Kiedy zakładacie zimowe opony?
a moje czekają w gażaru na stalowych kołach wiec nie spieszy mi sie narazie rezygnować z alusków. Może jakoś po Rykach. Chyba że wcześniej śnieg spadnie 
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Puhcio napisał(a):Kupiłeś alu ?

małe ale lepsze to niż czarne stalówy albo chociaż jakieś śmieszne kołpaki
Pozdrawiam, Tomek
Ja tam nie zakladam... na lysych, letnich przy RWD jest prawdziwa frajda na drogach

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):Ja tam nie zakladam... na lysych, letnich przy RWD jest prawdziwa frajda na drogach

Pozdrawiam, Tomek
Ja też z reguły czekam na temperatury w okolicach 5 stopni, a na pewno przed pierwszym śniegiem
Wtedy to można się na listę kolejkową w najlepszym wypadku zapisać

Wtedy to można się na listę kolejkową w najlepszym wypadku zapisać
No dobra, czyli kupie sobie 155/80/13
Tylko ciekawe czy wejdąna felgę mazdowską 13" ( nie wiem ile JJ, ale były na Madzi od nowości)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Nie zakładam bo mam całosezonmowe , wiem co napiszecie ale nie sa takie złe jeżdze głównie po miescie i jak policzyłem to w roku sa trzy, cztery dni kiedy jest naprawdę ciężko a na świeżym sniegu czy błocku pośniegowym sprawdzaja się nieżle
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
A ja jak sie pogoda nie poprawi to założe chyba zaraz. Kużwa po dzisiejszej eskapadzie do lublina (padało dziś) to doszedłem do wniosku że moje letnie shity z serii Matador są bezpośrednim zagrożeniem dla życia i zdrowia mojego, jak i innych uczestników ruchy
Nie mogłem z pod świateł ruszyć, bo mieliło. Jade trójką gaz w podłogea on mieli. czwórka to samo
tragedia, nie wspomne o tym że w trasie każdy zakręt pokonywałem z prędkością 80 km/h
a czasem to i tyle było za szybko...... Musze je czym prędzej przerobić na huśtawki na placu zabaw, do tego powinny sie nadać znakomicie 

Nie mogłem z pod świateł ruszyć, bo mieliło. Jade trójką gaz w podłogea on mieli. czwórka to samo

A ja po pogodzie dzisiejszego dnia stwierdzam iż jak taka pogoda sie utrzyma, albo nawet będzie pogarszać to lada dzień przekładam ... deszczyk, lekki przymrozek i wystarczy ! u mnie w tej chwili termometr pokazuje 4stopnie, a jak byłem na dworze to mi troche słuchawki zmarzły, a czapki nie zabrałem ze sobą
Pozdro
Pozdro
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
ja wczoraj wracając z kina zaliczyłęm pierwszą jesienną masakrycznie wielką podsterowność która bogu dzięki skończyła sie metr przed krawężnikiem. Od przyszłego tygodnia pogoda ma ulec ogólnemu zjebaniu wiec chyba w Rykach pojawię się na stalowych
felgach obutych w zimówki a aluski z letnimi opnkami odstawie do garażu.

Pozdrawiam, Tomek
ja to na razie zbieram pieniądze na zimówki i jak nazbieram to wtedy założę( mam nadzieję, że zdążę do zimy)
BTW nie chce ktoś kupić zimówek do Parcha?( 135/80 R 12 – jeżdżone 2 sezony, w sumie zrobiłem na nich może z 5000 km)
BTW nie chce ktoś kupić zimówek do Parcha?( 135/80 R 12 – jeżdżone 2 sezony, w sumie zrobiłem na nich może z 5000 km)
- Od: 21 wrz 2005, 14:20
- Auto: 121'91 1.3 16V CT, Rover 214
kopajt napisał(a):Widać ewolucja z Kaszla na 121DB jest jak najbardziej poprawnym posunięciem
ja ewoluowałem z kaszla na MX-6 .. to dopiero ewolucja

Pozdrawiam, Tomek