmocnienia w obronie. I wzmocni ławkę rezerwowych.
Finał to jeden mecz, innego dnia wynik mógł być zupełnie inny.
Finał to jeden mecz, innego dnia wynik mógł być zupełnie inny.
Mecz był pierwsza klasa. Zagrywki, rozegrania z jednej jak i z drugiej strony na najwyższym poziomie. Myślę, że dzięki Fergusonowi bylo to dobry futboolowy finał. Bo gdyby MU prowadził Murinio to byłoby po meczu, czyli autobus w polu karnym i tyle.
Mecz był wart tej stawki i moim zdaniem zasłużenie spotkały się w nim dwie drużyny grające obecnie najlepszą piłkę w Europie i co za tym idzie na Świecie.
Tym razem wygrała Barsa, kiedyś robił to MU. Każdy ma swoje 5 minut...
Dla mnie wygrał dziś piękny footbol
Mecz był wart tej stawki i moim zdaniem zasłużenie spotkały się w nim dwie drużyny grające obecnie najlepszą piłkę w Europie i co za tym idzie na Świecie.

Tym razem wygrała Barsa, kiedyś robił to MU. Każdy ma swoje 5 minut...
Dla mnie wygrał dziś piękny footbol

- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Mu grał ładnie 10min, potem ich Barca przycisnęła, ładny gol Messiego
ciesze się,że wygrali,a z przegraną musicie się pogodzić

ciesze się,że wygrali,a z przegraną musicie się pogodzić
-
Ania_TM
yaro626 napisał(a):Cała barca i ten laluś messi są faworyzowani przez sędziów.
no tak, widziałem to jak strzelali bramki dla Barcy, pierwsza bramka to głowny, dwie następne to dwóch bocznych strzeliło. prawda?
yaro626 napisał(a):Cała barca i ten laluś messi są faworyzowani przez sędziów.
Barca dziady!
yaro626 nie przesadzaj bo piszesz tak jak byś miał 15lat
Blade napisał(a):A Śląsk ma wicemistrzostwobiorąc pod uwagę fakt, że parę miesięcy temu groził mu spadek, to nie sposób nie docenić roboty jaką wykonał trener Lenczyk z drużyną
Gratulacje z Gdynii
@tomek@ napisał(a):yaro626 napisał(a):Cała barca i ten laluś messi są faworyzowani przez sędziów.
Barca dziady!
yaro626 nie przesadzaj bo piszesz tak jak byś miał 15latCo do wczorajszego meczu to napewno nie można mieć pretensji do sędziego bo on sędziował dobrze
racja, poziom godny 15-latka
Barcelona rozegrała piękny mecz i zasłużenie wygrała
Fani Man Utd tak czytam sobie i czytam i pierdoły wypisujecie ( oczywiscie nie wszyscy ) az zal tyłek sciska.
Byliscie pewni ze pojedziecie po Barcelonie a przeciez wyraznie wczesniej mowilem ze Barca wygra !
Jak nie na sedziego zwalacie to na to ze Messi jest lalus
Zenada i wstyd. Do porażki trzeba sie przyznac i tylko zalowac ze nie ma w Man Utd nie ma takiego lalusia jak Messi
Barca wygrala bo byla lepsza pod kazdym wzgledem. Dla Menchasteru i tak wielkie brawa bo drugie miejsce w takich rozgrywkach to tez spore osiagniecie. Przez przypadek nikt sie w finale nie znajduje
ps.
A gdzie głowny kibic Man Utd PHM ?
Glory Glory jeszcze nie wytrzezwiał ?
Byliscie pewni ze pojedziecie po Barcelonie a przeciez wyraznie wczesniej mowilem ze Barca wygra !
Jak nie na sedziego zwalacie to na to ze Messi jest lalus
Barca wygrala bo byla lepsza pod kazdym wzgledem. Dla Menchasteru i tak wielkie brawa bo drugie miejsce w takich rozgrywkach to tez spore osiagniecie. Przez przypadek nikt sie w finale nie znajduje
ps.
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):ps.
Oj juz go nie denerwuj. Drugi finał z Barca przegrany
Trochę się zawiodłem na postawie ManU. Barca totalnie ich zdominowała :O
Dzieci Neo mogą sobie gadać co chcą, dla mnie wystarczą słowa Fergusona który powiedział, że nigdy nie grał przeciwko lepszej drużynie. To tyle.
Dzieci Neo mogą sobie gadać co chcą, dla mnie wystarczą słowa Fergusona który powiedział, że nigdy nie grał przeciwko lepszej drużynie. To tyle.
- Od: 22 mar 2011, 02:38
- Auto: Mazda 323F BJ 1999 1,5 +gaz