Telefony komórkowe
Bo źle do tego podchodzisz. Jestem w abonamencie od jakiś 5-6 lat. Raz nawet zmieniłem operatora. Nigdy nie zatrzymałem dla siebie telefonu, który mi dali (nie liczę PS3, który zabrałem w Play zamiast komórki). Zawsze szukałem coś co jest w miare tanie w moim abonamencie, a co mogę bezproblemowo sprzedać. Dokładałem do tego te 200-300zł i kupowałem aparat taki jaki oni mi proponowali za zanacznie więcej 
loockas napisał(a):Bo źle do tego podchodzisz. Jestem w abonamencie od jakiś 5-6 lat. Raz nawet zmieniłem operatora. Nigdy nie zatrzymałem dla siebie telefonu, który mi dali (nie liczę PS3, który zabrałem w Play zamiast komórki). Zawsze szukałem coś co jest w miare tanie w moim abonamencie, a co mogę bezproblemowo sprzedać. Dokładałem do tego te 200-300zł i kupowałem aparat taki jaki oni mi proponowali za zanacznie więcej
za dużo zachodu
p.s: ale chyba tak zrobię, poszukam czegoś za 1zł – sprzedam za 500-600 i coś za 800 już sie sensownego kupi
Adamos napisał(a):coś za 800 już sie sensownego kupi
Powinieneś Galaxy S wyrwać czy HTC Desire. A tu już są bardzo fajne telefony. Chyba, że chcesz inną platformę to bardzo polecają Wave chyba S8500. Bardzo fajnie działające urządzenie.
bawiłam się dzis Iphonem 4, niezły tyle powiem, ale nie potrzebowałabym aż takiego telefonu 
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):bawiłam się dzis Iphonem 4, niezły tyle powiem, ale nie potrzebowałabym aż takiego telefonu
Taaa, też się bawiłem. Nie bawi mnie ten telefon. Nie rozumiem tego boom na taki telefon za taką kasę. Fajnie sie je sprzedaje
loockas napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):bawiłam się dzis Iphonem 4, niezły tyle powiem, ale nie potrzebowałabym aż takiego telefonu
Taaa, też się bawiłem. Nie bawi mnie ten telefon. Nie rozumiem tego boom na taki telefon za taką kasę. Fajnie sie je sprzedajeWystawiłem na allegro i musiałem po godzinie telefon podłączyć do ładowania i rzucić wszystko co robiłem, bo co chwilę ktoś dzwonił
4G sprzedałem w kilka godzin, 3GSa rok temu w chyba niecałe 10 minut od wystawienia
do bajerzenia dobry,ale dla mnie do używania, aż takiego cuda nie potrzebuje
-
Ania_TM
Używam iPod Touch 8G, fajne mulimedialne ustrojstwo, szkoda ze tylko t filmy muszę konwertować.
iPhonem bym nie pogardził.
Za jakiś czas moja małżonka zmienia operatora wiec pewnie wybiorę sobie telefon dla siebie zamiast niej.
Jak pojawi się w ofercie Play to wezmę LG Swift/Optimus Black, albo może LG Swift/Optimus 2x.
iPhonem bym nie pogardził.
Za jakiś czas moja małżonka zmienia operatora wiec pewnie wybiorę sobie telefon dla siebie zamiast niej.
Jak pojawi się w ofercie Play to wezmę LG Swift/Optimus Black, albo może LG Swift/Optimus 2x.
..::Born To Rise Hell::..
Ależ jest, kwestia jak o niego "dbasz", w czym nosisz. Używam swojego i780 już prawie 3 lata, jak na razie nie widzę potrzeby zmiany.Adamos napisał(a): to jest szansa wytrzymać z nim 3 lata?
Pozdrawiam
say napisał(a):Używam swojego i780 już prawie 3 lata
Miałem ten telefon i co jakiś czas żałuję, że sprzedałem. Ten telefon ma bardzo solidną konstrukcję i myślę, że wytrzyma znacznie dłużej.
loockas napisał(a):..... z resztą jak wszystko spod tego logo
iPoda dostałem za "zasługi" od skośnych kolegów, sam bym go nie kupił :–),
iPona też nie kupie, ceny są niebotyczne.
Dobrze pracuje mi się na Noki E71, no i jest pancerna,
dlatego korci mnie Blacberry (wygląda podobnie).
Ktoś używał/używa ?
Jeśli jednak zdecyduje się na Androida, to wymogiem musi być pancerna obudowa i jakieś hartowane szkło. A jak wspomniałem wyżej, spodobał mi się ten nowy LG. Muszę się do niego przymierzyć.
Ostatnio miałem okazję poklikać trochę na HTC Desire, no i przy tym rozmiarze ekranu daje rade pisać bez stałej klawiatury
say napisał(a):Ależ jest, kwestia jak o niego "dbasz", w czym nosisz. Używam swojego i780 już prawie 3 lata, jak na razie nie widzę potrzeby zmiany.Adamos napisał(a): to jest szansa wytrzymać z nim 3 lata?
No swojej e63 też nie mam nic do zarzucenia. raczej chodziło mi o postęp. obstawiam, że za 3 lata wiele wiecej sie nie zmieni. szybsze procesory, wiecej ram. co innego może sie zmienić?
Chcesz pancer z androidem to zainteresuj się Motką Defy. IP67 i mocne szkło na ekranie.
Jak chcesz andka w skorupie a'la blackberry to poczekaj na Samsunga Galaxy Pro.
Pewnie soft. Producenci nie chcą aktualizować starszych telefonów. A nowy soft, nowe możliwości, nowe wersje aplikacji dostępne tylko na nowe wersje systemów... i kółko się zamyka – znaczy zmusza do zmiany
Jak chcesz andka w skorupie a'la blackberry to poczekaj na Samsunga Galaxy Pro.
Adamos napisał(a):szybsze procesory, wiecej ram. co innego może sie zmienić?
Pewnie soft. Producenci nie chcą aktualizować starszych telefonów. A nowy soft, nowe możliwości, nowe wersje aplikacji dostępne tylko na nowe wersje systemów... i kółko się zamyka – znaczy zmusza do zmiany
loockas napisał(a):Adamos napisał(a):
szybsze procesory, wiecej ram. co innego może sie zmienić?
No tak, soft też może być. Ale jakie nowe aplikacje na nowym sofcie? Pomijamy akcje marketingowe
loockas napisał(a):Jak chcesz andka w skorupie a'la blackberry to poczekaj na Samsunga Galaxy Pro.
Wygląda całkiem przyzwoicie, jeśli obudowa będzie cała metalowa jak w e71 to jest to na chwile obecną opcja dla mnie idealna.
Szkoda ze aparatu jednak tam 5 nie wrzucili.
Motorola całkiem ok, nieco przygruba ale w przypadku mojego podejscia do telefonów, pewnie się by spisała.
Czekam na tego Samsunga.
Dzięki za Info :–)
W przypadku androida było wiele przypadków, że dana aplikacja działała tylko na wersji od 2.1. Telefony z andkiem 1.6 miały problem. Era G1 działał na 1.6 o ile pamiętam nie doczekał się oficjalnej aktualizacji do 2.1. W taki sposób całkiem sprawny telefon, staje się mniej użyteczny...
my z loockasem też czekaliśmy na Samsunga. Wygląda na to, że jak wejdzie to już będzie jeden krok do tyłu. Nie ma też co liczyć na metalowa obudowę..
No i kiedy wejdzie ta Nokia E6?
No i kiedy wejdzie ta Nokia E6?